Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ το έχω με hdmi στην tv και απο εκεί με hdmi arc στον ενισχυτή άλλα δεν μου δίνει εξακαναλο.Να σου πω την αλήθεια έχω ελευθερη hdmi in στον ενισχυτή αλλά μονο για το showcase δεν κάθομαι να κάνω την αλλαγή γιατι περιλαμβανει μετακίνηση επίπλων και τέτοια.Πάντως την επόμενη φορά που θα κάνω κάποια αλλαγή θα το δοκιμασω.

Last edited by a moderator:

Ξέρει κανένας αν μπορείς να συνδέσεις στην 4η θέση του diseqc καλώδιο που να προέρχεται απο διπλό disecq κι έτσι να λαμβάνεις 5 δορυφόρους αντί για 4;

Μάλλον όχι, θες diseqc 1.1 για πάνω από 4 lnb, που δεν υποστηρίζει ο δέκτης.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξέρει κανένας αν μπορείς να συνδέσεις στην 4η θέση του diseqc καλώδιο που να προέρχεται απο διπλό disecq κι έτσι να λαμβάνεις 5 δορυφόρους αντί για 4;

Εννοείς σήμα από DisecQ να το τροφοδοτήσεις σε άλλο πολυδιακόπτη; Πρόσφατα το δοκίμασα και δεν έπαιζε,
νομίζω είναι θέμα του ότι παρεμβάλλονται δύο διακόπτες.

Εγώ το έχω με hdmi στην tv και απο εκεί με hdmi arc στον ενισχυτή άλλα δεν μου δίνει εξακαναλο.Να σου πω την αλήθεια έχω ελευθερη hdmi in στον ενισχυτή αλλά μονο για το showcase δεν κάθομαι να κάνω την αλλαγή γιατι περιλαμβανει μετακίνηση επίπλων και τέτοια.Πάντως την επόμενη φορά που θα κάνω κάποια αλλαγή θα το δοκιμασω.

Εγώ το έχω με οπτική προς ενισχυτή και hdmi προς TV και δουλεύει μια χαρά. :smile:

ΕΤΑ: Επειδή κάποτε είχα ψάξει αυτό που λες, για ορισμένα μοντέλα τηλεοράσεων SAMSUNG όπως το δικό μου, το hdmi out από TV δυστυχώς κάνει downmixing τον ήχο σε stereo, ανεξαρτήτως πηγής...

Last edited:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Επειδή κατά την Παρασκευιάτικη άφιξή μου στο κλεινόν άστυ έπειτα από ολιγοήμερη παραμονή στα πάτρια εδάφη, θα πάω να αλλάξω τον δέκτη και να πάρω τον pvr, γεννιούνται κάποιες απορίες:
1. Υπάρχουν διαθέσιμοι δέκτες ή συνεχίζονται τα προβλήματα με την διαθεσιμότητα όπως στις αρχές;
2. Δίνω τον παλιό με όλα τα παρελκόμενα και μου δίνουν τον καινούργιο και δεν υπογράφω νέο συμβόλαιο 12μηνης παραμονής.Δεν έχει αλλάξει κάτι;
3. Παίρνω στον ΟΤΕ τηλ. για ενεργοποίηση του νέου δέκτη και γίνεται κατευθείαν;
4. Ο παλιός απενεργοποείται μόλις τον παραδώσω στο κατάστημα;

Σόρρυ αν ζαλίζω, μα την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ, όσον αφορά τα τηλεπικοινωνιακά, δεν την έχω σε μεγάλη υπόληψη και δεν θα ήθελα να μείνω Σ/Κ άνευ τηλεόρασης.

1. Δεν υπάρχει πρόβλημα πλέον.
Διαλέγεις οτεshop ή Γερμανό
2 . Αν είχες πάρει χρησιδανειο για τον παλιό, ναι τον γυρνάς πίσω.
3.Ναι παίρνεις τηλέφωνο μέσα σε 1-2 ώρες είναι οκ.
4. Σωστά. Αν πάλι δεν τον γυρνάς, τότε με το που ενεργοποιησεις τον PVR, κλειδώνει ο άλλος.

Last edited:

Όπως τα υπολόγιζα δηλαδή.Εκτός από 1-2 ώρες για τη νέα ενεργοποίηση.Κάνουν τόσο πολύ;Γιατί όταν πρωτοέβαλα το πακέτο, κατευθείαν ενεργοποιήθηκε.

Εμένα μου ενεργοποιηθηκε σε 1 ώρα, όταν το έβαλα το pvr ενώ η κοπέλα στην εξυπηρέτηση μου είχε πει μες στην μέρα (!!) . Βέβαια μια επανασύνδεση που έκανα πριν από 10 μέρες μετά από λάθος συνεννόησης στην πληρωμή, δεν χρειάστηκε πάνω από 5 λεπτά.
Αλλά και πάλι 1-2 ώρες δεν το βρίσκω πολύ.

Πολύ δεν είναι.Μα όταν έχεις την άλλη δίπλα σου να ξεκινάει την γκρίνια "Τι το θες", "που θα χρειαστεί", "για να γράφεις αγώνες;;;;;;;;;;;" και άλλα τέτοια ωραία, για καμιά βδομάδα θα έχω κίτρινη, να μην πω κόκκινη, κάρτα!

Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξερετε αν εχει κανενα "πεναλτι" σε περιπτωση προωρου διακοπης;

Πληρώνεις τα εναπομείναντα πάγια μέχρι να λήξει το 12μηνο.

Εχουμε κανενα νεωτερο για ΟΤΕ Go υπηρεσία;

Last edited by a moderator:

Επειδή κατά την Παρασκευιάτικη άφιξή μου στο κλεινόν άστυ έπειτα από ολιγοήμερη παραμονή στα πάτρια εδάφη, θα πάω να αλλάξω τον δέκτη και να πάρω τον pvr, γεννιούνται κάποιες απορίες:
1. Υπάρχουν διαθέσιμοι δέκτες ή συνεχίζονται τα προβλήματα με την διαθεσιμότητα όπως στις αρχές;
2. Δίνω τον παλιό με όλα τα παρελκόμενα και μου δίνουν τον καινούργιο και δεν υπογράφω νέο συμβόλαιο 12μηνης παραμονής.Δεν έχει αλλάξει κάτι;
3. Παίρνω στον ΟΤΕ τηλ. για ενεργοποίηση του νέου δέκτη και γίνεται κατευθείαν;
4. Ο παλιός απενεργοποείται μόλις τον παραδώσω στο κατάστημα;

Σόρρυ αν ζαλίζω, μα την εξυπηρέτηση του ΟΤΕ, όσον αφορά τα τηλεπικοινωνιακά, δεν την έχω σε μεγάλη υπόληψη και δεν θα ήθελα να μείνω Σ/Κ άνευ τηλεόρασης.

Από σήμερα κι εγώ κάτοχος του pvr δέκτη.Όλα καλά και στο κατάστημα και στην τεχνική υποστήριξη.Η κάρτα άνοιξε κατευθείαν και η αναβάθμιση λογισμικού έγινε από τον υπάλληλο που μου ενεργοποίησε την κάρτα.