Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Επίσης αν έχεις έτοιμη εγκατάσταση πως μπορείς να πάρεις το πιάτο και το lnb;

το πιατο ειναι δωρεαν,μονο εαν γινει εγκατασταση απο συνεργατες του οτε με χρεωση 50 ευρω.

Να ροτησω και εδω, μπορεις να βαλεις οτε τβ και να βλεπεις σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις ή δεν οχι?

Ναι αλλά θα βλέπεις το ίδιο κανάλι...

Να ροτησω και εδω, μπορεις να βαλεις οτε τβ και να βλεπεις σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις ή δεν οχι?
μπορεις να βλεπεις οτε tv σε περισσοτερες απο μια τηλεορασεις με χιλιες δυο υλοποιησεις...αλλα παντα προς το παρον το ιδιο καναλι.
αναμενουμε την υπηρεσια Multiview που αν εχει κανα 30 αρικο μαζι με την κυρια συνδρομη αναμενονται πολλες ενεργοποιησεις

ρε παιδια εχω μια απορια!!!το δορυφορικο πακετο του οτε βρισκεται σε λειτουργια εδω και 1,5 χρονια.γιατι δεν προβαλεται καμια διαφημηση οπως συμβαινει με την νοβα και τα υπολοιπα καναλια[ελευθερα ιδιωτικα]

Μάλλον κανείς δεν θέλει να διαφημιστεί ακόμα στον ΟΤΕ TV...

Μα δεν είναι θέμα κακίας καλοσύνης. Οι διαφημίσεις κοστίζουν, και οι πελάτες εξετάζουν κόστος προς όφελος. Αφού δεν υπάρχουν, οι πελάτες δεν τις θεωρούν συμφέρουσες.

Διαφορετικό το να μην είναι συμμφέρον με το να μην θέλει κανείς να διαφημίζεται που είπες αρχικά.

Καλημερα παιδια!Σκεφτομαι να γινω συνδρομητης Ote Tv στο full pack.
Εχω μερικες αποριες.Πρωτον διαβασα πως το πιατο διατιθεται δωρεαν αυτη τη στιγμη αλλα αν φερεις τεχνικο για εγκατσταση κοστιζει 50 ευρω.Ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι να κανεις την εγκατασταση μονος σου?
Δευτερον η μηνιαια συνδρομη ειναι 21.90 Ε.Υπαρχει καποιος τωρινος συνδρομητης να μου πει αν οντως τοσο ΑΚΡΙΒΩΣ πληρωνει τον μηνα η αν προστιθενται καποια ποσα (παγια.φοροι δεν ξερω οτιδηποτε)?
Τριτον υπαρχει καποιος λογος που θα με αποτρεπατε απ το να γινω συνδρομητης?Δηλαδη τι αρνητικο εχετε παρατηρησει (πχ κοβεται το σημα συχνα,αλλαζει το προγραμμα ξαφνικα)
Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα

Last edited:

Καλημέρα φίλε, η τιμή πακέτου είναι όντως τελική, μεγαλύτερο ποσό θα σου έρθει μόνο αν νοικιάσεις ταινίες μέσω του cinema ondemand. Υπόψην, οι τιμές αυξάνονται από 01/09 γύρω στα 2 ευρώ για το full pack, γιατί θα διαχωριστεί η υπηρεσία σε 4 πακέτα με βάση το περιεχόμενο π.χ. πακέτο ταινιών, αθλητικά, full pack κλπ.
Σε ότι αφορά την εγκατάσταση, εγώ όντας εντελώς άσχετος πλήρωσα τεχνικό. αν δεν γνωρίζεις πως να το κάνεις είναι λίγο μανούρα, θα πρέπεις να πιάσεις τον δορυφόρο, να τρυπήσεις τοίχο για το καλώδιο σε περίπτωση που το πιάτο τοποθετηθεί στο μπαλκόνι σου κλπ κλπ

Δεν δικαιούσαι το δωρεάν πιάτο εαν δεν το βάλει συμβεβλημένος εγκαταστάτης του ΟΤΕTV.Εαν θες να το βάλεις μόνος σου ή να προσπαθήσεις θα πρέπει να πάρεις δικό σου εξοπλισμό.Για να δεις χοντρικά τον προσανατολισμό του πιάτου για να το βάλεις μόνος σου μπες στο http://www.dishpointer.com/ και βάλε την περιοχή σου (χώρα,πόλη) και τον δορυφόρο (Eurobird/Eutelsat 9A).

@ethan33 η τιμη αυξανεται απο 19.90>21.90 σωστα??
Αρα απ οτι καταλαβαινω το 50ρικο δεν θα το γλιτωσω!Δεν πειραζει.

Να κόβεται το σήμα και να αλλάζει ξαφνικά το πρόγραμμα στο ΟΤΕ ΤV από που το άκουσες?
Από κάποιο κατάστημα Forthnet ή από κάποιον που έχει κάνει λάθος εγκατάσταση?

Να κόβεται το σήμα και να αλλάζει ξαφνικά το πρόγραμμα στο ΟΤΕ ΤV από που το άκουσες?
Από κάποιο κατάστημα Forthnet ή από κάποιον που έχει κάνει λάθος εγκατάσταση?

Μπορεί να το διάβασε στο φόρουμ. Υπάρχουν αρκετές αναφορές.

Δηλαδή το ΟΤΕ ΤV χάνει ξαφνικά σήμα ή αλλάζει ξαφνικά πρόγραμμα?
Όσο έχω παρακολουθήσει σε φίλους δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο.
Πέρα από αυτό, μου φαίνεται απίθανο.