Απορίες για Cosmote TV

Γιατι η καρτελα που βγάζουν στο πάνω μέρος της οθόνης και κρύβουν τα κεφαλια τον ηθοποιών, αυτή που λέει ότι μπορείτε να δείτε την ταινία από την αρχή η στο replaytv, Δεν μπορούν να τη βγάζουν με κάποιο άλλο τρόπο, κάτω δεξιά, κάτω αριστερά. Εμ τη βγαζουν στο πάνω μέρος της οθόνης, πιάνει k όλη την οθόνη

Άσε καθε φορα που το βλέπω κ αυτο το ίδιο σκέφτομαι κ εγω.καλα δεν βλέπουν τι κάνουν η πως φενεται; αυτα τα μηνυματα πρεπει να ειμαι πιο διάφανα κ πιο περιορισμένα

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Δελτίο τύπου για το crime+investigation έχουν βγάλει;
Tο crime το τεραστιο εχει γινει με την διακοπη των EUROSPORT 1-2 ...Το investigation θα τους αναγκασει να τα επαναφερουν με την ουρα στα σκελια αργα η γρηγορα...

Είναι εκνευριστικό στον αγώνα των 7.30 της Premier ο Τσακίρης και Τσοχος μερικές φορές να λενετα αποτελέσματα των 5.Ηθελα να δω μαγνητοσκόπηση τη Γιουναιτεντ αλλά τώρα γιοκ😈

Διακοπηκε η συνεργασια της cosmote με τη Discovery Networks και απο αποψε αφαιρουνται απο το πακετο τα εξης καναλια: Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Αυτα που φυγανε,οκ τα βγαλανε ηδη. Τα καινουρια ομως γιατι δεν εχουν ηδη μπει?

Ξεκινησε η ανακατανομη των ηδη υπαρχοντων. Πχ το Nat geo wild μεταφερθηκε διπλα στα δυο national geographic. Λογικα μεσα στις επομενες ωρες θα εχουν ολοκληρωθει οι αλλαγες

Πάντως αυτά που μπήκαν,είναι σαν να τα πέταξαν μέσα απλά να υπάρχουν!!!
Τα περισσότερα είναι χωρίς υποτιτλισμο και πολύ ειδικά κανάλια!!!
Πιστεύω ότι μάλλον έγινε φτωχότερο το περιεχόμενο

Oταν μπηκε το viasat Ηistory περασε κανα τριμηνο μεχρι να μπουνε 100% υποτιτλοι και τωρα περιμενετε να γινει αυτο σε μια μερα?

καλησπερα ειμαι συνδρομητη cosmote tv μεσο δορυφορου ... σημερα μου βγαλε hd πνευματικα δικαιωματα και μαυρισε η οθονη ξερετε γιατι ; γινεται αυτο ; ....

Αν περνεις ταυτόχρονα σήμα και από scart η rca μαζί με το HDMI σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Αν πάλι δεν έχεις τίποτα από αυτά συνδεμένο πέρα από το HDMI ένα restart του δέκτη θα σου λύσει το πρόβλημα.

επειδη απο την ωρα που αλλαξα τον αποκοδικοποιητη κ πηρα τον καινουργιο υβριδικο pvr μολις σημερα το συνδεσα με ιντερνετ. ανακαλυψα λοιπον οτι ενω κανει ληψεις κανονικα στο replay tv, στο tv plus σε ταινιες και σειρες ενω μπορεις να τις δεις σε προβολη δεν μπορεις να κανεις ληψη. πατωντας την δεν κανει τιποτα ουτε παει στο menu των ληψεων οπως το ηξερα παλια σε μια σειρα που οταν ολοκληρωθει η μια ξεκιναγε η αλλη. τι προβλημα παλι αυτο?