Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

προς enoxos να σχολιάσω την υπογραφή σου για το chuck norris:
Ο chuck norris βλεπει Ρώμα με ΟΤΕ TV Sat ... Χωρίς δορυφορικό πιάτο...
Στο L.A. ...
Με μεταγλώττιση στα Τούρκικα.

Πέρα από το chuck ομως, σχετικά με τον εμπλουτισμό που αναφέρθηκε, λογικά το πακέτο θα ανανεωθεί γιατί μέσα στο 2012 θα επαναδιαπραγματευθούν αρκετά δικαιώματα. Άσε που τώρα δε διαπραγματεύεται ΚΑΝΕΝΑΣ σαν ο μόνος πάροχος στην Ελλάδα, if you know what I mean!

Άρα θα μπουν ΚΑΙ θα βγουν προγράμματα - κανάλια ...

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

παιδια μια ερωτηση εδω ποιο ειναι καλυτερο για ΟΤΕ 720p η 1080i?

Καλησπέρα. Τα αθλητικά τι λένε; Με ενδιαφέρει Formula 1 και tennis, κατά προτίμηση σε HD.

Μέχρι τέλος του χρόνου 100% μου είπαν από Γερμανό ότι θα μπουν και τα ελεύθερα ιδιωτικά Ελληνικά κανάλια. (Για όποιον δεν αντέχει χωρίς κουνίστρα στον ΑΝΤ1 κάθε μεσημέρι)...

Απεύχομαι "αποκλειστικές δεσμεύσεις" με τα εθνικά. Γιατί τότε θα δούμε ΑΝΤ1 στον έναν και MEGA στον άλλον.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα. Τα αθλητικά τι λένε; Με ενδιαφέρει Formula 1 και tennis, κατά προτίμηση σε HD.

F1 δεν έχεις αλλη επιλογή για όλο το τριήμερο (ελεύθερα, χρονομετρημένα, αγώνα) χωρίς διακοπές, συνεντεύξεις τύπου κτλ.

Κ εγώ γι αυτό είμαι κολλημένος στον ΟΤΕ γιατί δεν αντέχω άλλο Τάκη Πουρναράκη με τις διαφημίσεις του! :music-smiley-005:

τεννις έχει το Eurosport άρα όπως και στη γοβα το έχεις και εδώ.

Mια ερωτηση παιδες ... αν αρχισε η διαθεση απο Γερμανο ή Oteshop ????

Ευχαριστω

Τι εννοείς?
Για TV?
ποια ειναι η native ανλυση των HD καναλιων του ΟΤΕ εχω την εντυπωση βλεπωντας τα hd που εχει και η nova (eurosport hd,nat geo wil hd) στον ΟΤΕ μου φαινονται χειροτερα απ οτι ειναι στην nova μαλλον στον ΟΤΕ εχουν λιγοτερο bandwith

Last edited:

ποια ειναι η native ανλυση των HD καναλιων του ΟΤΕ εχω την εντυπωση βλεπωντας τα hd που εχει και η nova (eurosport hd,nat geo wil hd) στον ΟΤΕ μου φαινονται χειροτερα απ οτι ειναι στην nova μαλλον στον ΟΤΕ εχουν λιγοτερο bandwith
Το αντίθετο θα έλεγα συμβαίνει...

παιδια μια ερωτηση εδω ποιο ειναι καλυτερο για ΟΤΕ 720p η 1080i?

Να υποθέσω ότι η πρώτη ερώτηση ήταν απλά... εισαγωγή...

Αυτά νομίζω τα έχει, αλλά δε ξέρω αν αξίζει το πακέτο με τα αθλητικά μόνο γι'αυτά, αφού μπορείς να τα δεις και αλλού (έστω και με σχολιασμό)

τα καναλια με ταινιες ειναι σιγουρα 16´/9 ? γιατι στη νοβα FX , FOX LIFE δεν ειναι

Δε νομίζω πως έχει σχέση τι είναι στη nova με το τι είναι στον ΟΤΕ. αν λένε ότι είναι 16:9, τότε είναι :)

Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλή σας μέρα.Δέν ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ;(νέος στο forum).To κανάλι E! Entertainment τo παρέχει το μπούκετο του otetv ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Σ. Λόγου της συζύγου για να μην παρεξηγηθώ. . .

Καλως σας βρήκα....Εχω nova(sport pack) σπίτι αλλά εχω ξενερωσει με το ελληνικό πρωτάθλημα . . .

Καλως σας βρήκα....Εχω nova(sport pack) σπίτι αλλά εχω ξενερωσει με το ελληνικό πρωτάθλημα . . .
Εδω όμως είναι το νήμα του ΟΤΕ ΤV. Πήγαινε στο αντίστοιχο τις νόβα για οτι χρειάζεσαι.

δορυφορικα ελευθερα κατεβαζει?
εννοω πως γινεται οταν ειμαστε στις 9 μοιρες με ενα πιατο να κατεβαζουμε κ σε 28 μοιρες -θελει νεα εγκατασταση ? τι θελει πως γινεται?