Απορία περί Ban.......

Δημήτρη τσάμπα θα το διαβάσεις ... έχει παίξει μπλάνκο
και η όλη ιστορία έχει εξαφανιστεί....

Kαλως διαγραφηκε απο το νημα εκεινο αν θες την αποψη μου Αλεξη.
Εγινε για να φυγουν τα περιττα με το νημα σχολια που απλα κανουν την αναγνωση του πιο δυσκολη.

Κακως ομως αφου αποτελεσε βαση για Μπαν δεν επαναφερθηκε σε καποιο αλλο νημα ωστε ολοι να δουμε το εγκλημα και τιμωρια.
Ελπιζω να διορθωθει η παραλειψη.

Δημήτρη τσάμπα θα το διαβάσεις ... έχει παίξει μπλάνκο
και η όλη ιστορία έχει εξαφανιστεί....

Αλεξη μου παρακολουθουσα το συγκεκριμενο θρεντ απο την αρχη αλλα δεν προλαβα να δω το πως ''εξελιχθηκε'' στο τελος γι'αυτο και δεν ηξερα που εγινε η ολη ιστορια!

και οταν εμαθα τα περι ban εψαξα απο δω και απο κει μπας και βρω τιποτα αλλα εξαιτιας του μπλανκο οπως λες δεν βρηκα τιποτα..

Kαλως διαγραφηκε απο το νημα εκεινο αν θες την αποψη μου Αλεξη.
Εγινε για να φυγουν τα περιττα με το νημα σχολια που απλα κανουν την αναγνωση του πιο δυσκολη.

Κακως ομως αφου αποτελεσε βαση για Μπαν δεν επαναφερθηκε σε καποιο αλλο νημα ωστε ολοι να δουμε το εγκλημα και τιμωρια.
Ελπιζω να διορθωθει η παραλειψη.

Συμφωνώ Ναθ.

εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι το έχουν διαβάσει τόσοι και τόσοι από τους διαχειριστές και δεν έχει λάβει τον λόγο κανένας !!!
τηρείται σιγή ιχθύος

εμένα αυτό που μου αρέσει είναι ότι το έχουν διαβάσει τόσοι και τόσοι από τους διαχειριστές και δεν έχει λάβει τον λόγο κανένας !!!
τηρείται σιγή ιχθύος

Κωστα δεν ειναι αρμοδιοι οι διαχειριστες να απαντουν για τετοια θεματα.

Η γενικη διαχειριση ειναι.

Απάντηση: Re: Απορία περί Ban.......

Κωστα δεν ειναι αρμοδιοι οι διαχειριστες να απαντουν για τετοια θεματα.

................................

Για την αποφαση του μπαναρισματος ειναι ?

Εγω το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι ενα μελος με 10.000 μηνυματα στα οποια υπαρχουν κριτικες δισκων, ολοκληρα κατεβατα για την κλασικη μουσικη και γενικα μια δραστηρια παρουσια που εχει καταναλωσει το χρονο που εχει καταναλωσει ο Σπυρος για να γραφει στο forum δε πρεπει να τυχαινει παρορμητικης αντιμετωπισης.

μα τι καταπληκτικά θέματα ανοίγονται τελευταία !!!!!!! :SFGSFGSF:

εγώ για την ώρα το μόνο που θα πω είναι οτι το φόρουμ και η δύναμη του είναι τα μέλη του.

κάποια απο αυτά τα μέλη λοιπόν είναι εξαιρετικά πολύτιμα !

και επειδή μιλάμε για τον Σπύρο, ο οποίος μπορεί-ίσως να έσφαλε, θα πω μόνο οτι αν τηρούσατε ίσες αποστάσεις τότε μπορεί-ίσως να μην υπήρχε πρόβλημα.

αν υπάρχουν όμως ... μαζεμένα για έναν άνθρωπο διαμάντι, ε τότε δεν είναι το πρόβλημα στο διαμάντι αλλά σ' αυτούς που δεν μπορούν να καθρεφτιστούν σωστά επάνω του.

Θα αρχίσω τις απαντήσεις μία-μία, οπότε παρακαλώ την υπομονή σας.

Πρώτον, οι άλλοι διαχειριστές καλώς δεν πήραν θέση, διότι εγώ ήμουν αυτός που πρότεινε το ban, άρα εγώ έχω και την ευθύνη να το δικαιολογήσω. Είναι τόσο απλό. Αλλά οι υποθέσεις που ακούστηκαν εδώ φτάνουν τα όρια της προσβολής. Παρακαλώ να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα που δεν γνωρίζετε. Θεωρώ ότι συζητάμε έχοντας κατά νου το καλό του avclub, όχι να ανταλλάξουμε χολή.

Δεύτερον, σχετικά με τη δημόσια ανακοίνωση του ban.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια πρακτική σε άλλα fora. Εδώ συνήθως δεν γίνεται και δεν θυμάμαι να έχει προκύψει τέτοιο αίτημα σε παλαιότερες περιπτώσεις. Για αυτό και δεν έγινε δημόσια ανακοίνωση. Ωστόσο, ο Σπύρος ενημερώθηκε αμέσως. Μάλιστα, επειδή δεν είχα πρόσβαση στο internet, τον ενημέρωσα τηλεφωνικά.

