Απορία περί Ban.......

Λευτέρη,

ακριβώς επειδή το μέλος ηταν και είναι εξέχον, γι αυτό και κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε να μπορεί το κάθε μέλος να διαβάσει τι ακριβώς διαδραματίστηκε...

Για να φτάσει κάποιος που έχει μακρόχρονη παρουσία στο forum να εκραγεί τόσο ώστε η συμπεριφορά του να δώσει δικαίωμα για ban θα πρέπει να μην είναι ασήμαντος ο λόγος ! Άλλωστε, είναι γνωστο οτι οι παλαιότεροι (επειδή έχουν δει πολλά περισσότερα τα μάτια τους) ξέρουν να αποφεύγουν τις κακοτοπιές πολύ πιο εύκολα απο οτι εμείς οι νεώτεροι στο χώρο. Ακόμα και διδακτικά να το δεί κανείς, χρήσιμο θα ήταν να αποκατασταθούν τα posts....

Είμαστε μια μικρογραφία της κοινωνίας εδώ. Όπως θα μάθαινες τα άσχημα απο τις ειδήσεις στην τηλεόραση το βράδυ με περρισή μάλιστα λεπτομέρεια (στο όνομα της πληρέστερης ενημέρωσης), κάπως έτσι θα έπρεπε να γίνεται και στο μικρόκοσμό μας....

Φιλικά,

Φίλιππος

Kαι κατι αλλο?

Ο Σωκρατιδης μπαναριστηκε για καποιο λογο που δεν υπαρχει σε δημοσια θεα?

Εννοω κατι που ειπωθηκε εκτος νηματων η κατι που αφορα τις υπαρχουσες δημοδιες τοποθετησεις του?

Kαι κατι αλλο?

Ο Σωκρατιδης μπαναριστηκε για καποιο λογο που δεν υπαρχει σε δημοσια θεα?

Εννοω κατι που ειπωθηκε εκτος νηματων η κατι που αφορα τις υπαρχουσες δημοδιες τοποθετησεις του?

Φίλε Kosh, κάπου είδα τον αναφέρει ο Lepton το λόγο, αλλά μπλέξαμε τα μπούτια μας εδώ μέσα (και δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς τους νέους σαν εικόνα!!!)...

Φίλιππε, σου τα έστειλα pm. Διάβασέ τα και πες μου αν πιστεύεις ότι πρέπει να επανέλθουν ή όχι.

Re: Απάντηση: Απορία περί Ban.......

Φίλιππε, σου τα έστειλα pm. Διάβασέ τα και πες μου αν πιστεύεις ότι πρέπει να επανέλθουν ή όχι.

Ευχαριστώ, το έλαβα Λευτέρη.... και σου απάντησα με pm την άποψή μου και το σκεπτικό της.

Φίλιππος

Επειδή πρόλαβα και τα διάβασα τα μηνύματα την ώρα που γράφονταν, κατά τη γνώμη μου δεν στοιχειοθετούν αιτία για BAN, για παρατήρηση όμως ναι, κυρίως για το ότι και εγώ συμφωνώ στο να μην υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις. Αν αρχίσει κάποιος κάτι τέτοιο, μου φαίνεται πιο λογικό να ασχοληθεί η διαχείριση, παρά να αρχίσει ένας... "διάλογος".

Προφανώς θα ειπώθηκε κάτι πέραν αυτών, σε προσωπικό επίπεδο...

Να πω και εγω τη γνωμη μου , χωρις να εχω αναγκη να μου στειλουν η να στειλω πμ.

Ο Μπελλος κατα την ταπεινη μου γνωμη δικαιως αντεδρασε με το τροπο που αντεδρασε.Δεν μιλαω για την απαντηση του στο Σπυρο αλλα για την απαντηση στο στυλ του ''εμεις δεν μπορουμε να πουμε τη γνωμη μας ''.Και οταν λεω δικαιως εννοω οτι ηταν ανθρωπινο..αρα κατανοητο σαν αντιδραση.Τα προηγουμενα αυτου του ποστ..μηνυματα..θα ελεγα οτι κινουνται στο ιδιο μηκος κυματος αρα ισχυουν τα ιδια.Στην ειρωνια του Σπυρου υπηρχε απαντηση..εκει μαλλον υπηρχε ενα χτυπημα κατω απο την ζωνη αλλα στον ενκευρισμο πολλα συμβαινουν.Τα εχουμε δει , τα εχουμε κανει.Η απαντηση του Σπυρου η οποια δεν βγηκε ακριβως και απο το παρθεναγωγειο (παρολα αυτα κοσμια οσο το επετρεπαν οι συνθηκες..) περιειχε μερικες απαντησεις-φρασεις αναλογες του σχολιου που δεχτηκε αλλα παρολα αυτα βλεπει κανεις οτι προσπαθησε να μετρησει οσο γινεται τα λογια του και να μην πυροδοτησει μια ανεξελεγκτη αντιπαραθεση. Και εναν χαρακτηρισμο προσωπικο που εκανε αν δεν κανω λαθος τον εκανε edit.

