Απορία σχετικά με HK3490

Anritsu

AVClub Enthusiast
12 December 2012
859
Μπραχάμι - Μύκονος
Καλή χρονιά σε όλους .
Πρόσφατα σύνθεσα το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου . Παρατήρησα ότι ο ενισχυτής έχει όπως τον κοιτάμε στην κάτω δεξιά γωνία εχει πάνω απο τις γρίλιες εξαερισμού ένα κομμάτι σαν πλαστικό, εύκαμπτο και αυτό στην μορφή της σίτας το οποίο γαντζώνει επάνω στις γρίλιες του ενισχυτή με κάτι κλιπς. Λίγο που ασχολήθηκα δεν κατάφερα να βγάλω και το παράτησα γιατί θα έκανα ζημιά . Φαντάζομαι ότι αυτό κάποιο ρόλο θα έχει αλλά όσο και να έψαξα δεν κατέληξα κάπου και το μάνιουλ δεν αναφέρει κάτι . Έχει κανείς ιδέα ?

Ευχαριστώ .

IMG_20130102_105312_zps1c600b16.jpg

Περιεργο,δεν το εχω ξαναδει!Μονο σε 1 μοντελο της sony το εχω δει που το ειχε πανω στο μεταλικο καλυμα το οποιο εβγαινε κ ειχες προσβαση στο εσωτερικο χωρις να βγαλεις ολοκληρο το καλυμα.Απο οτι βλεπω στο δικο σου το καλυμα μπορεις να το βγαλεις χωρις να πειραξεις το πλαστικο...εαν σου εχει κινησει την περιεργεια παρε τηλεφωνο τον αντιπροσωπο για διευκρινηση,καλλη χρονια!

εγω δεν βρισκω λογικη εξηγηση αφου απο κατω ακριβως υπαρχει η ενιαια γριλια που καλυπτει τον ενισχυτη. μηπως εχει κανα προβλημα η γριλια απο κατω?

εγω δεν βρισκω λογικη εξηγηση αφου απο κατω ακριβως υπαρχει η ενιαια γριλια που καλυπτει τον ενισχυτη. μηπως εχει κανα προβλημα η γριλια απο κατω?

Σίγουρα δεν είναι ταινία ασφαλείας μια και το καπάκι ξεβιδώνει από τα πλάγια και βγαίνει μονοκόμματο .Η γρίλια δεν έχει ούτε γρατσουνιά όσο μπόρεσα να δω και το μηχάνημα το πήρα καινούριο με όλα τα σακουλάκια σφραγισμένα , ζελατίνες στην πρόσοψη και λοιπά όπως φαντάζομαι βγήκε από το εργοστάσιο . Φαντάζομαι τόσοι χρήστες εδώ μέσα κάποιος θα ξέρει τι είναι αυτό το πρόσθετο ,διαφορετικά υπάρχει και ο αντιπρόσωπος .Οπως και να έχει θα ενημερώσω ...

ΕΔΙτ : τώρα που το ξαναβλέπω το πρόσθετο καλύπτει από πάνω ακριβώς την ψύκτρα της τελικής βαθμίδας ισχύος . Προφανώς ο σοφός κορεάτης προέβλεψε ότι όλη η ζεστή θα βράζει το συγκεκριμένο σημείο , οπότε αν κάποιος το ακουμπήσει ίσως καεί ελαφρώς . Οπότε το πρόσθετο προστατευτικό είναι . Case solved .

Last edited:
Είναι επάνω ακριβώς από το σημείο που είναι οι ψύκτρες. Το πιο ζεστό μέρος του ενισχυτή δηλαδή. Απλά για αποφυγή εγκαυμάτων σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Προφανώς καλύπτει κάποια προδιαγραφή σε κάποιο μέρος του κόσμου... .

Είναι επάνω ακριβώς από το σημείο που είναι οι ψύκτρες. Το πιο ζεστό μέρος του ενισχυτή δηλαδή. Απλά για αποφυγή εγκαυμάτων σε άμεση επαφή με το δέρμα.

Προφανώς καλύπτει κάποια προδιαγραφή σε κάποιο μέρος του κόσμου... .

με πρόλαβες όσο έκανα εδιτ , και γω εκεί κατέληξα ...

Ναι .. θα συμφωνισω με τον Pleo και ο δικος μου Yamaha rxv 463 εχει την ιδια πλαστικη γριλια που καλυπτει τα 2/3 στο καπακι ακριβως εκει που ζεστενεται περισσοτερο..

Tι εγκαυματα ρε παιδια...:flipout:Ενταξει εχει μια λογικη αυτο που λετε ισως για λογους ασφαλειας θα βρικεται εκει!Αλλα αμα μιλαμε για τετοιες θερμοκρασιες πρωτα θα εχει καταστραφει το μηχανημα κ μετα θα ερθει το εγκαυμα:slapface::hahaha:

Έχετε πάρει ζεστό καφέ από μηχάνημα; Το πλαστικό ποτήρι λιώνει;

Προφανώς υπάρχουν πλαστικά που αντέχουν μεγάλες θερμοκρασίες. :grandpa:

Ναι αλλά ο καφές στο ποτήρι μπαίνει μια φορά και όσο περνά η ώρα κρυώνει.....
εδώ ανάβει το μηχάνημα κάθε μέρα (λέμε τώρα) και όσο πάει καίει.....
Δεν είναι το ίδιο...