Απορίες για Cosmote TV

Εε εχω μιλησει θα κανω το full pack τωρα με εφαρμογη θα παιζει καλυτερα;; Η θα χω καλυτερη ποιοτητα με το box

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Η ωρα στον δεκτη μου παει 5 λεπτα πισω. Και σε αλλον που ρωτησα. Πως γινεται αυτο;

Και σε εμένα το ίδιο πέντε λεπτά πίσω .

Sent from my iPad using Tapatalk

Όταν τρέχω το application Cosmote tv go ( παλιό δορυφορικο) είτε τρέχω το νέο application cosmote ott διαμέσου του κινητού μου iPhone ή iPad στην smart tv της Samsung με καλώδιο hdmi Παρατηρώ ότι ναι μεν ακούγεται ο ήχος κανονικά Αλλά η εικόνα είναι μαύρη.
Ακόμα και όταν αλλάζω κανάλια εμφανίζεται κανονικά η μπάρα.
Το πρόβλημα έγκειται μόνο στην θέαση.
Ξέρετε γιατί συμβαίνει?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Είναι απενεργοποιημένο το cast / hdmi λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Στην τηλεόραση μπορείς να δεις cosmote tv με κάποιο συμβατό Android box ή αν η τηλεόραση σου είναι καινούρια να κατεβάσεις την εφαρμογή από το store.

Καλό μήνα. Δεν φτάνει που δεν έχουν κάνει το cosmote cinema 3 HD, τον τελευταίο καιρό αρκετές ταινίες έχουν καθυστέρηση στον ήχο σε σχέση με την εικόνα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω το full pack. Αν το γυρίσω σε sports pack, θα μπορώ να δω τις ταινίες που έχω γράψει στο σκληρό δίσκο;

Ναι, ο σκληρός δίσκος δένεται με τον αποκωδικοποιητή και όχι με το πακέτο.

Τα κανάλια ενόψει καραντίνας ξέρετε μέχρι πότε θα είναι ανοιχτά?

ή πήραν σιωπηλή επέκταση, ή ξέχασαν ( δύσκολο γιατί φαντάζομαι έχουν φτιάξει κάποιο script, σιγά μην τα κάνουν manual στον καθένα ) να το βγάλουν από το προφίλ σου.
99% πιθανότητα απλής παράτασης.

ή πήραν σιωπηλή επέκταση, ή ξέχασαν ( δύσκολο γιατί φαντάζομαι έχουν φτιάξει κάποιο script, σιγά μην τα κάνουν manual στον καθένα ) να το βγάλουν από το προφίλ σου.
99% πιθανότητα απλής παράτασης.

Μακάρι αν είναι έτσι μπράβο τους..

Για εμένα είναι αυτονόητο ότι πρέπει να τα αφήσουν ανοικτά μέχρι να ξεκινήσουν αθλητικές δραστηριότητες. Το sports pack το πληρώνουμε τζάμπα

Γνωρίζει κάποιος για ποιο λόγο στο Cosmote over the top σε κάποια προγράμματα κυρίως ελληνικά δεν υπάρχει η επιλογή «Από την αρχή» για να παρακολουθήσω το πρόγραμμα που έπαιξε πριν μισή ώρα πχ απ’ την αρχή?

Θέμα δικαιωμάτων είναι, μερικά κανάλια (και στο δορυφορικό) ενώ μπορεί να έχουν Replay, κάποια προγράμματα τους είναι χωρίς αυτή την δυνατότητα.

Θέμα δικαιωμάτων είναι, μερικά κανάλια (και στο δορυφορικό) ενώ μπορεί να έχουν Replay, κάποια προγράμματα τους είναι χωρίς αυτή την δυνατότητα.
Έγινε ευχαριστώ