Απορίες για Cosmote TV

εμενα τωρα τελευταια σχεδον καθε μερα μου κανει και 1 επανεκινηση τι να φταιει αραγε:chinscratch:

Να απο συγχρονίζει καθημερινά το router σου; Να πάρεις ένα τηλέφωνο τον πάροχο της γραμμής σου να το κοιτάξεις. Αν ειναι και cosmote ο πάροχος ακόμη καλύτερα να τους πεις οτι έχεις θέμα με καθημερινά restart του δέκτη και να δούνε την γραμμή.

Μετά απο από καταγγελία στον ΟΤΕ δέχτηκα και εγώ αυτή τη προσφορά. Είναι κανείς που έκανε μετάβαση σε άλλο πάροχο από μέρα απο καταγγελια; Γιατί ο ΟΤΕ λέει πρέπει να μείνω χωρίς ίντερνετ και μετά να με πάρει ο άλλος πάροχος

Μπορουμε να κανουμε καταγγελια συμβασης; με ποια δικαιολογια;

Last edited by a moderator:
Εγώ ενώ είχα κάνει ανανέωση συμβολαίου εξ αποστάσεως τελικά με τα λάθη τους τα πήρα και έκανα αίτηση υπαναχώρησης εντός 14 ημερών και έφυγα. Μου έβαλαν πέναλτι που θέλουν δε θέλουν θα σβηστεί. Το είπαν και μόνοι τους. Η γραμμή έφυγε κανονικά

Όχι αυτό δεν είναι απαραίτητο, η αναβάθμιση λαμβάνετε μέσω δορυφόρου.

Εαν δεν έχεις συνδεδεμένο τον δέκτη με δορυφορικό πιάτο, την αναβάθμιση την λαμβάνεις μέσω Internet.

Εαν δεν έχεις συνδεδεμένο τον δέκτη με δορυφορικό πιάτο, την αναβάθμιση την λαμβάνεις μέσω Internet.
ποιος είναι αυτός που έχει σύνδεση Cosmote TV μέσω δορυφόρου και δεν έχει συνδεμένο δέκτη με το πιάτο ?

Παιδια θελω την γνωμη σας.

Εχω την εντύπωση οτι μετα την τελευταία αναβάθμιση εχει "βαρύνει" λιγο ο δέκτης ειδικα στο ζαμπινγκ.

Ειναι η ιδεα μου η το χει παρατηρησει και άλλος;

Μεχρι το προηγουμενο λογισμικο δεν ειχα θεμα

ποιος είναι αυτός που έχει σύνδεση Cosmote TV μέσω δορυφόρου και δεν έχει συνδεμένο δέκτη με το πιάτο ?

Εγώ. Μένω Γερμανία και στο σπίτι που είμαι δεν μπορώ να βάλω δορυφορικό πιάτο. Οπότε αναγκαστικά Replay TV σε SD και με 1-2 λεπτά καθυστέρηση.

Bλεπω αυτο στο site

COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου Cinema Pack για μη πελάτες ΟΤΕ στα 16 ευρω

Αυτο σημαινει οτι καποιος που ειναι σε αλλο παροχο (nova cinema συγκεκριμενα), εχει κομπλε ολο το πακετο ? Επισης εχει δωρεαν την δυνατοτητα cosmote on demand οπως και την δυνατοτητα να κανει εγγραφες (οχι demand,των καναλιων) στον σκληρο δισκο ?

Υπαρχουν τιποτα αλλα ψιλα γραμματα , οσο αφορα το ''hybrid'' , τις υπηρεσιες, τον αποκωδικοποιητη,τις τιμες κλπ ?

Ευχαριστω

Αν είσαι με internet nova μην ακούσεις ότι σου πουν, οι υπηρεσίες θα παίζουν άψογα σε ότι αφορά το υβριδικό μέρος του δέκτη. Μόνο στο cosmotego για να παίζει στο δίκτυο σου θέλει πακέτο ίντερνετ 5 κάθε μήνα.

