Απορίες για Cosmote TV

Συγγνώμη το TCM δεν έχει υπότιτλους;
Έβαλα να δω μια ταινία στο replay κ δεν είχε λέω τυχαίο θα είναι, βάζω άλλη τίποτα πάλι. Έβαλα αυτήν που παίζει τώρα πάλι τίποτα.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μάχη της Αγγλίας,την Τρίτη την είχε.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Και εγώ έχω δει πολλές ταινίες. Έχεις ενεργούς τους υπότιτλους; Όταν παίζει η ταινία πάτα το πράσινο κουμπί και δες τι γλώσσα έχει.

Ναι το τσεκαρα γιατί λέω μάλλον κάτι τέτοιο θα είναι, τελικά όμως έγραφε χωρίς υπότιτλους!
Έβαλα στην τύχη 3-4 (γνωστές κιόλας) να τσεκαρω κ καμία δεν είχε....

To pin μπορεί να απενεργοποιηθεί στο box Ott?
Δηλαδή με το που ανοίγω το μποξάκι να παίζει χωρίς να βάζω κάθε φορά το pin

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Από την διαχείριση χρηστών ίσως, όταν κάνεις σύνδεση. Σίγουρα δεν απενεργοποιείται όταν θέλεις να δεις κάτι που είναι 18+, εκεί το ζητάει πάντα.

Από την διαχείριση χρηστών ίσως, όταν κάνεις σύνδεση. Σίγουρα δεν απενεργοποιείται όταν θέλεις να δεις κάτι που είναι 18+, εκεί το ζητάει πάντα.

Δεν το έχω βρει δεν υπάρχει στην διαχείριση

COSMOTE TV OTT / PIN protection on Profile selection page

[Ρυθμίσεις -> Ρυμίσεις Υπηρεσίας -> Προστασία Κωδικού]

Επιλογές είναι:
- Ενεργό (by default): "Απαιτείται PIN για αλλαγή σε προφίλ με ίδιο ή μεγαλύτερο γονικό έλεγχο"
- Ανενεργό: "H αλλαγή σε άλλο προφίλ δεν απαιτεί PIN"

Εάν το κάνεις "Ανενεργό" το setting τότε δεν θα σου ζητάει PIN κάθε φορά που διαλέγεις κάποιο Profile

COSMOTE TV OTT / PIN protection on Profile selection page

[Ρυθμίσεις -> Ρυμίσεις Υπηρεσίας -> Προστασία Κωδικού]

Επιλογές είναι:
- Ενεργό (by default): "Απαιτείται PIN για αλλαγή σε προφίλ με ίδιο ή μεγαλύτερο γονικό έλεγχο"
- Ανενεργό: "H αλλαγή σε άλλο προφίλ δεν απαιτεί PIN"

Εάν το κάνεις "Ανενεργό" το setting τότε δεν θα σου ζητάει PIN κάθε φορά που διαλέγεις κάποιο Profile

Ευχαριστώ πολύ !!!

Τι καλύτερο θα είχε η εικόνα αν δεν ήταν μονίμως ενεργοποιημένο το HDR που είναι μονίμως είναι στο ott box;

Πρακτικά πως το καταλαβαίνει κάποιος ;

Κανένα κανάλι του πακέτου δεν έχει πρόγραμμα σε hdr (με το 4k δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν και εκεί δύσκολο, αφού μ' ένα ψάξιμο που έκανα ούτε στην Αγγλία παίζει η premier league σε hdr, μόνο σε 4k). Χωρίς να είμαι ειδικός, με το hdr να είναι ενεργοποιημένο πάντου χωρίς το πρόγραμμα να είναι όντως hdr αλλοιώνονται τα χρώματα, μου μοιάζουν κάπως "καμμένα", και γενικότερα η εικόνα παρεκκλίνει από το "σωστό" αποτέλεσμα. Επίσης, άλλο ένα θέμα είναι ότι με το hdr μπαίνει η φωτεινότητα της tv αυτόματα στο max όπου και είναι εκτυφλωτική κάποιες φόρες και χαμηλώνοντας την χάνονται λεπτομέρειες και σκοτεινιάζει πολύ τόσο στα κανάλια όσο και στα μενού. Για να καταλάβεις τη διαφορά στην πράξη αρκεί μια σύγκριση των ελληνικών καναλιών μεταξύ digea με νορμάλ ρυθμίσεις εικόνας στην tv και cosmote ott, και εκεί θα φανεί εκτός του hdr και το θέμα με την κίνηση των ελληνικών καναλιών στην cosmote ott.

