Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχω μια απορία σχετικά με το delay στην εικόνα μεταξύ ip kai sat. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει delay μεταξύ αυτών των δύο? Πληροφοριακά ρωτάω διότι έτυχε να ακούω ένα ματς από το ράδιο και να το βλέπω παράλληλα και η εικόνα έρχοταν μετά από 5-6 sec. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Βεβαια υπαρχει,παντα η εικονα μεσω streaming ερχεται πιο αργα σε σχεση με την δορυφορικη ληψη.

Εμενα το τηλεκοντρόλ ηταν ελαττωματικοωκαι νουβεφεραν με κουριερ καινουριο αυτο θα το πληρωσω ή οχι γιατι το παιδι της μεταφορικης δεν ζητησε χρηματα

Ποιος το έκρινε ελατωματικό?

Last edited by a moderator:

Δεν δουλευαν δυο κουμπια και ο εγκαταστατης του οτε το ειδε, και μου εφεραν με κουριερ καινουριο

Απ' ότι μου είπαν εμένα υπήρχε ελαττωματική παρτίδα. Δεν δουλεύουν τα δυο πάνω κουμπιά (power & mute).
Παρέλαβα κι εγώ το νέο τηλεκοντρόλ με courier άνευ χρέωσης.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μια απ'τα ιδια και σε μενα, το mute ηταν κολλημενο μεσα και μου εφεραν καινουργιο χωρις χρεωση.

Δεν δουλευαν δυο κουμπια και ο εγκαταστατης του οτε το ειδε, και μου εφεραν με κουριερ καινουριο

Οπότε είσαι μια χαρά!! Δεν πληρώνεις τίποτα!!!

ο δέκτης που δίνει ο ΟΤΕ για το OTE TV έχει δυνατότητα για εγγραφές προγράμματος ώστε να δω κάτι αργότερα από σκληρό δίσκο (εσωτερικό ή εξωτερικό) ή με κάποιο άλλο τρόπο;

Οταν βαζω το blue hustler μου ζηταει ενα pin για γονικο ελεγχο.Εγω ομως δεν εχω βάλει κανενα pin.Πως θα το ανοιξω?

Απαντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Νομιζω είναι τεσσερα μηδενικά ο κωδικός χωρις να είμαι σιγουρος,γιατι δεν το έχω μπροστά μου!!!

Γράφετε ολόκληρες τις λέξεις, όχι τύπου sms

Last edited by a moderator:

Οταν βαζω το blue hustler μου ζηταει ενα pin για γονικο ελεγχο.Εγω ομως δεν εχω βάλει κανενα pin.Πως θα το ανοιξω?

Δε χανεις και τιποτε. Ειναι τραλαλα το περιεχόμενο...

Τον πιν που σου έδωσαν για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία αυτό βάζεις για κωδικό αλλά όντως το περιεχόμενο είναι ενα χαλί και μισο!

έχω μια απορία γιατί όταν ξεκινάω την αναζήτηση καναλιών αρχίζει πάντα από το village cinema?τώρα τελευταία μου το κάνει.

παιδιά καλησπέρα σήμερα έβρεχε και χάθηκε το σήμα όσο ήταν αναμένος ο αποδικοπιητης τον εκλησα από το πίσω κουμπί ον και οφ τον άνοιξα και είχαν χαθή τα κανάλια και ελγε κανένα σήμα από δορυφόρο και γενικός το μήνυμα που βγάζει μετά από λίγο όσο το είχα ανοιχτό επανήλθαν λέτε να ειπαρξη κανένα πρόβλημα που το εκλησα από πίσω όσο ήταν ανοιχτός ο καον ευχαριστώ προκαταβολικά