Απορία περί Ban.......

Με χαρά είδα ότι το θέμα άνοιξε πάλι...

Λευτέρη ευχαριστώ, αν μέτρησε αυτό που σου είπα.

Σκοπός μου δεν ήταν να το κάνουμε μπάχαλο (κάτι στο οποίο οι περισσότεροι είμαστε μανούλες εδώ μέσα).........

Ο σκοπός του νήματος είναι ακριβώς αυτός που έγραψα στην αρχή και χαίρομαι που κυλάει έτσι το νήμα.

Δεν χρειάζεται να το δυναμιτίσουμε το θέμα.

Απαντήσεις θέλουμε, υπομονή να έχουμε !!!!

Τιποτα δεν θα παρουμε , ουτε ουσιαστικες απαντησεις ουτε τιποτα....

επειδη ετυχε να διαβασω την εκρηξη του μπελλου, ηταν απαραδεκτη αλλα προκληθηκε απο την ειρωνια του σουρλα και εαν δεν κανω λαθος του λυμπεροπουλου
βεβαια το θεμα μεταξυ τους λυθηκε μετα απο 2-3 μηνυματα
πως προκαλεσε αυτη η διενεξη το μπαν του σπυρου ειναι αξιον αποριας
ουτε καν αφορμη δεν πρεπει να θεωρειται, ποσο μαλλον αιτια

Τρανή απόδειξη του επιπέδου που μπορούμε να έχουμε αν θέλουμε είναι τα αθλητικά.

Χρειάστηκαν μόνο δύο ημέρες (και μερικά τηλέφωνα) για να έχουμε αυτό το σωστό επίπεδο (την πλάκα μας πάντα θα την κάνουμε), πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (μέλη) όπου πέφτει "φάπα" :flipout::flipout:( πάντα φιλικά) για να καταλάβουν το κλίμα (κάποιοι βέβαια δεν παίρνουν χαμπάρι από τίποτα !!!!!).

Η μία όψη είναι ότι :
Σε μία μεγάλη παρέα σαν τη δικιά μας η οποία θέλω να πιστεύω ότι αποτελείται από σκεπτόμενους ανθρώπους, κανονικά δεν χρειάζεται "σκληρή" διαχείριση.

Και η άλλη όψη είναι ότι :
Αρκετοί από εμάς (και εγώ μαζί) ξεσπάμε πολλές φορές εξαιτίας της καθημερινότητας (ή κάποιων προσωπικών αντεγκλήσεων....) εδώ μέσα !!!!!!

Τι κάνουμε τότε ?????

Δύο δρόμοι υπάρχουν,
ή ακολουθείται η "σκληρή" διαχείριση, όταν δεν σεβόμαστε τον συμφορουμίτη και τηρούνται οι κανόνες με το ν και με το σ (εδώ πρέπει να ξαναδείτε τους κανόνες !!!!)........

ή πάμε στην "χαλαρή" διαχείριση, όταν ο ένας σέβεται τα γραπτά και τις απόψεις του άλλου (που το βλέπω δύσκολο στόχο)......

Διαλέξτε !!!!!!!

Φιλικά Αντώνης

Τιποτα δεν θα παρουμε , ουτε ουσιαστικες απαντησεις ουτε τιποτα....

meletov μην γίνεσαι εριστικός.
η κίνηση του LEPTON να ξανανοίξει το thread αυτό θα έπρεπε να σου λέει
κάτι.Μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στον 1 χρόνο
και κάτι ψηλά που είμαι μέλος.

φιλικά Κωστας

meletov μην γίνεσαι εριστικός.
η κίνηση του LEPTON να ξανανοίξει το thread αυτό θα έπρεπε να σου λέει
κάτι.Μην ξεχνάς ότι κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει τουλάχιστον στον 1 χρόνο
και κάτι ψηλά που είμαι μέλος.

φιλικά Κωστας

Kωστα το ξεκλειδωμα ενος θεματος δεν μου λεει τιποτα.Τι στιγμη μαλιστα που αλλα δυο θεματα ουσιαστικα επαιζαν με το ιδιο θεμα. Και επαναλαμβανω..ουσιαστικες απαντησεις -ξεκαθαρες- δεν δοθηκαν ακομη.

Οσο για τον Lepton εχω ιδια αποψη..πως λυνει τις αποριες.

