Απορία....

vastsar

Senior Member
8 April 2007
585
Παντως ειναι λυπηρο να βλεπεις εδω μονο μηχανηματα που απευθυνονται σε μεγαλοβιομηχανους και μεγιστανες. Αν ριξουμε μια ματια στις τελευταιες 5 σελιδες, υπαρχει μονο ενα ηχειο "φθηνο", στις 4.400. Τα υπολοιπα μηχανηματα ειναι ας τα να πανε.

Νομιζω οτι το παρων θρηντ ειναι στην ουσια μονο για οφθαλμολουτρο. Κατι χρησιμο για τον πολυ κοσμο δεν βλεπω. Συγχωρεστε αν φαινομαι επιθετικος, αλλα οταν υπαρχει απαξιωση σε μηχανηματα που ενδεχομενως κοστιζουν 500 ευρω, 1000, 2000 η και 3000 ευρω, πολλα συμπερασματα μπορει να βγαλει καποιος κοινος θνητος.
Γιατι δεν φανταζομαι οτι οι εταιριες δεν βγαζουν τοσο "ευτελη" μηχανηματα.

Νομιζω οτι που και που χρειαζεται να κοιταζουμε προς τα πισω και να βλεπουμε τι εντυπωσεις δημιουργουμε. Παντα φιλικα.

Re: Απάντηση: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Παντως ειναι λυπηρο να βλεπεις εδω μονο μηχανηματα που απευθυνονται σε μεγαλοβιομηχανους και μεγιστανες. Αν ριξουμε μια ματια στις τελευταιες 5 σελιδες, υπαρχει μονο ενα ηχειο "φθηνο", στις 4.400. Τα υπολοιπα μηχανηματα ειναι ας τα να πανε.

Νομιζω οτι το παρων θρηντ ειναι στην ουσια μονο για οφθαλμολουτρο. Κατι χρησιμο για τον πολυ κοσμο δεν βλεπω. Συγχωρεστε αν φαινομαι επιθετικος, αλλα οταν υπαρχει απαξιωση σε μηχανηματα που ενδεχομενως κοστιζουν 500 ευρω, 1000, 2000 η και 3000 ευρω, πολλα συμπερασματα μπορει να βγαλει καποιος κοινος θνητος.
Γιατι δεν φανταζομαι οτι οι εταιριες δεν βγαζουν τοσο "ευτελη" μηχανηματα.

Νομιζω οτι που και που χρειαζεται να κοιταζουμε προς τα πισω και να βλεπουμε τι εντυπωσεις δημιουργουμε. Παντα φιλικα.

Το tread λέγεται Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών
και είναι για ενημέρωση και οφθαλμόλουτρο όπως είπες..

Μπορείς να μην το παρακολουθείς αν ενοχλήσε ή να μετέχεις
ανεβάζοντας και προιόντα χαμηλομεσαίας κατηγορίας τιμής..

Re: Απάντηση: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Δεν ξέρω αν είναι για ενημέρωση ή οφθαλμόλουτρο ΑΛΛΑ κάποια στιγμή θα χρειαστώ τα κονέ σου για να πάρουμε τα Ktema....:ears:

ΥΓ: Καλή βδομάδα να χεις Κάπτεν!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Θα προτιμουσα να βαζατε προιοντα σε προσγειωμενες τιμες. Ουτε ειναι αντιμετωπιση αυτη, να μην μπαινουμε αν δεν μας αρεσει. Λιγο απλοι κανονες ευγενειας δεν θα εβλαπταν.

Re: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Ε καλά. Και εμένα δε μου αρέσουν τα νήματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο αλλά δεν κάνω και έτσι... :Banane0:

Re: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Το thread είναι ανοικτό, άρα όποιος επιθυμεί ποστάρει κάποια παρουσίαση ενός μηχανήματος, οπότε δεν νομίζω ότι τίθεται κάποιο θέμα. Αν βρεί κανείς ένα ενδιαφέρον μηχάνημα χαμηλότερης κατηγορίας τιμής προφανώς και το ποστάρει. Τώρα αν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο για την ανώτερη κατηγορία τιμής, οπότε ποστάρει και ανάλογα δεν πρέπει να κατηγορείται και από πάνω.....

Απλα διαβαζοντας το εν λογω θρηντ, δινεται οι εντυπωση οτι ολοι εδω μεσα ειναι το εργοστασιαρχες και μεγαλογιατροι. Δεν διαφωνω οτι ειναι ελευθερο, αλλα ρε παιδι τοσο πολυ σνομπαρισμα ακομη και για μηχανηματα που μπορει να κοστιζουν 2 - 3 - 4.000 ευρω που προσωπικα τα θεωρω πολυ αξιολογο ποσο?

