Απορία περί Ban.......

Από όσο παρακολουθούσα το thread , δεν είδα πουθενά (μπορεί να κάνω και λάθος ) να προειδοποιείται ο Σουρλας .....δηλαδή ΒΑΝ και κάτω !

...δεν κατάλαβες Κώστα .... υπήρχε μπιχτή στο τέλος ....

θα μπορούσε να ξαναβγεί στον "αέρα" ο επίμαχος διάλογος και να κρίνουν όσα
μέλη δεν πρόλαβαν να τον διαβάσουν.
αλλά αυτό θέλει πολλά κιλά α.....δια......

Εγω θα ηθελα να μαθω ποιου αποφαση ειναι το ban και ποιου η διαρκεια. ( η ποιων)

Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Συγνώμη αλλά ...ήμουν εκεί: ο άλλος έβρισε και προσέβαλε. ο ένας απάντησε. Κόσμια κατά τη γνώμη μου, σε σύγκριση με τον οχετό που δέχθηκε στο κεφάλι.

Εγώ δεν καταλαβαίνω:
1. Γιατί σβύνονται τα ποστς, αφου μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει "τ ατοπήματα", ο ιδιος και οι άλλοι.
2. Γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση ποιός έγινε μπαν και γιατί βέβαια και για πόσο χρονικό διάστημα..Αλήθεια ο χρόνος του μπαν πως καθορίζεται?

Επειδη εγω κι αν ημουν εκει για την ακριβεια εγιναν τα εξης:
εγω ειρωνευτηκα τον Μπελλο, o Μπελλος ανταπεδωσε, ο Σπυρος ειρωνευτηκε την ειρωνια του Μπελλου, ο Μπελλος εβρισε χυδαια και σε επιπεδο που δεν συνηθιζει κανεις εδω μεσα, ο Σπυρος απαντησε κοσμια κατ'εμε.

ΑΥτα εγιναν δημοσια. (γιατι με πμ ο Μπελλος κι εγω αλλαξαμε καποιες αποψεις περι της φιλοσοφικης προσεγγισης της ζωης)

Πιστευω οτι οι τιμωριες επιβαλλονται για τις δημοσιες τοποθετησεις μας.

Και πιστευω οτι θα πρεπει να υπαρχει και μια προειδοποιηση οσον αφορα τον εκτροχιασμο μας.
Απο τους 3 εμπλεκομενους εγω ελαβα μια , φανταζομαι οτι θα ελαβε και ο Μπελλος....ο Σπυρος ελαβε το Μπαν.:worshippy:

Α ρε το μπουκοβο......

thanks Ναθ!

αν ειναι ευκολο μπορεις να πεις τι τιτλο ειχε το θρεντ που εγινε αυτη η ιστορια?

εγώ θα ξαναπώ αυτό.
"θα μπορούσε να ξαναβγεί στον "αέρα" ο επίμαχος διάλογος και να κρίνουν όσα
μέλη δεν πρόλαβαν να τον διαβάσουν."

Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Καποιων που εχοντας πικριες, μαζεμενα και αδυναμιες ψηφιζουν...

7 ημερες

Αλλη ερωτηση..

φαντάζομαι ότι ο Χρήστος εννοεί ποιος αποφάσισε τον χρόνο του ΒΑναρισματος

thanks Ναθ!

αν ειναι ευκολο μπορεις να πεις τι τιτλο ειχε το θρεντ που εγινε αυτη η ιστορια?

Δημήτρη τσάμπα θα το διαβάσεις ... έχει παίξει μπλάνκο
και η όλη ιστορία έχει εξαφανιστεί....