Κατ' αρχήν όσοι διακόπτες μπαίνουν σε ένα καλώδιο, ακόμη και ρεύματος, εισάγουν θόρυβο.γιατι ειναι καλυτερα πολυμπριζο χωρις διακοπτη;
πρωτη φορα το ακουω αυτο δηλαδη αν αλλαξω πολυμπριζο θα ειναι καλυτερα;
................................Αν ανατρεξετε στη diy θα δειτε πως θα πρεπει να ειναι ενα πολυπριζο,αλλα επειδη δεν εχουμε ολοι το μερακι,τις ικανοτητες,τον χρονο ν φτιαξουμε ενα σωστο πολυπριζο και εαν επισης δεν εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα να αγορασουμε ενα καλο ετοιμο πολυπριζο ,ας φτιαξουμε σε 15 λεπτα ενα σαφως καλλιτερο απο τα φθηνα του εμποριου
Προσωπικά έχω APC και δεν τον χρησιμοποιώ το διακόπτη (Πάντα κλειστός να περνάει ρεύμα) - κατανοητό για τη φθορά με τη χρήση.
Γενικά όμως το ρεύμα απο τον πίνακα τι διαδρομή ακολουθεί μέχρι τον ενισχυτή? Μήπως έχει περισσότερα και σημαντικότερα εμπόδια?
(για όσους δεν έχουν τραβήξει αποκλειστική γραμμή μιλάω)
Και με άλλα πολύριζα και απευθείας σε πρίζα έχω δοκιμάσει, διαφορά δεν άκουσα...
Μικρή διαφορά άκουσα μόνο απο καλώδιο ρεύματος (άγνωστο γιατί ένα μέτρο καλώδιο ακούστηκε διαφορετικά!)
Ενταξ δεν έχω και υπεραποκαλυπτικό σύστημα αλλά τις διαφορές σε καλώδια σήματος (i/c και ηχείων) της ακούει.
Επαναλαμβάνω ότι καλό είναι να πετάμε έξω ύποπτους παράγοντες, εφόσον μπορούμε... αλλά δε μου φαίνεται και πρωτεύον στην απόδοση του συστήματος το πολύπριζο ή τα καλώδιο ρεύματος.
:ernaehrung004:
Ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.