Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Όλα γίνονται. Καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών να διευκρινιστεί το θέμα.

Last edited:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα!εχω κι εγω otetv εδω κ λιγες μερες.μια χαρα ολα καναλια,περιεχομενο κτλ.μονο προβλημα το οτι δεν μπορεις να τοποθετησεις τα καναλια σε αριθμητικη σειρα απο 1,2 κτλ. ο παλιος δεκτης υποστηριζε αυτη τη δυνατοτητα?υπαρχει καποιο τμημα αναβαθμισεων να επικοινωνησουμε μηπως το διορθωσουν?

Καλημέρα! Επειδή δεν μπόρεσα να το βρω στο site του οτε , γνωρίζει κάποιος πόσο είναι το τέλος επανασύνδεσης σε περίπτωση προσωρινής διακοπής της συνδρομής;

Απορίες για ΟΤΕ TV

Υπάρχει πρόβλημα με τον ήχο και σε σας; Εμένα η μουσική ακούγεται μια χαρά, οι διάλογοι καθόλου!

Last edited by a moderator:

Ίσως φταίει ότι το βλέπω μέσω ίντερνετ τότε, φαντάζομαι όπως οι περισσότεροι έχεις δορυφορικό...

Και εγώ έχω πρόβλημα με ήχο (δορυφορικα). Ο ενισχυτής δεν βγάζει ένδειξη dolby όπως κάνει με τα άλλα κανάλια. Κάτι θα ξεφυγε στον ΟΤΕ

Νομίζω έχει απαντηθεί παλιότερα αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω δεύτερο πακέτο οτε tv στον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό με τιμή για πελάτες οτε. Ξέρει κανείς;

Απορίες για ΟΤΕ TV

Και εγώ έχω πρόβλημα με ήχο (δορυφορικα). Ο ενισχυτής δεν βγάζει ένδειξη dolby όπως κάνει με τα άλλα κανάλια. Κάτι θα ξεφυγε στον ΟΤΕ

To ίδιο πρόβλημα και εγώ! Όταν βάζω ήχο από την τηλεόραση ο ήχος έφτιαξε και είναι κανονικά! Όταν τον βάζω τον ήχο μέσω οπτικής ίνας για dolby δεν ακούγεται τίποτε!!!

To ίδιο πρόβλημα και εγώ! Όταν βάζω ήχο από την τηλεόραση ο ήχος έφτιαξε και είναι κανονικά! Όταν τον βάζω τον ήχο μέσω οπτικής ίνας για dolby δεν ακούγεται τίποτε!!!
Κι εγω το ιδιο!Μα καλα τοσο καιρο δεν μπορουσαν να το τεσταρουν πριν το βγαλουν στον αερα??

Σας ήρθε και σας στον πρώτο λογαριασμό "Τέλος μη Επιστροφής Εξοπλισμού OTE TV (Χωρίς Σκληρό Δίσκο)" 106 ευρώ?

Είναι λογικό μιας και πληρώνω 4 ευρώ/μήνα για τον PVR?

Μόλις έκανε διακοπή η αδερφή της γυναίκας μου από το τηλ. Είχε μόνο ΟΤΕ δορυφορικό το φουλ πακέτο. Στην κουβέντα έκαναν προσφορά 24,80 για 2 χρόνια, και δεν δέχτηκε. Σημειώνω ότι απλά δεν ενδιαφέρεται για δορυφορική. Στα επόμενα 5 λεπτά κόπηκε.

Παίδες μια ερώτηση σε όσους έχουν επιστρέψει δέκτη η γνωρίζουν τέλος πάντων.
Η κοπέλα έχει μόνο δέκτη και χειριστήριο, χωρίς κουτί που πιθανών να είχε μέσα και κάποια καλώδια scart, HDMI (αν υπήρχαν δεν το ξέρω). Ζητάνε κάτι άλλο;

Για πείτε.. :operator:

Νίκο, στην αλλαγή του KAON με τον technicolor μου ζήτησαν το hdmi και το scart . Για το κουτί δεν θα πούνε κάτι.
Αν λείπουν εγχειρίδια και άλλα χαρτιά δεν ελεγξαν.

Ευχαριστώ Παναγιώτη, να της πω να κοιτάξει αν τα έχει βάλει κάπου. Τώρα αν τα πέταξε μαζί με το κουτί τι να πω, ας δει αύριο που θα επιστρέψει το δέκτη τι θα της πουν.

Σιγα μην τους επιστρέψεις και τα αναλώσιμα...

Αντώνη, δεν θεωρώ σωστό αυτό που λες. Εφόσον στα παρέχουν εξ αρχής, οφείλεις να τα επιστρέψεις σε λειτουργική κατάσταση.

Νίκο, δεν σου περισσεύει κανένα hdmi ή scart;

ουτε και εγω (δορυφορικο) εχω προβλημα δεν ακουγεται τιποτα μονο αν το βαλω se pcm το εχω μεσω οπτικης