Ο Μπελλος ,προς τιμη του..ειτε γιατι αισθανθηκε ασχημα ..ειτε απο σεβασμο στο χωρο..ειτε για να δωσει τελος στην αντιπαραθεση ζητησε συγνωμη.

Οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι προκληθηκε πρωτος..και αδικο δεν θα εχουν..οσο παραδοξο και αν ακουγεται.

Το θεμα ΕΠΡΕΠΕ να ληξει εκει.Ατιολογησατε αν δεν κανω λαθος το σβησιμο το μηνυματων και τα διαγραψατε..αφου περιειχαν προσωπικους χαρακτηρισμους...οκ.

Απο κει και περα τι αλλο θελετε ? Μεταμελεια και σκυμμενο το κεφαλι σαν μαθητουδια που πιαστηκαν να κανουν φασαρια ? Ταπεινο συγνωμη ..''δεν θα το ξανακανω ποτε ..κυριε'' ?

Επιδειξη δυναμης μεσω των ''σοφρωνιστικου '' στυλ μηνυματων που κατα πασα πιθανοτητα πηρατε ?

Καλα εχετε εναν δικηγορο στην παρεα (και μαλιστα αξιολογο οπως δειχνει )...αλλα ωρα να αποκτησετε και εναν ψυχολογο...ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ..ΠΑΛΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.

Φιλικα.....-bye-

Υ.Γ Ετσι τα ειδα εγω σαν απλο μελος και αναγνωστης του θεματος..ειναι η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ..γνωμη..και οχι κατα αναγκη σωστη..αλλα θεωρω αρκετα..κοντα..

Last edited:
Βεβαια παιζει και να ηταν ''πολιτικο'' θεμα και να εψαχναν αφορμη η οποια τελικα τους δοθηκε... θα δειξει...

Αληθεια ο Σωκρατιδης γιατι εγινε ban ? Hταν αλλος ενας αντιφρονουντας η...εστειλε απαραδεκτο πμ..?

Αν γινετε... να πει καποιος γιατι εγινε ban o Σωκρατιδης ..απο περιεργεια βρε αδελφε..

Έτυχε να μην πάρω χαμπάρι το γεγονός, ούτε την αφορμή που το προκάλεσε. Το μπανάρισμα μου το σφύριξαν χτες.
Πιστεύω όμως πως μέλη με τέτοια προσφορά σαν του Σπύρου είναι αδιανόητο να μπανάρονται έστω και μισή ώρα από το φόρουμ. Αλίμονο αν κάθε διαμάχη καταλήγει στο πάτημα του κουμπιού. Θα είχε εξαφανιστεί το 99% από εδώ μέσα.

Όλα αυτά τα εκφέρω όσο γίνεται πιο αντικειμενικά και μη γνωρίζοντας τίποτα για το περιστατικό, δεδομένης της εκτίμησης που έχω για τον Σπύρο σε ένα σωρό επίπεδα.

Τι θα θέλαμε; Ούτε σκυμμένα κεφάλια, ούτε ταπεινή συγγνώμη. Μία απλή συμφωνία ότι η παραβίαση στοιχειωδών κανονισμών όπως η προσβολή της αξιοπρέπειας ενός μέλους δεν είναι δικαίωμα κανενός, ούτε καν ενός προσβεβλημένου.

Όσο για την επίδειξη δύναμης, νομίζω ότι η μη ανακοίνωση μάλλον το αντίθετο υποδηλώνει. Άλλωστε, αν θέλαμε αποδιοπομπαίους τράγους, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από μέλη με πολύ μικρότερη προσφορά από του Σπύρου.

Τι θα θέλαμε; Ούτε σκυμμένα κεφάλια, ούτε ταπεινή συγγνώμη. Μία απλή συμφωνία ότι η παραβίαση στοιχειωδών κανονισμών όπως η προσβολή της αξιοπρέπειας ενός μέλους δεν είναι δικαίωμα κανενός, ούτε καν ενός προσβεβλημένου.

Ανθρωπινως αδυνατο.Εχει αποδεικτει πολλες φορες.Οπως και πολλες φορες εχει αποδειχτει η μεροληψια της διοικησης λογω προσωπικων συμπαθειων. ..οταν καποιοι επιχειρησαν το παραπανω..ΑΛΛΟ....