Εγω αρχιζω και ντρεπομαι να ξεκινησω καποια συζητηση για τετοια ποσα, αισθανομαι σαν παρακατιανος!

Εντάξει, το νήμα αναφέρεται σε μηχανήματα HiEnd.. Τέτοια μηχανήματα συνηθίζεται να είναι και πανάκριβα..

Όχι όμως ότι δεν παρουσιάζονται και πιο νορμάλ μηχανήματα. Η HiFi είναι τίγκα από τέτοια..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Θα προτιμουσα να βαζατε προιοντα σε προσγειωμενες τιμες. Ουτε ειναι αντιμετωπιση αυτη, να μην μπαινουμε αν δεν μας αρεσει. Λιγο απλοι κανονες ευγενειας δεν θα εβλαπταν.

Τα προιόντα που μπαίνουν εδώ είναι πολλές φορές πρωτότυπα
και μπορεί να τα δεί και να τα ακούσει κανείς μόνο σε Εκθέσεις
κυρίως στην αλλή πλευρά του Ατλαντικού ή στην Απω Ανατολή..

Επίσης πολλά από τα προιόντα αυτά, δεν καταλήγουν σε μαζική
αν θες, παραγωγή, και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για εισαγωγή τους
στη χώρα μας, άρα δεν μπορεί κανείς να τα εκλάβει σαν προτάσεις
για αγορά..

Ετσι η όλη παρουσίαση τους γίνεται για καθαρά ενημερωτικούς
λόγους μιας και είναι στα πλαίσια του δικάναλου ήχου...

Μπορείς αν θες να παρακολουθείς αυτό το νήμα όπου
παρουσιάζονται καθημερινά σχεδόν reviews όλων των κατηγοριών τιμής
και όλων των βαλαντίων..

Τους κανόνες ευγενείας τέλος, ελπίζω να τους ζητάς και σε άλλα φόρουμ...

Κακώς...
Άλλο τι ζαχαρώνουμε και άλλο τι αγοράζουμε... :)
Ένα νήμα για φτηνά αλλά καλά μηχανήματα θα είναι το ίδιο (αν όχι περισσότερο) ενδιαφέρον.
Νομίζω άλλωστε ότι υπάρχει τέτοιο νήμα το οποίο αναφέρεται σε Giant Killers.
Και ναι, για μένα τα ATC τα 40άρια που έχω αγοράσει είναι Giant Killers, άσχετα που μπορεί να χαλβαδιάζω τα ενεργά 50άρια...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Nέα προϊόντα Hi End εταιρειών.

Τα προιόντα που μπαίνουν εδώ είναι πολλές φορές πρωτότυπα
και μπορεί να τα δεί και να τα ακούσει κανείς μόνο σε Εκθέσεις
κυρίως στην αλλή πλευρά του Ατλαντικού ή στην Απω Ανατολή..

Επίσης πολλά από τα προιόντα αυτά, δεν καταλήγουν σε μαζική
αν θες, παραγωγή, και φυσικά ούτε λόγος να γίνεται για εισαγωγή τους
στη χώρα μας, άρα δεν μπορεί κανείς να τα εκλάβει σαν προτάσεις
για αγορά..

Ετσι η όλη παρουσίαση τους γίνεται για καθαρά ενημερωτικούς
λόγους μιας και είναι στα πλαίσια του δικάναλου ήχου...

Μπορείς αν θες να παρακολουθείς αυτό το νήμα όπου
παρουσιάζονται καθημερινά σχεδόν reviews όλων των κατηγοριών τιμής
και όλων των βαλαντίων..

Τους κανόνες ευγενείας τέλος, ελπίζω να τους ζητάς και σε άλλα φόρουμ...

Αυτο το τελευταιο δεν το καταλαβα. Εχεις προβλημα με το αν μπαινουμε και σε αλλα φορουμ? Μη μου πεις οτι μας εχεις και φακελωμενους?

Τελος παντως δεν συνεχιζω γιατι δεν βλεπω πεδιο συζητησης, τουλαχιστον μαζι σου.

Εμενα παλι ειναι απο τα αγαπημενα μου νηματα.
Μονο και μονο οι φωτος απο τον εσωτερικο κοσμο των μηχανηματων που δυσκολα βλεπω αλλου και καθομαι και τα θαυμαζω , μου φτανει.

...και μην εισενέγκεις ημάς εις πειρασμόν........:AFADF0:

Last edited:
How many times do I have to tell you no cheap tubes in the Hi-Fi!
How many times do I have to tell you no cheap tubes in the Hi-Fi!
nocheaptubes.jpg