Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δηλαδή ο ΟΤΕ που παραδέχεται οτι υπάρχει πρόβλημα και προσπαθεί να το διορθώσει κάνει λάθος; Εκτος αν έχεις το παλιό Software (oxi hybrid).

Τον υβριδικό δέκτη έχω. Μπορεί το συγκεκριμένο πρόβλημα να υφίσταται σε άλλους χρήστες, εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να χαθεί εγγραφή.

Καλησπερα σε ολους, γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τις μεταδόσεις του Ote tv στην Premier League καθώς την μια εβδομάδα μεταδίδει 6 παιχνίδια ανα αγωνιστική την αλλη 4 η 5 οπως και αυτή την εβδομάδα για παραδειγμα?

Είναι περίεργο που δεν μεταδίδει αγώνα το Σάββατο στις 17:00. Αν μπεις στο liveonsat.com, πολλά κανάλια δείχνουν την Σίτι.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιζει παραπάνω από 8-9mbps;
Με ενδιαφέρει αν είναι καλυτερη η εικονα στο δορυφορικο από το ευρυζωνικο.

Όχι, εκεί φτάνει.

Η εικόνα ωστόσο είναι σημαντικά καλύτερη στο ευρυζωνικό. Το μεν έχει σταθερό bitrate στα νουμερα που αναφέρεις το δε δορυφορικό όχι με αποτέλεσμα ορισμένα κανάλια να πέφτουν και κάτω από τα 5 mbps.

Είναι περίεργο που δεν μεταδίδει αγώνα το Σάββατο στις 17:00. Αν μπεις στο liveonsat.com, πολλά κανάλια δείχνουν την Σίτι.

Όντως ειναι περίεργο γιατι τις αλλες φορες θυμάμαι ειχε ενα ματς ανα ξεχωριστή ωρα, δηλαδή παίρνει το νωρις του Σαββάτου 14.30, μετα απο τα πολλα των 17.00 παίρνει ενα και μετα αλλο ενα στις 19.30 το βράδυ. Την Κυριακη ενδεχόμενος παίρνει δυο παιχνίδια πχ. 15.30 και μετα 18.00 ενώ την Δευτέρα το μοναδικο που γίνεται στις 22.00 το βράδυ. Συνολικά χτυπαγε 6 παιχνίδια ενω τωρα δεν εχει για παράδειγμα το ματς της γιουναιτεντ την Κυριακή, ουτε στις 17.00 την Σιτι. Αν δεις δε στο αγγλικο σαιτ της Premier League, στις μεταδόσεις μετα τη διακοπή των εθνικών, παλι υπάρχουν αγωνες σημαντικοι χωρις καλυψη. Το κάνουν συχνα αυτο η αλλαξε κατι?

Τον υβριδικό δέκτη έχω. Μπορεί το συγκεκριμένο πρόβλημα να υφίσταται σε άλλους χρήστες, εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ να χαθεί εγγραφή.

ειχε ξανασυζητηθει το θεμα με τις εγγραφες με τον φιλο που μιλας.πριν την αναβαθμιση και εγω δεν ειχα θεμα με τον σκληρο. τωρα αν εχω προγραμματισμενη εγγραφη αλλα πριν ξεκινησει βλεπω αλλη δεν μου την κανει παρα μονο αν σταματησω την αλλη. και μετα απο συζητησεις παρατηρησαμε οτι οποιος εχει 2 καλωδια δεν εχει αυτο το θεμα. lnb εννοω. εσυ εχεις 2?

ειχε ξανασυζητηθει το θεμα με τις εγγραφες με τον φιλο που μιλας.πριν την αναβαθμιση και εγω δεν ειχα θεμα με τον σκληρο. τωρα αν εχω προγραμματισμενη εγγραφη αλλα πριν ξεκινησει βλεπω αλλη δεν μου την κανει παρα μονο αν σταματησω την αλλη. και μετα απο συζητησεις παρατηρησαμε οτι οποιος εχει 2 καλωδια δεν εχει αυτο το θεμα. lnb εννοω. εσυ εχεις 2?

