Δηλαδή για να καταλάβω η ίδια η εταιρία φεύγει απο την τεχνολογία LED?Ναι υπαρχει λογος να προτιμηθει η C650 που ειναι πιο καινουργιο μοντελο...
Η γενικη παραδοχη λεει παντως οτι οι LED σε οποια τεχνολογια κι αν βασιζονται ειναι καλυτερες απο τις CCFL...
Βλεπω μια "εχθρα" με τις LED...
Εχω την εντυπωση οτι στις "LED" (με οποιο τροπο κι αν ειναι) τα χρωματα φαινονται ολα πιο εντονα και φωτεινα.. προσοχη δεν λεω πιο φυσικά ισως μαλιστα να ειναι αφυσικα εντονα και δειχνουν και καπως "γυαλιστερα"...
Προσωπικά ομως μου αρεσουν πολυ!
Η γενικη παραδοχη λεει παντως οτι οι LED σε οποια τεχνολογια κι αν βασιζονται ειναι καλυτερες απο τις CCFL...
Για παραδειγμα εγω βλεπω στο παραπανω διαγραμμα οτι το χρωματικο ευρος των λευκων LED ειναι ιδιο και μικροτερο απο τις CCFL , μονο στις RGB LED εχουμε σαφως μεγαλυτερο ευρος...
RGB LED ειχε η Sony X4500 και η Sharp 52XS1E , δεν ξερω και αν ξεχναω και καποια αλλη...
Βλεπω συγκρινεις συγκεκριμενα μοντελα μεταξυ τους αλλα και παλι προκυπτουν διαφορές με τις led εστω και οριακα να υπερτερουν.
![]()
![]()
Πανω 40Β8000 κατω 40Β650 , λιγο πιο ακριβες πρασινο η πρωτη , λιγο πιο ακριβες μπλε η δευτερη , σε καμια περιπτωση ομως δεν μιλαμε για μεγαλες διαφορες στην απόδοση των χρωματων...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.