Όσο για την επίδειξη δύναμης, νομίζω ότι η μη ανακοίνωση μάλλον το αντίθετο υποδηλώνει. Άλλωστε, αν θέλαμε αποδιοπομπαίους τράγους, είχαμε καλύτερες ευκαιρίες από μέλη με πολύ μικρότερη προσφορά από του Σπύρου.

Ισως αυτη ηταν η επιδειξη δυναμης τελικα....αλλο..

..................

Λευτερη αφου θελατε να δειξετε οτι αυτη η καταληξη δεν ηταν η ενδεδειγμενη και απλα να τονισετε την παραβιαση των κανονισμων γιατι δεν κανατε απλα μια παρατηρηση και στον Σπυρο οπως εγινε με εμενα και -ελπιζω- στον Μπελλο ,οπως λενε σαφεστατα οι κανονισμοι??

Δεν θυμαμαι τον Σπυρο να ειχε δεχτει στο παρελθον προειδοποιηση.....για να μπαναριστει αμεσα...

Και αυτο ειναι που στα ματια καποιων δειχνει οτι μπορει οι αποφασεις της ΔΟ να χαρακτηριζονται απο εμπαθεια και οχι την λογικη και την τηρηση των κανονισμων.

Το ξαναρωτησα κανα δυο φορες αλλα απαντηση δεν πηρα.

Ξεκαθαριστε το αν εχετε την καλοσυνη αυτο με τους κανονισμους.

Πρεπει να τηρουνται?

Και μεταξυ μας Λευτερη..να σε ρωτησω κατι..

Αν διαβασει καποιος (χωρις τα pm και τα τυχον παρασκηνια που δεν ενδιαφερουν κανενα και μαλλον εσεις τα προκαλειται. )... τον διαλογο οπου ειναι και ο λογος η η αφορμη του ban.. θα πιστεψει οτι του αξιζε η οχι ?

Με ενα ναι η ενα οχι...

Και ποια πιστευεις οτι θα (πρεπει να )ειναι η αντιδραση του Σουρλα μολις ξαναμπει ?

Ετσι θελω ειλικρινα να μαθω τη γνωμη σου....

Last edited:
Αν διαβασει καποιος (χωρις τα pm και τα τυχον παρασκηνια που δεν ενδιαφερουν κανενα και μαλλον εσεις τα προκαλειται. )... τον διαλογο οπου ειναι και ο λογος η η αφορμη του ban.. θα πιστεψει οτι του αξιζε η οχι ?

Με ενα ναι η ενα οχι...

Πολύ εύστοχη παρατήρηση!

Πάντως μια και ζητάτε να αναρτηθούν ξανά τα επίμαχα posts,καλό θα ήταν να αναρτηθούν και τα pm που ανταλλάχθηκαν έτσι ώστε να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι το πραγματικό πρόσωπο κάποιων-δεν αναφέρομαι στον Σπύρο-και όχι την βιτρίνα που μας πουλάνε.
Και δεν είδα κανέναν σας-εκτός του Μελέτη- να τονίζει και την υποδειγματική παρουσία του Βαγγέλη μέχρι σήμερα.
Δηλαδή τι έγινε ξαφνικά;
Στα ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ του την έδωσε του Μπέλλου και άρχισε να βρίζει;

Στα ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ του την έδωσε του Μπέλλου και άρχισε να βρίζει;

Κι ομως .....

τα πμ που υπονοεις αλλαχτηκαν μετα την προσβλητικη συμπεριφορα του Μπελλου προς Σουρλα και εμενα......

Υπαρχουν ολα μην ανησυχεις, οπως και οι χρονοι δημοσιευσης τους....

Στα χρονια που βρισκομαι στο συγκεκριμενο χωρο εχω σχηματισει την καλυτερη αποψη τοσο για τον Βαγγελη όσο και για τον Σπυρο.
Δεν αμφιβαλλω οτι υπο προυποθεσεις ολοι μας μπορουμε να γινουμε προσβλητικοι προς τον απέναντι.
Με ενδιαφερει φυσικα να μαθω τι συνεβη, αλλα το θεωρω δευτερευων.
Μεγαλυτερη ουσια εχει κατα την γνωμη μου ο λογος της απόφασης του Ban και το αν υπαρχουν άλλοι λογοι πισω από το συγκεκριμενο περιστατικο (χωρις να εχω λογους να το πιστευω).
Θεωρω υποχρεωση των διαχειριστων να ξεκαθαρισουν ΑΜΕΣΑ το θεμα στο σκελος που αφορα τους λογους του ban.