Απορία για μεταφορά ιού μέσω HDD !

Ulysses

AVClub Enthusiast
28 June 2008
732
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν έχω την εξής διαμάχη με τη μάνα μου και θέλω την άποψη σας.

Εχω έναν υπολογιστή με τον οποίο μπαίνω σε όποιο σάϊτ βρω (Ρώσικα,Αμερικάνικα,Κινέζικα) και κατεβάζω ταινίες - μουσική ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ και μάλιστα τα κάνω όλα χωρίς κάποιο antivirus.
Αν κάποιος κινδυνεύει απο ιο σε τέτοια σάϊτ,τότε εγώ έχω μαζέψει πολύ πράμα (τόσο καιρό τώρα).

Θέλει λοιπόν η μάνα μου να της φορτώσω σε κάποιο φορητό 3.5" HDD Seagate (1ΤΒ) κάποιες ταινίες για να τις βλέπει στο laptop της.

Και της είπα "δεν ευθύνομαι εγώ αν έχουν ιό και σου χαλάσει τα αρχεία του laptop" και μου λέει οτι...της είπε ο τεχνικός,πως δεν μπορεί να μεταφερθεί ιός απο τον εξ. σκληρό στο laptop με τίποτα (και αν θυμάμαι καλά,λόγω ύπαρξης USB).

Ισχύει κάτι τέτοιο; :huh2:

Last edited:
Να μου δωσεις κι εμενα το τηλεφωνο του τεχνικου της...κανουμε προσληψεις... :BDGBGDB55:

Δύο φορές που κόντεψα να κολλήσω ιο, απο USB ήταν...

Στους υπολογιστές της δουλειάς, όπου βάζει ο καθένας ό,τι του καπνίσει, εκεί γίνεται ο κακός χαμός.

Λοιπόν έχω την εξής διαμάχη με τη μάνα μου και θέλω την άποψη σας............................ Και της είπα "δεν ευθύνομαι εγώ αν έχουν ιό και σου χαλάσει τα αρχεία του laptop" και μου λέει οτι...της είπε ο τεχνικός,πως δεν μπορεί να μεταφερθεί ιός απο τον εξ. σκληρό στο laptop με τίποτα (και αν θυμάμαι καλά,λόγω ύπαρξης USB).
Ισχύει κάτι τέτοιο; :huh2:
Τι μπορεί ν' ακούσει κανείς ύστερα από τόσα χρόνια που έχουν περάσει από τότε που μπήκαν για τα καλά οι υπολογιστές στη ζωή μας ! ! ! Δηλαδή του εμπιστεύεται το laptop ή απλά μπήκε σε κάποιο μαγαζί και ρώτησε; Το ρωτάω επειδή είναι σχεδόν εγκληματικό........ κακόγουστη φάρσα ίσως;