Σούπεραφου δεν υπηρχε απαντηση απο κανεναν..... μιλησα μολις με εξυπηρετηση πελατων οτε πηρε παραταση ως τελος 2021 προς ενημέρωση των υπολοίπων
Κακό μαντάτο αυτόΚαλησπέρα, έχω δορυφορικό cosmote tv. Με πήραν από την cosmote και μου είπαν ότι εάν δεν το αλλάξω στις 31/12 από δορυφορικό σε ιντερνετικό δεν θα μπορώ να βλέπω σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, όπως τώρα που βλέπω ένα κανάλι με τον δορυφόρο και άλλο κανάλι στην smart tv με το app. Ισχύει αυτό?
Όχι, δεν ισχύει. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αναγνωρίζει αν βλέπεις από τον δορυφορικό, είναι ασύνδετες υπηρεσίες πλέον. Απλά προσπαθούν να πουλήσουν το ΟΤΤ γιατί τους είναι πιο οικονομικό.Καλησπέρα, έχω δορυφορικό cosmote tv. Με πήραν από την cosmote και μου είπαν ότι εάν δεν το αλλάξω στις 31/12 από δορυφορικό σε ιντερνετικό δεν θα μπορώ να βλέπω σε 2 συσκευές ταυτόχρονα, όπως τώρα που βλέπω ένα κανάλι με τον δορυφόρο και άλλο κανάλι στην smart tv με το app. Ισχύει αυτό?
Ας μου πει κάποιος ρε παιδιά πόσες είναι τελικά οι συσκευές ταυτόχρονης θέασης .
Δεν αναφέρομαι στο σπορτ περιεχόμενο.. Και πόσες είναι οι έξτρα συσκευές;
Εγώ για παράδειγμα αν βάλω από τη Samsung TV να δω mega και σκαι στο ταμπλετ δεν μπορώ να έχω άλλη θέαση μου λέει το’χω πιάσει τα μέγιστα όρια θέασης
Και αθλητικά;Νομίζω ότι και στην περίπτωση του ott υπάρχει ταυτόχρονη θέαση. Ένας γνωστός μου βλέπει με το box σε παλιά tv και με το app σε smart tv ταυτόχρονα.
Στο Ott ισχύει γιατι by default δινει μεχρι το τέλος του 21 δωρεάν τις έξτραΝομίζω ότι και στην περίπτωση του ott υπάρχει ταυτόχρονη θέαση. Ένας γνωστός μου βλέπει με το box σε παλιά tv και με το app σε smart tv ταυτόχρονα.
Sat η OTT?Ρωτάω γιατί παλιά έβλεπα ταυτόχρονα ως 3 συσκευές box - tablet- tv.
Τώρα βλέπω απο 2 συσκευές ταυτόχρονα και ας έχω τις έξτρα συσκευές ..
Sat η OTT?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Εννοείται ότι δεν κάνει τπτΟΤΤ < σε ευχαριστω για τις απαντησεις ως τωρα>
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.