Απορίες για Cosmote TV

Με το έξτρα πακέτο συσκευών της COSMOTE TV (5 ευρώ/μήνα), πόσες παράλληλες συσκευές επιτρέπονται σε ότι αφορά τη θέαση αθλητικών καναλιών;

Παραμένει μονάχα στη μία συσκευή σε ότι αφορά την streaming υπηρεσία (όχι τη δορυφορική), ή γίνεται δύο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Άραγε η Cosmote πως και δεν ενδιαφέρθηκε για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Τούρκικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο οποίο αγωνίζονται αρκετοί Ελληνες ποδοσφαριστές?Νομίζω θα ήταν ενδιαφέρουσα συμπληρωματική προσθήκη!

• Like
Reactions: sgatz and karras
Πως τη βλέπετε την εικόνα του ντέρμπι ;
Μιλάμε τυφλα να έχει ο παλιός Αντέννα.
Τα κλασσικά....εγώ άλλο θέλω να μάθω..... Ποιος λαλάκας είναι υπεύθυνος που οι δύο ομάδες αγωνίζονται με παρόμοιες εμφανίσεις και δεν τους ξεχωρίζεις...... Παρατηρητής; Διαιτητής; Το κανάλι δεν βλέπει; Αίσχος......

• Like
Reactions: Teo010
Εμένα σε κανένα box δεν με το ανοίγει να δω το ματς, ενώ στο δορυφόρο είναι κανονικά.

Εμένα σε κανένα box δεν με το ανοίγει να δω το ματς, ενώ στο δορυφόρο είναι κανονικά.
Edit: Τελικά έφταιγε ο πάροχος ίντερνετ (wind) με είχε μπλοκάρει τα cosmote όλα ( cosmote tv, frog και cosmote app ) τον λόγο δεν με το είπαν.

Σας κάνει και σας στο Ολυμπιακός-Αεκ η εικόνα παίξιμο ποιότητας;
Μια θολώνει μια όχι;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: Joker19
Μια θολώνει μια όχι;

Το έκανε και σ εμένα. Όπως σε κάθε ντέρμπι. Πάντα το κάνει. Ενω η ταχύτητα ήταν 45+

• Like
Reactions: Joker19
Μια θολώνει μια όχι;

Εμένα συνέχεια....θόλωνε η εικόνα...53 ταχύτητα.... ΕΟΝ μια χαρά....μάλλον επειδή το έβλεπαν πολλοί....

• Like
Reactions: antonogreg
Εχει προσεξει κανεις οτι το καναλι action 24 εχει διαφορετικο προγραμμα και logo στην cosmote απο την eon

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
οντως ισχυει στον οτε εχει αλλο προγραμμα και αλλο στην εον στην εον εχει αλλο σημα καινουριο :unsure:και στον οτε εχει το παλιο.πως γινετε αυτο φαινεται στο εον ειναι το νεο καναλι και στον οτε αφησανε τη σαβουρα :ROFLMAO:

οντως ισχυει στον οτε εχει αλλο προγραμμα και αλλο στην εον στην εον εχει αλλο σημα καινουριο :unsure:και στον οτε εχει το παλιο.πως γινετε αυτο φαινεται στο εον ειναι το νεο καναλι και στον οτε αφησανε τη σαβουρα :ROFLMAO:
Στην digea καποιος από αθηνα να μας πει ποιο λογοτυπο εχει το νεο η το παλιο