Ένα καλώδιο έχω (και ένα LNB) , γιαυτό και μου φαίνεται περίεργο αυτό που λέτε, εμένα δεν μου το κάνει...

Πραγματικά ξέρει κανείς τι έγινε με την Premier League? Θα έχουμε το φαινόμενο Νοβα που δέν έδειχνε αγώνες το Σάββατο 17.00. Αν ισχύει αυτό......... ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ έχει το φουλ πακέτο ΑΛΛΑ
Η συμφωνία είναι να δείχνει 205 αγώνες ανά ποδοσφαιρική περίοδο
Η 173 αγωνες είναι η στάνταρ που προσφέρουν οι Αγγλοι. Δηλαδή, Παρασκευή, Σάββατο 2:45μμ-7:30μμ, Κυριακή και Δευτέρα. Για τους υπόλοιπους 32 αγώνες του πακέτου, μεταξύ των οποίων είναι και αγώνες του Σαββάτου 5:00μμ, δίδεται το δικαίωμα της επιλογής στον κάθε πάροχο κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου
Απλά ο ΟΤΕ επέλεξε αυτή την αγωνιστική να μην "χαραμίσει" έναν αγώνα από τους 32 που έχει το δικαίωμα να επιλέξει είτε από τη ζώνη τον 5 είτε από κάποια άλλη ζώνη, παράδειγμα δεν θα δείξει ούτε αύριο τη Γιουναιτετ
Και για μένα καλά κάνει γιατί στο μέλλον θα υπάρχουν πολλοί πιο κρίσιμη αγωνες να δείξει από ότι τώρα που είναι ακόμα αρχή
Η παραπάνω συμφωνία ισχύει για όλες της χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης που έχουν το φουλ πακέτο.

Το πρόβλημα είναι ότι και στις επόμενες αγωνιστικές δε μεταδίδει κάποιο ματς από τη ζώνη των 17:00 κάθε Σάββατο σύμφωνα με το πρόγραμμα της Premier League...

Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο προγραμματισμός.Εγώ ξέρω ότι μπορούσα να βλέπω 5 ή 6 αγώνες συνήθως σε διαφορετικές ώρες Επίσης βλέπω ότι Σαββατόβραδο έχει μόνο τη Σίτυ επανάληψη απο τα ματς των 5 ενώ εδειχνε μέχρι και 4 αντιστοιχα.Ελπιζω να μη συνεχιστεί.

Δε μου αρέσει καθόλου αυτός ο προγραμματισμός.Εγώ ξέρω ότι μπορούσα να βλέπω 5 ή 6 αγώνες συνήθως σε διαφορετικές ώρες Επίσης βλέπω ότι Σαββατόβραδο έχει μόνο τη Σίτυ επανάληψη απο τα ματς των 5 ενώ εδειχνε μέχρι και 4 αντιστοιχα.Ελπιζω να μη συνεχιστεί.

Ώρες ώρες βλέπω και νιώθω ότι το ύφος των γραφόμενων είναι σαν να φταίει το AvClub για κάτι από όλα αυτό που γίνονται στον OTE (Cosmote). Ξέρεται υπάρχει και το 13888 και το www.cosmote.gr να εκφράσετε το παράπονο σας. Το να το αναφέρεται στο forum εδώ δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό, απλά μεταξύ μας μιλάμε για κάτι που διαπιστώσαμε αλλά λύση από εδώ δεν μπορεί να δοθεί. Καλό είναι να αφήνουμε και τα παράπονα εκεί που πρέπει για να πάρουν το μήνυμα!