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Bλεπω αυτο στο site

COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου Cinema Pack για μη πελάτες ΟΤΕ στα 16 ευρω

Αυτο σημαινει οτι καποιος που ειναι σε αλλο παροχο (nova cinema συγκεκριμενα), εχει κομπλε ολο το πακετο ? Επισης εχει δωρεαν την δυνατοτητα cosmote on demand οπως και την δυνατοτητα να κανει εγγραφες (οχι demand,των καναλιων) στον σκληρο δισκο ?

Υπαρχουν τιποτα αλλα ψιλα γραμματα , οσο αφορα το ''hybrid'' , τις υπηρεσιες, τον αποκωδικοποιητη,τις τιμες κλπ ?

Ευχαριστω

Για να ξεκινήσω με τις απορίες σου πρέπει να σου πω οτι αυτή η τιμή ειναι προφανώς χωρίς τον φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης. Όταν λες κοπμπλε όλο το πακέτο τι εννοείς?? Το πακέτο που σου προσφέρουν σε αυτή την τιμή ειναι το cinema pack άρα έχεις τα πάντα εκτός απο τα αθλητικά κανάλια. δες εδώ.

https://www.cosmote.gr/portal/residential/choose/packs

Φυσικά έχεις πρόσβαση στις ταινίες της υπηρεσιας TV PLUS ασχέτως οτι είσαι σε πάροχο Nova επίσης μπορείς να κανεις κανονικά εγγραφές στα κανάλια του πακέτου που έχεις προσθέτοντας στον δέκτη εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ψιλά γράμματα δεν υπάρχουν απλά έχεις πρόσβαση μόνο στις υπηρεσίες για το πακέτο που πληρώνεις, στο υβριδικό κομμάτι δεν θα έχεις κανένα θέμα επίσης μπορείς να έχεις πρόσβαση στην υπηρεσία Cosmote Go στο κομμάτι των ταινιών.

Γίνεται να έχει μειωθεί κατά πολύ η ταχύτητα του ίντερνετ? Πέρισυ έβγαζα στα τεστ περίπου 10.Πρόσφατα μου είχε βγάλει 7 και σήμερα που κολλούσε ακόμα και το replay,έβγαλε γύρω στο 4.Είναι δυνατόν να συμβαίνει λόγω της υβριδικης τηλεόρασης?

Καταρχήν όταν κάνεις μέτρηση στην γραμμή δεν πρέπει να έχεις τίποτα σε λειτουργία που να καταναλώνει πόρους από το internet, από εκεί και πέρα θα τσεκάρεις την σύνδεση.

Μια ερωτηση. Έχω συμβόλαιο άλλους 10 μήνες, μαζί με σταθερό καιTV full pack. Γύρω στα 50 .
Μπορώ να μεταβώ σε family pack, για να πληρώνω λιγότερα το μήνα? Το ξέρω ότι έχω δέσμευση συνολικά 24 μηνών, αλλά μήπως ξέρει κανείς, αν με μια μικρή ποινή, μπορέσω να το μειώσω?

Συνήθως δίνουν διαφορετική δέσμευση για τηλεφωνία και tv οπότε μπορεί να έχει λήξει η tv, μπορείς να ρωτήσεις στο 13888.

Μια ερωτηση. Έχω συμβόλαιο άλλους 10 μήνες, μαζί με σταθερό καιTV full pack. Γύρω στα 50 .
Μπορώ να μεταβώ σε family pack, για να πληρώνω λιγότερα το μήνα? Το ξέρω ότι έχω δέσμευση συνολικά 24 μηνών, αλλά μήπως ξέρει κανείς, αν με μια μικρή ποινή, μπορέσω να το μειώσω?
Αν δεν κανω λαθος η ποινη ειναι η ιδια αν αλλαξεις πακετο οποιδηποτε στιγμη.

Πιθανόν να εχεις δίκιο. Θα πάρω κάποια στιγμή τηλ. να τους ρωτήσω. Ευχαριστώ.