Απορίες για Cosmote TV

κάνε ένα restart στον Δέκτη βγάζοντας τον από το ρεύμα για λίγο. Εάν δεν επανέρθει κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Έκανα μια δοκιμή στην τηλεόραση του σαλονιού και παίζει. Μετά γύρισα το matrix στου δωματίου και έπαιξε και εκεί.

Ναι είχα κάνει και επαναφορά εργοστασιακών

Εστειλα αριθμο καρτας στο 54994 και μου ρθε μυνημα οτι εχετε απενεργοποιημενη την υπηρεσια φραγης. Πιθανοτατα επειδη εχει ενεργοποιησει ο πατερας μου απο το κινητο του να μη λαμβανει διαφημιστικα. Αυτο τωρα σημαινει πως και το μυνημα χρεωθηκε και δουλεια δε θα γινει?

Πρεπει να απενεργοποιησω την φραγη διαφημιστικων να ξαναπροσπαθησω και να ξαναχρεωθω τωρα?

Αν έχεις φραγή σε τέτοιες κλήσεις λογικά δεν χρεώθηκες. Γιατί δεν προσπαθείς από ένα άλλο κινητό, δεν πρέπει να στείλεις αποκλείστηκα από αυτό που έχει δηλωθεί στην συνδρομή. Αν δεις τα δύσκολα επικοινώνησε με το 13888 να στην στείλουν αυτοί.

Οκ. Η αναβαθμιση ουσιαστηκα ποτε ξεκιναει? Εστω οτι εισαι συντονισμενος σε καναλι οτε tv (sports, cinema, κτλ). Με το που λαβει η υπηρεσια το μυνημα σου, η με το που το λαβεις εσυ του κωδικους?

Καλησπέρα στην παρέα.
Δεν ξέρω αν είναι στο σωστό σημείο η ανάρτηση μου γι αυτό συγνώμη εκ των προτέρων. Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια κανάλια μπορώ να ακούω ήχο dolby? Παρατήρησα μόνο στο sundance tv έχει το αντίστοιχο σύμβολο ενώ παλαιότερα ήταν και στα cinema (εκεί όπου αναγράφεται το πρόγραμμα της ώρας μεταδοσης). Είμαι σε ευρυζωνική σύνδεση.
Περιμένω τις απαντήσεις σας.

Last edited by a moderator:
καλημερα.ερωτηση που εχει σιγουρα απαντηθει αλλα δεν βρισκω και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν θυμαμαι καλα.σε περιπτωση αλλαγης αποκωδικοποιητη οι εγγραφες στον εξωτερικο δισκο χανονται οταν κουμπωθει στον νεο?

τελεια.ελεγα μηπως επειδη ειναι υβριδικοι και δυο παραμεινουν αλλα προφανως καμια σχεση.κριμα να γινεται αυτο,αλλα μαλλον δεν μπορει να αποφευχθει για λογους ασφαλειας

Re: Νέα για Cosmote TV

Δεν ξερω σε ποιο θεμα ειναι σωστο να το γραψω αλλα γνωριζουμε αν υπαρχει στα σχεδια να γινουν στο replay tv ΗD τα καναλια? μεχρι στιγμης μονο το ΕΡΤ ΗD εχουν κανει

Re: Νέα για Cosmote TV

Δεν ξερω σε ποιο θεμα ειναι σωστο να το γραψω αλλα γνωριζουμε αν υπαρχει στα σχεδια να γινουν στο replay tv ΗD τα καναλια? μεχρι στιγμης μονο το ΕΡΤ ΗD εχουν κανει

Αν γίνει και HD το replay tv, θα είμαι πολύ χαρούμενος :D :D :D

Οι υπηρεσίες ote go και replay TV θα δουλεύουν τώρα που πάω σε άλλο πάροχο? Πχ αν είναι να δίνω 5 ευρώ κάθε φορά για να βάζω ίντερνετ να παίζει το go να λείπει, την κόβω και αυτή

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ πολύ. Το 13888 μου είπε θα κοπεί. Καλά που έχω κι εσάς

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk