Απορίες για Cosmote TV

Αφού έχεις μπει σε κέντρο με vdsl, η 24άρα θα είναι με αντίστοιχο προφίλ που θα δώσουν, δεν μπορεί να σε βάλουν σε adsl (πάρε τηλ. και ρώτα/απαίτησε). Πάντως είναι πολύ περίεργα τα 20mbps για 300 μέτρα απόσταση εκτός και αν κάτι άλλο συμβαίνει.

Ειπαν ξεκάθαρα ότι το δίκτυο είναι παλιο, δεν είναι θέμα απόστασης. Η επιλογή θα ήταν μόνο υποβάθμιση σε 24αρα δηλαδή 7 σε μένα. Οπότε πρεπει να μείνω στην 50αρα δηλαδή 20.

Ειπαν ξεκάθαρα ότι το δίκτυο είναι παλιο, δεν είναι θέμα απόστασης. Η επιλογή θα ήταν μόνο υποβάθμιση σε 24αρα δηλαδή 7 σε μένα. Οπότε πρεπει να μείνω στην 50αρα δηλαδή 20.

Παλιότερα που είχα και εγώ 7άρα (και πλήρωνα 24άρα) διαμαρτυρήθηκα έντονα και μόλις έβαλαν vdsl στην περιοχή μου έδωσαν vdsl με προφίλ στα 24. Για αυτό ανέφερα το παραπάνω σενάριο.

Παλιότερα που είχα και εγώ 7άρα (και πλήρωνα 24άρα) διαμαρτυρήθηκα έντονα και μόλις έβαλαν vdsl στην περιοχή μου έδωσαν vdsl με προφίλ στα 24. Για αυτό ανέφερα το παραπάνω σενάριο.
Ο ΟΤΕ είναι ο μόνος που δίνει 24αρα σε VDSL προφίλ από καμπίνα και αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις. Είναι θέμα του δικτύου, δηλαδή ο παλιός καλός χαλκός.

Kαλησπερα παιδια εχω τηλεφωνο και πακετο σπορ (μονο αθλητικά ενδιαφέρουν) μεσω δορυφόρου χωρίς ιντερεντ , αλλα το cosmote tv ληγει
Το πρόγραμμά μου
COSMOTE TV Μέσω Δορυφόρου (Sports Pack) Ειδική Προσφορά 1 12μηνη δέσμευση (Φεβ.18)
Το συμβόλαιο σου ενεργοποιήθηκε στις 24/08/2019 και η δέσμευσή σου ισχύει για 1 Χρόνο
Θα ενεργοποιηθει αυτοματα ? ή πρεπει να κανω κάτι ?
Τωρα πληρωνω καθαρα το 2μηνο γυρω στα 90 τηλεοραση και τηλεφωνο αλλά μόνο το πακετο tv ληγει . Καμιά συμβουλή ?

παιδια θελω να κανω πακετο δορυφορικο cosmote tv multiroom,αλλα καποιος με ειπε το εξης.

κανε πακετο απλο φορυφορικο που ειναι και ολα δωρεαν,θα σε δωσουν και ενα κωδικο cosmote go,θα παρεις και ενα boxaki και θα το βαλεις στην 2ρη τβ και ετσι δεν θα χρειαστει να πληρωνω καθε μηνα το multiroom.
ισχυει αυτο ετσι?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Σωστα. Με το δορυφορικό μπορείς να βλέπεις και σε μια συσκευή με το app (μέχρι 5 συνδεδεμένες αλλά μια βλέπει κάθε φορα), και το app μπαίνει και σε tv box (mi box s πχ που είναι φθηνό και υποστηρίζει σωστα την εφαρμογή).
Αν έχεις και full pack (ίσως και sports pack), θα βλέπεις από εκεί και το Sport 4K κανάλι.

Παιχνίδι τώρα Παρί Σεν Ζερμέν με Μπάγιερν Μονάχου παρατηρώ πως η εικόνα στο
ΕΡΤ Sports HD είναι πολύ καλύτερη από τα κανάλια της Cosmote ακόμη και από το 4K !!

Πιο φωτεινή και πιο ευκρινείς εικόνα !!

Ταχύτητα internet καθαρή 50άρα ΟΤΕ

Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι να αλλάξω το HDMI καλώδιο , να πάω σε κάτι ...καλύτερο
Τώρα έχω αυτό που ήταν στο κουτί του box.

Βαλε την αναλυση στο κουτι 1080p/50 να κανει η τηλεοραση το upscale θα δεις μεγαλη διαφορα

Περιεργο ισως σε ενοχλει το HDR εκτος αν εχεις την αναλυση στο auto και οχι στο 4Κ και κανει αυτα τα κουλα που κανει και σε μενα στο sheild με τις συνεχεις μεταπτωσεις στην αναλυση

Και το δορυφορικό κάνει αυτο το γνωστό τρεμοπαιγμα, αφού γίνεται downscale από το 4Κ σε 1080. Θα το λύσουν καποτε, που θα πάει...

Παρήγγειλα νέο καλώδιο HDMI ώστε να αντικαταστήσω το μανίσιο.
Κάτι μου λέει πως έχω θέμα με το καλώδιο.

Όλα τα άλλα είναι OK , από τις ρυθμίσεις του BOX και της TV μέχρι και το internet που έχω τερματίζει
την 50άρα VDSL που έχω !!

Αν δω διαφορά προς το καλύτερο θα ενημερώσω !

Παρήγγειλα το παρακάτω ...για να δούμε !
https://www.e-shop.gr/savio-cl-142-cable-hdmi-m-v21-18m-8k-copper-blue-black-gold-plated-ethernet-3d-p-PER.585962

Καλησπέρα! Έχετε παρατηρήσει σε κάποια κανάλια COSMOTE SPORTS ένα θέμα με τον ήχο;

Πριν δύο εβδομάδες στο COSMOTE SPORTS 2HD, ο ήχος είχε προβάδισμα περίπου 10'' σε σχέση με την εικόνα. Τις τελευταίες ημέρες το ίδιο παρουσιάζει και το COSMOTE SPORTS 5HD.

γνωριζει κανεις αν το τηλεφωνο επικοινωνιας με την κοσμοτε απο σταθερο 210651388 απο αλλο παροχο σταθερης εχει εξτρα χρεωση σαν να παιρνεις το 13888 η εστω καποια αλλη? διοτι δυο φορες που εχω τηλεφωνησει μου εχει ερθει σχεδον εξι ευρο παραπανω λογαριασμος ενω νομιζα πως θεωρειται σαν κανονικη κληση. δεν εχω αναλυτικο να τσεκαρω γιαυτο ρωταω εδω πριν επικοινωνησω με τον παροχο μου. ευχαριστω

Το 2106513888 χρεώνεται σαν κλήση προς σταθερό ΟΤΕ.

Δεν μπορείς να χρεωθεις αφού κάλεσες 210.

θα το τσεκαρω διοτι δυο φορες εχω καλεσει κ μιλησα κ τις δυο αυτες ου εχει ερθει παραπανω ο λογαριασμος που γενικα ειναι στανταρ

λογικα αυτο ειναι διοτι δεν κανω τηλεφωνα κ η αυξηση αυτη εχει ερθει κ τις δυο φορες ακριβως το ιδιο ποσο με μια κληση στο τηλεφωνο αυτο