dimitris2627
Established Member
- 27 August 2009
- 297
εμενα τωρα τελευταια σχεδον καθε μερα μου κανει και 1 επανεκινηση τι να φταιει αραγε:chinscratch:
Μετά απο από καταγγελία στον ΟΤΕ δέχτηκα και εγώ αυτή τη προσφορά. Είναι κανείς που έκανε μετάβαση σε άλλο πάροχο από μέρα απο καταγγελια; Γιατί ο ΟΤΕ λέει πρέπει να μείνω χωρίς ίντερνετ και μετά να με πάρει ο άλλος πάροχος
Όχι αυτό δεν είναι απαραίτητο, η αναβάθμιση λαμβάνετε μέσω δορυφόρου.
ποιος είναι αυτός που έχει σύνδεση Cosmote TV μέσω δορυφόρου και δεν έχει συνδεμένο δέκτη με το πιάτο ?Εαν δεν έχεις συνδεδεμένο τον δέκτη με δορυφορικό πιάτο, την αναβάθμιση την λαμβάνεις μέσω Internet.
ποιος είναι αυτός που έχει σύνδεση Cosmote TV μέσω δορυφόρου και δεν έχει συνδεμένο δέκτη με το πιάτο ?
Bλεπω αυτο στο site
COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου Cinema Pack για μη πελάτες ΟΤΕ στα 16 ευρω
Αυτο σημαινει οτι καποιος που ειναι σε αλλο παροχο (nova cinema συγκεκριμενα), εχει κομπλε ολο το πακετο ? Επισης εχει δωρεαν την δυνατοτητα cosmote on demand οπως και την δυνατοτητα να κανει εγγραφες (οχι demand,των καναλιων) στον σκληρο δισκο ?
Υπαρχουν τιποτα αλλα ψιλα γραμματα , οσο αφορα το ''hybrid'' , τις υπηρεσιες, τον αποκωδικοποιητη,τις τιμες κλπ ?
Ευχαριστω
Αν δεν κανω λαθος η ποινη ειναι η ιδια αν αλλαξεις πακετο οποιδηποτε στιγμη.Μια ερωτηση. Έχω συμβόλαιο άλλους 10 μήνες, μαζί με σταθερό καιTV full pack. Γύρω στα 50 .
Μπορώ να μεταβώ σε family pack, για να πληρώνω λιγότερα το μήνα? Το ξέρω ότι έχω δέσμευση συνολικά 24 μηνών, αλλά μήπως ξέρει κανείς, αν με μια μικρή ποινή, μπορέσω να το μειώσω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.