Απορια για PS3.. Europe ή UK???

dj_flocibus

New member
18 November 2008
51
Μπορει να σας φανει πολυ χαζη η απορια μου, αλλα επειδη δεν το εχω βρει πουθενα να το διευκρινιζει μηπως θα μπορουσατε να με διαφωτισετε??
Θελω να αγορασω PS3 απο Αγγλια, αλλα τα πιο πολλα ειναι "PAL (UK Standard)". Υπαρχει καποια διαφορα απο τα EUROPEAN PAL?? Θα εχω προβλημα αν αγορασω τα UK??
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για τον χρονο σας.

Καλημερα φιλε μου και thanks για την αμεση και γρηγορη ανταποκριση!
Χαιρομαι που μπορω να προχωρησω γιατι θα μου ερθει λιγο πιο φθηνα!! Μπορεις ομως να μου πεις ποια ειναι η διαφορα μεταξυ UK και EU (αν υπαρχει βεβαια!!)??
Thanks again!

Καμία απολύτως! Οι Άγγλοι έχουν ένα "κώλυμα" που δεν μπορώ να το εξηγήσω,ακόμα και στα παιχνίδια του PS3 επισημαίνουν ότι "τρέχουν" μόνο σε Αγγλικές κονσόλες...:flipout:

Απάντηση: Re: Απορια για PS3.. Europe ή UK???

Καμία απολύτως! Οι Άγγλοι έχουν ένα "κώλυμα" που δεν μπορώ να το εξηγήσω,ακόμα και στα παιχνίδια του PS3 επισημαίνουν ότι "τρέχουν" μόνο σε Αγγλικές κονσόλες...:flipout:

Εδώ έχουν το τιμόνι από την δεξιά μεριά!!!! :flipout::flipout::flipout:

Πάρε το PS3 φίλε μου.Δεν θα έχεις κανένα θέμα.

εντωμεταξυ αν εξαιρέσεις ασυμβατότητες στο ρεύμα που απλά αλλάζεις το καλώδιο τροφοδοσίας, αν δεν κάνω λάθος, όλα τα παιχνίδια απο όλες τις εκδόσεις παίζουν σε όλες τις κόνσολες ανα τον κόσμο(στο online υπαρχει προβλημα βεβαια)

Πιθανόν η διαφορά EU/UK να είναι μόνο στο φις (πριζα) του καλωδίου τροφοδοσίας. Οπως ξέρετε ακόμα κι εκεί οι εγγλέζοι έχουν διαφορετικό απ' την υπόλοιπη ευρώπη.

Ok guys!! Thanks γιατι το ειχα αγχος! Αντε τωρα να αγορασεις κατι απο ebay και να πρεπει να το ξαναστειλεις πισω..! Thanks again!

ναι γιατι οι αγγλοι εχουν αυτο το κολλημα περι διαφορετικοτητας και ανωτεροτητας απο την υπολοιπη ευρωπη. πχ ιντσες αντι για μετρα παουντς αντι κιλα διαφορετικο φις ρευματος αναποδη θεση οδηγησης λιρα αντι ευρω και η λιστα δεν εχει τελειωμο.προχωρα στην αγορα αφοβα

Άρα αγοράζεις από Ελλάδα ένα καλώδιο ρεύματος(καλώδιο ρεύματος που τροφοδοτεί τον υπολογιστή σου) και είσαι έτοιμος!