Και για να μην νομιζουν μερικοι οτι χρησιμοποιω το θεμα για δικους μου σκοπους..εκανα μια ερωτηση στον Lepton για το θεμα του ban.Nα μου απαντησει με ενα ναι η οχι. Απο κει και περα οφειλω να πω..οτι τα pm και τα τηλεφωνηματα δεν με αφορουν... με την εννοια οτι δεν με ενδιαφερουν καθολου..τη σιχαινομαι αυτη τη μυστικοτητα..αφορητα...

Last edited:
Kωστα το ξεκλειδωμα ενος θεματος δεν μου λεει τιποτα.Τι στιγμη μαλιστα που αλλα δυο θεματα ουσιαστικα επαιζαν με το ιδιο θεμα. Και επαναλαμβανω..ουσιαστικες απαντησεις -ξεκαθαρες- δεν δοθηκαν ακομη.

Οσο για τον Lepton εχω ιδια αποψη..πως λυνει τις αποριες.

Και για να μην νομιζουν μερικοι οτι χρησιμοποιω το θεμα για δικους μου σκοπους..εκανα μια ερωτηση στον Lepton για το θεμα του ban.Nα μου απαντησει με ενα ναι η οχι. Απο κει και περα οφειλω να πω..οτι τα pm και τα τηλεφωνηματα δεν με αφορουν... με την εννοια οτι δεν με ενδιαφερουν καθολου..τη σιχαινομαι αυτη τη μυστικοτητα..αφορητα...

Mελετοφ τι σε κανει να πιστευεις οτι οι διαχειριστες ειναι ολη μερα πισω απο ενα πισι για να απαντουν σε σενα και σε μενα που εχουμε χρονο??

Ξερεις εδω κυριως ειναι καποιοι για χομπυ οχι για επαγγελμα.

Χαλαρωσε λιγο με την πιεση.
Κι εγω εχω ερωτηματα και τα εθεσα αλλα ρε συ μην κανουμε σαν γκαστρωμενες......(αυτο δεν ειναι προσβολη μιας και εχω παλι την γυναικα μου εγκυο , οποτε βαστατε....)

Χτες βρηκες τον Λαρρυ με καθε καλη διαθεση να απαντα και τον βομβαρδισες με ερωτησεις ,μονο για το προπατορικο αμαρτημα δεν τον κατηγορησες.....

Αν θελετε να φτιαξουμε αυτον εδω τον χωρο οπως πρεπει και να γινει χωρος αναψυχης, αλλαχτε υφος και τροπο .

Αν δεν θες να γινει τιποτα απο τα παραπανω και εχεις καποια αλλη προοπτικη να μας την πεις να το συζητησουμε.

Mελετοφ τι σε κανει να πιστευεις οτι οι διαχειριστες ειναι ολη μερα πισω απο ενα πισι για να απαντουν σε σενα και σε μενα που εχουμε χρονο??

.......

με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
το ότι εγώ π.χ λόγω αναρρωτικής είναι συνεχώς μπροστά από το PC δεν
σημαίνει ότι όλοι αυτοί που μπορούν να δώσουν απάντηση στα ερωτήματα
μου είναι και αυτοί μπροστά από το PC τους

Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει ποιός έφταιξε και ποιός όχι.

Θεωρώ απαράδεκτη συμπεριφορά το ΒΑΝαρισμα του Σπύρου.

Οι περισσότεροι άλλωστε που έχω διαβάσει κινούμαστε ακριβώς στις ίδιες γραμμές.

Η παρουσία και η συμμετοχή του Σπύρου Σούρλα στο κλάμπ αποτελεί για μένα παράδειγμα αφοσίωσης και αγάπης.

Θεωρώ αδιανόητο να αντιμετωπίζεται με το αποκλεισμό από την συμμετοχή του στα δρώμενα αυτού που αγαπάει τόσο πολύ.

Λεφτέρη, με συγχωρείς αλλά η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τον έχεις αδικήσει.

Λυπάμαι διότι αντί να πάμε μπροστά, δυστυχώς οδηγούμαστε πίσω.

Εγω το ξερω , αλλοι μαλλον πρεπει να δουν τα πραγματα λιγο πιο χαλαρα..

Χαλαρωσε λιγο με την πιεση.
Κι εγω εχω ερωτηματα και τα εθεσα αλλα ρε συ μην κανουμε σαν γκαστρωμενες......(αυτο δεν ειναι προσβολη μιας και εχω παλι την γυναικα μου εγκυο , οποτε βαστατε....)

