Απορία με δέκτη High Definition.

rangers72

Senior Member
26 October 2010
642
milos
ενας φιλος μου εχει μια τηλεοραση παλια sony 42 ιντσων (οπισθιας προβολης),και ενδιαφερεται να αγορασει αποκωδοικοποιτη hich definition,αν τον συνδεσει με την τηλεοραση θα βλεπει?αν ναι η εικονα θα ειναι με μπαρες μαυρες επανω και κατω η θα εχει παραμορφωσει η εικονα.η δεν θα βλεπει καθολου.

Re: απορια με δεκτη hich definition.

αποκωδικοποιητή hd, τί εννοείς???? για επίγεια hd ( τώρα γελάμε) ή για λήψη δορυφορικών hd καναλιών??

τώρα είδα πως αναφέρεσαι σε παλιά sony που πιστεύω πώς πολύ απλά δεν θα μπορεί να "σηκώσει" την hd ανάλυση. αν μας πεις πιο μοντέλο είναι θα σου πούμε σίγουρα

λογικά θα είναι σε 480i

Last edited:

ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις θα του πω να τον παρει,θα τον εχει και για το μελλον οταν παρει και τηλεοραση.

Σε τηλεόραση crt 15ετιας telefunken η οποία διαθέτει μόνο scart είσοδο και με hd αποκωδικοποιητή θα μπορώ να λαμβάνω μελλοντικά κανάλια που θα εκπέμπουν hd;

Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Σε τηλεόραση crt 15ετιας telefunken η οποία διαθέτει μόνο scart είσοδο και με hd αποκωδικοποιητή θα μπορώ να λαμβάνω μελλοντικά κανάλια που θα εκπέμπουν hd;

σε crt τηλεόραση δεν είναι δυνατόν να βλέπεις hd ακόμα και αν λαμβάνεις σήμα.

Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Συνδέοντας το δέκτη με την τηλεόραση μέσω scart θα λαμβάνεις κανάλια που εκπέμπουν σε υψηλή ευκρίνεια αλλά θα τα βλέπεις sd.

Re: Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Σ ευχαριστώ Σεραφείμ. Ενώ αν ο δέκτης δεν είναι hd δεν θα μπορώ ούτε να λαμβάνω hd σήμα. Καλύτερα δηλαδή να αγοράσω hd δέκτη για να είμαι καλυμμένος.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Καλύτερα δηλαδή να αγοράσω hd δέκτη για να είμαι καλυμμένος.
Πλέον, μόνο HD δέκτες για επίγεια μπορούμε να προτείνουμε. Ειδιαίτερα αν είσαι Αθήνα, ούτε καν να σκεφτείς κάτι άλλο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Σ ευχαριστώ Σεραφείμ. Ενώ αν ο δέκτης δεν είναι hd δεν θα μπορώ ούτε να λαμβάνω hd σήμα. Καλύτερα δηλαδή να αγοράσω hd δέκτη για να είμαι καλυμμένος.
Ακριβώς.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: απορια με δεκτη hich definition.

Ευχαριστώ πολύ μάγκες.