Μέχρι κάποιο σημείο δεν φάνηκε να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οπότε θεώρησα σωστότερο να απαντήσω με pm σε όποιον το ζητούσε.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει τέτοια πρακτική σε άλλα fora. Εδώ συνήθως δεν γίνεται και δεν θυμάμαι να έχει προκύψει τέτοιο αίτημα σε παλαιότερες περιπτώσεις. Για αυτό και δεν έγινε δημόσια ανακοίνωση. Ωστόσο, ο Σπύρος ενημερώθηκε αμέσως. Μάλιστα, επειδή δεν είχα πρόσβαση στο internet, τον ενημέρωσα τηλεφωνικά.

Μέχρι κάποιο σημείο δεν φάνηκε να υπάρχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οπότε θεώρησα σωστότερο να απαντήσω με pm σε όποιον το ζητούσε.

δ) Συνεχιζόμενες παραβάσεις των Όρων Χρήσης, θα συνεπάγονται προσωπικές επιπλήξεις των χρηστών που προβαίνουν σε αυτές, και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης αυτών μετά από 3 ανάλογα μηνύματα, απαγόρευση πρόσβασης [Ban] στον χρήστη για μία βδομάδα, ή και περισσότερο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και ανάλογα με την περίσταση.

Τα παραπανω ισχυουν η οχι ??

Last edited:
Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

......

Μα Λευτέρη τότε δεν το ξέραμε .... για αυτό δεν σου φάνηκε να υπάρχει
ιδιαίτερο ενδιαφέρον !

Θα αρχίσω τις απαντήσεις μία-μία, οπότε παρακαλώ την υπομονή σας.

Πρώτον, οι άλλοι διαχειριστές καλώς δεν πήραν θέση, διότι εγώ ήμουν αυτός που πρότεινε το ban, άρα εγώ έχω και την ευθύνη να το δικαιολογήσω. Είναι τόσο απλό. Αλλά οι υποθέσεις που ακούστηκαν εδώ φτάνουν τα όρια της προσβολής. Παρακαλώ να είστε λίγο πιο προσεκτικοί σε θέματα που δεν γνωρίζετε. Θεωρώ ότι συζητάμε έχοντας κατά νου το καλό του avclub, όχι να ανταλλάξουμε χολή.

ε) Ενέργειες των συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κλπ) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Ενέργειες που αφορούν χρήστες θα γίνονται κατόπιν ενημέρωσης μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για επίπληξη, και κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για απαγόρευση πρόσβασης [Ban] σε κάποιον χρήστη.

Ευθυνη να αιτιολογησεις την προτροπη σου για μπαν ισως, για το μπαν ομως?

....εαν ισχυουν οι κανονισμοι παντα !

Εδώ συνήθως δεν γίνεται και δεν θυμάμαι να έχει προκύψει τέτοιο αίτημα σε παλαιότερες περιπτώσεις. Για αυτό και δεν έγινε δημόσια ανακοίνωση.

Δεν είχε προκύψει τέτοιο αίτημα γιατί τα μπαναρίσματα που είχαν
γίνει στο παρελθόν είχαν ανακοινωθεί επιτόπου με το που έγιναν
καθώς επίσης και ο λόγος για τον οποίο έγιναν.

...... Ωστόσο, ο Σπύρος ενημερώθηκε αμέσως. Μάλιστα, επειδή δεν είχα πρόσβαση στο internet, τον ενημέρωσα τηλεφωνικά.
......
Λευτέρη αφού δεν είχες πρόσβαση στο Internet πως έμαθες την φάση
μεταξύ Σουρλα και Μπελλου ?
σου την μετέφερε κάποιος?

Σωστα το θυμασαι Λευτερη.

Και στην περιπτωση του δικου μου Ban περισυ τον Ιουλιο, δεν υπηρχε καμια προειδοποιηση.

Ωστοσο, αν και δεν ησουν τοτε εσυ ο αρμοδιος αλλα ο Δημοσθενης (αν δεν κανω λαθος), ο Ντινος δεν ενημερωθηκε.

Ουτε αμεσως, ουτε αργοτερα.

Και βασικα, ποτε δεν καταλαβα επι της ουσιας, ποιος ο λογος του δικου μου ban, αλλα δεν ειναι το θεμα μας τωρα αυτο.

Λευτέρη αφού δεν είχες πρόσβαση στο Internet πως έμαθες την φάση
μεταξύ Σουρλα και Μπελλου ?
σου την μετέφερε κάποιος?

Α, ωραια...αλλα ας μην βιαστω !

ε) Ενέργειες των συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κλπ) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Ενέργειες που αφορούν χρήστες θα γίνονται κατόπιν ενημέρωσης μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για επίπληξη, και κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των Συντονιστών όταν πρόκειται για απαγόρευση πρόσβασης [Ban] σε κάποιον χρήστη.

Ευθυνη να αιτιολογησεις την προτροπη σου για μπαν ισως, για το μπαν ομως?

....εαν ισχυουν οι κανονισμοι παντα !

τελικά ισχύει ???