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εφόσον αναγκαστικά μερικά παιχνίδια από τη ζώνη τον 5 δεν θα τα δείξει, καλύτερα να το κάνει τώρα που είναι αρχή παρα να το έκανε στον δεύτερο γύρο που το πρωτάθλημα θα αρχίσει να "καίει"

Να το πεί όμως απο την αρχή της περιόδου ότι δεν θα μεταδίδει όλους τους αγώνες όπως έκανε τα προηγούμενα χρόνια και να αποφασίσει ο καθένας άν θέλει να δεσμευτεί για άλλα 2 χρόνια. Εγώ ήδη έχω στείλει email διαμαρτυρίας στον ote και κάλεσα και στο 13888 για να κάνω παράπονα.

Δίκιο έχεις φιλε και καλά έκανες.
Αλλα αν θες τη γνώμη μου δεν είναι και τόσο τραγικό, από της 38 αγωνιστικές θα δείξει 32 αγωνες από τη ζώνη τον 5 και πιστεύω αν ήταν στο χέρι του OTE θα τους έδειχνε όλους
Κατ'εμέ υπάρχουν πιο σημαντικοι λόγοι διαμαρτυρίας. Παράδειγμα η εικόνα

Η εικόνα πρίν 2 χρόνια ήταν τραγική. Τώρα έχει βελτιωθεί λίγο αλλά και πάλι όντως είναι πολύ πίσω απο abu dhabi sports που έβλεπα πριν 3 χρόνια. Εγώ είμαι απο αυτούς που έβαλε οτε για την premiere league. Έβλεπα όλους τους αγώνες που έδειχνε live! Τώρα ξενέρωσα! Τα ίδια που έκανε η Νοβα τα κάνει τώρα και ο Οτε. Ρώτησα πόσο είναι το πρόστιμο για πρόωρη διακοπή και μου ζήτησαν πιο πολλά απο αυτά που μένει να δώσω μέχρι να λήξει η συνδρομή μου. Μόλις λήξει δεν πρόκειται να ανανεώσω. Και το θέμα είναι οτι δεν έγινε καμία ανακοίνωση δεν ξέρει κανείς τίποτα. Η κοπέλα στο τηλέφωνο με είχε 20 λεπτά αναμονή για να ρωτήσει τι γίνεται!

καλυτερα δεν ηταν να εδειχνε ολους τους αγωνες της premier league παρα ολους της la liga

καλυτερα δεν ηταν να εδειχνε ολους τους αγωνες της premier league παρα ολους της la liga

Όλα είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων και συμβολαίων. Από τι στιγμή που έχει και τα δυο πρωταθλήματα ανάλογα με το τι έχει πληρώσεις δείχνει κιόλας. Εσύ από την μεριά σου λες αυτό, αν όμως είχε full premier και δεν είχε la liga κάποιος άλλος θα παραπονιόταν για αυτό. Όπως και να έχει αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι όπως τα βλέπουμε και δεν νομίζω να αλλάξουν για φέτος.

Θα συμφωνήσω με τους παραπάνω φίλους....πολλοί ειναι οι συνδρομητές που μεταπήδησαν στο ΟΤΕ,για την premier league...θα ειναι κρίμα α δημιουργήσουν μια κατάσταση ανάλογη των τελευταίων χρόνων της Νova...

Sent from my iPad using Tapatalk

Όλα είναι θέμα πνευματικών δικαιωμάτων και συμβολαίων. Από τι στιγμή που έχει και τα δυο πρωταθλήματα ανάλογα με το τι έχει πληρώσεις δείχνει κιόλας. Εσύ από την μεριά σου λες αυτό, αν όμως είχε full premier και δεν είχε la liga κάποιος άλλος θα παραπονιόταν για αυτό. Όπως και να έχει αυτή την στιγμή τα πράγματα είναι όπως τα βλέπουμε και δεν νομίζω να αλλάξουν για φέτος.
Απορία δεν έχει μεγαλύτερο κοινό το αγγλικό πρωτάθλημα; κοίταξα όμως ούτε το sky sports είχε την Σίτι ούτε το bt sport μόνο το NBC sn το έδειχνε