Απορια

Ntinos P

AVClub Fanatic
26 June 2006
22,938
Θα ηθελα να μαθω - εαν μου δινεται αυτο το δικαιωμα, τον λογο για τον οποιο το μελος Argi μπαναριστηκε.

Ακομη, θα ηθελα να μαθω, απο ποτε και εως ποτε οι διαχειριστες κλειδωνουν κατα βουληση θεματα στα οποια εχουν το τελευταιο ποστ, και δυστυχως ποστ το οποιο να ειναι απο ακομψο εως αγενες και προσβλητικο. Αυτο το τελευταιο δε, ειναι κατι το για το οποιο ουκ ολιγα μελη εχουν διαμαρτυρηθει.

Παρακαλω πολυ μην παρω απαντηση του τυπου "το avclub δεν ειναι κυτιο παραπονων" μιας και:

α) δεν εκφραζω παραραπονο
β) καλυτερα κυτιο παραπονων για τετοιου ειδους θεματα, παρα σκουπιδοντενεκες με καθε τι παπαρια, ασχετη με av που ποσταρουν (-ουμε) συχνα πυκνα.
γ) εχει πολυφορεθει η ατακα

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=39832
Απο τον αναπληρωματικο Γενικο.

Μπορεις να κανεις copy paste μια χαρα και να μπεις στην διαδικασια αυτη.

Για να δουμε, κατα ποσο εγινε κατι τετοιο αφενως, αλλα και αφεταιρου να δουμε ποσοι που θα επρεπε δεν ειναι banned.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=39832
Απο τον αναπληρωματικο Γενικο.

Μπορεις να κανεις copy paste μια χαρα και να μπεις στην διαδικασια αυτη.

Για να δουμε, κατα ποσο εγινε κατι τετοιο αφενως, αλλα και αφεταιρου να δουμε ποσοι που θα επρεπε δεν ειναι banned.

τι σχεση εχει το λινκ που εβαλες Ντινο με το θεμα ????

Οσο για την υπολοιπη φραση σου.... θες να την επαναδιατυπωσεις γιατι δεν βγαινει νοημα ?

Σαν απαντηση μου κανει το λινκ. Προφανες δεν ειναι ?

Δεν μπορω να την επαναδιατυπωσω καλυτερα, ειναι ακριβως αυτο που ηθελα να γραψω.

Καλα εξηγησε μου με pm-αν θες- γιατι συνεχιζω να μην καταλαβαινω.

Προερχομαι και απο ασθενεια οποτε δεν ειμαι και στις λαμπροτερες μου στιγμες.

Last edited:
ο λογος που θελεις να μαθεις κατι τετοιο Ντινο ειναι ποιος?
ενδιαφερον ως προς τον αν η διαδικασια ηταν σωστη?

αν ο Argi ηταν λαθος? ειναι κανονας σε ολα τα Φορα που συμμετεχουμε οταν μαπαναρεται καποιο μελος να βγαινει και ανακοινωση 15 γραμμων η οποια μαλιστα θα πρεπει να βρισκουν συμφωνους και τους φιλους του μπαναρισμενου?

αν δεν υπαρχει εμπιστοσυνη σε αυτους που εχουν το δικαιωμα του μπαναρισματος ειτε τους βοηθαμε ζητωντας να συμμετασχουμε ενεργα στην ομαδα αυτη ή παιρνουμε το καπελακι μας και φευγουμε

λες ο Argi να μπαναριστικε επειδη τοονομα του αρχιζει απο Α και σιγα σιγα θελουμε να μπαναρουμε ολο το forum?

εγραψες και για μη μπαναρισμενους ...ουτε εγω στην κατηγορια μου ουτε κανεις αλλος εχει λαβει το παραμικρο report,μυνημα,email που να μας δινετε η εντυπωση οτι καποιοι βρισκοντα στο απυροβλητο

η κουβεντουλα μας Ντινο,παιδια ειναι εντελως φιλικη και χαιρομαι που γινετε αλλα για φαντασου να πρεπει σε καθε κινηση μας να πρεπει να εξηγουμε-απολογουμαστε

θυμασαι την περιπτωση pixelfun?