Από την διαχείριση χρηστών ίσως, όταν κάνεις σύνδεση. Σίγουρα δεν απενεργοποιείται όταν θέλεις να δεις κάτι που είναι 18+, εκεί το ζητάει πάντα.
COSMOTE TV OTT / PIN protection on Profile selection page
[Ρυθμίσεις -> Ρυμίσεις Υπηρεσίας -> Προστασία Κωδικού]
Επιλογές είναι:
- Ενεργό (by default): "Απαιτείται PIN για αλλαγή σε προφίλ με ίδιο ή μεγαλύτερο γονικό έλεγχο"
- Ανενεργό: "H αλλαγή σε άλλο προφίλ δεν απαιτεί PIN"
Εάν το κάνεις "Ανενεργό" το setting τότε δεν θα σου ζητάει PIN κάθε φορά που διαλέγεις κάποιο Profile
Κανένα κανάλι του πακέτου δεν έχει πρόγραμμα σε hdr (με το 4k δεν ξέρω τι συμβαίνει, αν και εκεί δύσκολο, αφού μ' ένα ψάξιμο που έκανα ούτε στην Αγγλία παίζει η premier league σε hdr, μόνο σε 4k). Χωρίς να είμαι ειδικός, με το hdr να είναι ενεργοποιημένο πάντου χωρίς το πρόγραμμα να είναι όντως hdr αλλοιώνονται τα χρώματα, μου μοιάζουν κάπως "καμμένα", και γενικότερα η εικόνα παρεκκλίνει από το "σωστό" αποτέλεσμα. Επίσης, άλλο ένα θέμα είναι ότι με το hdr μπαίνει η φωτεινότητα της tv αυτόματα στο max όπου και είναι εκτυφλωτική κάποιες φόρες και χαμηλώνοντας την χάνονται λεπτομέρειες και σκοτεινιάζει πολύ τόσο στα κανάλια όσο και στα μενού. Για να καταλάβεις τη διαφορά στην πράξη αρκεί μια σύγκριση των ελληνικών καναλιών μεταξύ digea με νορμάλ ρυθμίσεις εικόνας στην tv και cosmote ott, και εκεί θα φανεί εκτός του hdr και το θέμα με την κίνηση των ελληνικών καναλιών στην cosmote ott.
Άφησα « για τέταρτη φορά » τον δέκτη ott να παίζει όλο το βράδυ .
Γυρίζοντας την πρώτη φορά ήταν κολλημένη η εικόνα σε ένα κανάλι ...
τις υπόλοιπες τρεις φορές είχε ενεργοποιηθεί το screensaver .
-Υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιείται η προστασία οθόνης όταν υπάρχει (αδράνεια) στο μποξάκι προκειμένου να μην τρώει το bandwidth η κάτι άλλο;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.