Απορίες αρχάριου σχετικές με ολοκληρωμένο ενισχυτή με Home Cinema passthrough

g_kourk

Senior Member
30 January 2012
379
γεια σας,

προσανατολιζομαι για αγορα ενος ολοκλ. με passthrough να τον ταιριαξω με τον ηδη υπαρχον denon 4100.
εχω βρει δυο περιπτωσεις αγορας, αυτη του harman kardon 990 και ενος atoll IN200.

υπαρχουν καποιες διαφορες στα δυο μηχανηματα οπως οτι ο χαρμαν εχει ενσωματομενο dac, εξοδος για σαμπ.

η αναγκη του ενισχυτη ειναι σαφως για ακροαση μουσικης για καλυτερη ποιοτητα απο τον ηδη υπαρχον denon.

η ερωτηση μου ειναι στην περιπτωση που ακουω μουσικη ολα αυτα τα καλουδια που εχει ο xarman (dac,εξοδο sub) χρειαζονται η θα χρησημοποιουνται το dac και η εξοδος sub του denon οποτε μου ειναι αχρηαστα?

επισης οταν ακουω μουσικη μεσο του κινητου με bluetooth κατι που υποστηριζει ο denon ενω οχι οι αλλοι δυο, αυτο θα ειναι εφικτο στην ακροαση δικαναλης η θα πρεπει και ο ολοκληρομενος να υποστιρηζει bluetooth?

τελος,γενικα μεταξυ των δυο μηχανηματων υπαρχει καποια γνωμη?

σας ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια σας.

Re: αποριες αρχαριου σχετικα με ολοκλ. ενισχ. με home cinema passthrough.

λολ.. σε πολυ κακο (ή καλο, οπως το δει κανεις) τριπακι εχεις μπει... θυμαμαι πριν κανα 6μηνο που ρωτουσες για τον X1000 και τωρα που εχεις φτασει :) Ελπιζω να μην εισαι παντρεμενος, γιατι αν εισαι δεν σε βλεπω να παραμενεις για πολυ ακομα :)

Re: αποριες αρχαριου σχετικα με ολοκλ. ενισχ. με home cinema passthrough.

λολ.. σε πολυ κακο (ή καλο, οπως το δει κανεις) τριπακι εχεις μπει... θυμαμαι πριν κανα 6μηνο που ρωτουσες για τον X1000 και τωρα που εχεις φτασει :) Ελπιζω να μην εισαι παντρεμενος, γιατι αν εισαι δεν σε βλεπω να παραμενεις για πολυ ακομα :)

χεχεχε, πως δεν τα θυμαμαι.... ολα εχουν χαρακτει στη μνημη μου... :P

σχεδον αρραβωνιασμενος, 6 χρονια με το ιδιο προσωπο... ευτυχως την εχει βρει με την μουσικη και χρησημοποιει τα μηχανηματα καθημερινα πλεον, απο την αλλη τις λεω μικρα αθωα ψεματακια για το κοστος των μηχανηματων οποτε και την καθυσηχαζω... :)

οπως το λες ακριβως "τρυπακι", αυτη ειναι η καταλληλη λεξη, διοτι σκεφτομαι, οτι υπαρχουν ολοκληρομενοι με HT passthrough που εχουν εισοδο για τελικο, μηπως πρεπει να το κοιταξω και αυτο? ειναι εφικτο να συνδεθουν μαζι πολυκαναλος,ολοκληρομενος και τελικος σε κατασταση all together..? :P

παντως θεωρω, οτι ειμαι κοντα στο να εχω μια αξιοπρεπη λυση για καθε κατασταση, ισως μετα χρειαστω αναβαθμιση ηχειων, αλλα ευτυχως με καλες κινησεις αγορων στην μεταπωληση εαν εισαι προσεκτικος δεν χανεις πολλα χρηματα. με υπομονη,ψαξιμο και ερωτησεις βρισκεις την ακρη του νηματος.. ^,^