Κανένα κανάλι του πακέτου δεν έχει πρόγραμμα σε hdr (με το 4k δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν και εκεί δύσκολο, αφού μ' ένα ψάξιμο που έκανα ούτε στην Αγγλία παίζει η premier league σε hdr, μόνο σε 4k). Χωρίς να είμαι ειδικός, με το hdr να είναι ενεργοποιημένο πάντου χωρίς το πρόγραμμα να είναι όντως hdr αλλοιώνονται τα χρώματα, μου μοιάζουν κάπως "καμμένα", και γενικότερα η εικόνα παρεκκλίνει από το "σωστό" αποτέλεσμα. Επίσης, άλλο ένα θέμα είναι ότι με το hdr μπαίνει η φωτεινότητα της tv αυτόματα στο max όπου και είναι εκτυφλωτική κάποιες φόρες και χαμηλώνοντας την χάνονται λεπτομέρειες και σκοτεινιάζει πολύ τόσο στα κανάλια όσο και στα μενού. Για να καταλάβεις τη διαφορά στην πράξη αρκεί μια σύγκριση των ελληνικών καναλιών μεταξύ digea με νορμάλ ρυθμίσεις εικόνας στην tv και cosmote ott, και εκεί θα φανεί εκτός του hdr και το θέμα με την κίνηση των ελληνικών καναλιών στην cosmote ott.

Αυτό με την κίνηση το έχω εντοπίσει που κάνει (σαν Frame) να το πω ; Σαν ν κολλάει χιλιοστά δευτερολέπτου και να επανέρχεται ; Δεν ξέρω πως να το ορίσω.

Όπως και δεν έχω προσδιορίσει αν είναι λόγω ελληνικών καναλιών η λόγω ταχύτητας στο ίντερνετ ή κάτι άλλο .... πάντως όταν κάνω hot spot στο κινητό που πιάνω 100 mbps και πάνω σταθερά πάλι γίνεται και σε αλλά κανάλια

Δεν είναι θέμα ταχύτητας. Στα αθλητικά κανάλια πάντως, και στο 4k που έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις, η κίνηση είναι μια χαρά. Στα ελληνικά είναι το πρόβλημα.

Οταν πάω στο TV box ρυθμίσεις οθόνης στην αυτόματη επιλογή ανάλυση οθόνης μου βγάζει ανάλυση 2160p στα 50Hz ενώ στο manual μπορώ να το ρυθμίσω μέχρι τα 60 Hz.

Ξέρετε αν είναι κάποιο πρόβλημα αυτό;
Δεν θα έπρεπε να παίρνει αυτόματα την μέγιστη ανάλυση?

Αν βάλω στο κωδικό σε ένα από τα κανάλια για ενήλικες π.χ. sirina tv χρεώνεται ο λογαριασμός μου κάποια παραπάνω χρέωση?

Άφησα « για τέταρτη φορά » τον δέκτη ott να παίζει όλο το βράδυ .

Γυρίζοντας την πρώτη φορά ήταν κολλημένη η εικόνα σε ένα κανάλι ...
τις υπόλοιπες τρεις φορές είχε ενεργοποιηθεί το screensaver .

-Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιείται η προστασία οθόνης όταν υπάρχει (αδράνεια) στο μποξάκι προκειμένου να μην τρώει το bandwidth η κάτι άλλο;

Άφησα « για τέταρτη φορά » τον δέκτη ott να παίζει όλο το βράδυ .

Γυρίζοντας την πρώτη φορά ήταν κολλημένη η εικόνα σε ένα κανάλι ...
τις υπόλοιπες τρεις φορές είχε ενεργοποιηθεί το screensaver .

-Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιείται η προστασία οθόνης όταν υπάρχει (αδράνεια) στο μποξάκι προκειμένου να μην τρώει το bandwidth η κάτι άλλο;

Λοιπόν το βρήκα πάω στην κατηγορία ρυθμίσεις > προφύλαξη οθόνης εκεί που λέει “πότε να ενεργοποιείται” επιλέγω μετά από 12 h αδράνειας Και έτσι δεν μπαίνει σε κατάσταση αναμονής