Με το καλο και γερο.Δεν βιαζομαι..μερικα ερωτηματα εθεσα και οταν τα εθεσα ειδα ποιος ηταν online και ποιος διαβαζε..αλλα ειπα δεν βιαζομαστε...

Χτες βρηκες τον Λαρρυ με καθε καλη διαθεση να απαντα και τον βομβαρδισες με ερωτησεις ,μονο για το προπατορικο αμαρτημα δεν τον κατηγορησες.....

Μα μονο αναφορα...σε δικες του δηλωσεις εκανα . Εγω φταιω που δινει πατημα με τετοιου ειδους δηλωσεις ?.Κατα τα αλλα εξω απο το φορουμ ,καλα να ειναι ο ανθρωπος.Εγω ενδιαφερομαι για το τι γινεται η θελουν να γινεται μερικοι εδω.

Αν θελετε να φτιαξουμε αυτον εδω τον χωρο οπως πρεπει και να γινει χωρος αναψυχης, αλλαχτε υφος και τροπο .

Ο τροπος ειναι αναλογος των πραξεων τους.

Αν δεν θες να γινει τιποτα απο τα παραπανω και εχεις καποια αλλη προοπτικη να μας την πεις να το συζητησουμε.

.........

.............

εγώ μετράω τα κουκιά και δεν μου βγαίνουν...
Ποιό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Δ.Ο. ;
Ποιοί ψήφισαν υπέρ του αποκλεισμού του Σούρλα;
Υποθέτω πως δεν προκειται για ...κρατικό μυστικό και θεωρώ πως καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του.

Η ψηφοφορια ειναι μυστικη..θα πουν μερικοι..και αυτο ελειπε να δωσουν εξηγησεις.

Υποθέτω πως δεν προκειται για ...κρατικό μυστικό και θεωρώ πως καθένας έχει το θάρρος της γνώμης του.

είναι βαρύ αυτό που λες... ειδικώς όταν υπάρχει και η άλλη όψη.
Ότι δηλαδή δεν μπορεί κανείς να βγαίνει και να βγάζει την ουρά του έξω.
Πρόκειται για απόφαση ενός συλλογικού οργάνου, και οι συμμετέχοντες μοιράζονται την ευθύνη της όποιας απόφασης. Το να ανακοινώσω δημοσίως την τοποθέτησή μου κατά τη συμμετοχή μου στο όργανο αυτό, φαντάζομαι πως θα συμφωνείς ότι προσβάλλει τα interna corporis του παραπάνω σώματος.

Ανακοινώσεις του είδους που ζητάς δεν μπορούν παρά να γίνουν από τη ΓΔ, και όχι από κάθε διαχειριστή μεμονωμένα, ούτε καν ιδιωτικώς.

Το να ανακοινώσω δημοσίως την τοποθέτησή μου κατά τη συμμετοχή μου στο όργανο αυτό, φαντάζομαι πως θα συμφωνείς ότι προσβάλλει τα interna corporis του παραπάνω σώματος.

Ανακοινώσεις του είδους που ζητάς δεν μπορούν παρά να γίνουν από τη ΓΔ, και όχι από κάθε διαχειριστή μεμονωμένα, ούτε καν ιδιωτικώς.

Δεν ζήτησα από κανέναν να μου δηλώσει τι ψήφισε Τάσο κι ούτε θα κάνουμε προγραφές εδώ μέσα. Ζήτησα ακριβώς αυτό που λές: μιά ανακοίνωση του ΓΔ.

μια ερωτηση γιατι δεν το κατεχω το θεμα....

Στην ψηφοφορια πηραν μερος ΟΛΟΙ οι διαχειριστες? και οι 27 ? ποσοι ειναι δεν ειμαι σιγουρος..

μια ερωτηση γιατι δεν το κατεχω το θεμα....

Στην ψηφοφορια πηραν μερος ΟΛΟΙ οι διαχειριστες? και οι 27 ? ποσοι ειναι δεν ειμαι σιγουρος..

Εγω εχω χασει την μπαλα...ποιοι και ποσοι ψηφισαν τελικα ? Οι συντονιστες , το ΔΣ..και απο εδω και απο εκει..μερικοι διαχειριστες..ποιοι και ποσοι τελικα ?

Καποιος που ξερει να πει αν γινεται.

Last edited: