Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

400 και στα δυο δεν νομίζω!

Νova cinema pack: 51,68 X 12 = 620,16
Nova multiview + HD: 9,90 X 12 = 118,80
Σύνολο: 738,96

OTE Family pack + HD: 18,63 X 12 = 223,56
OTE multiview (υποθετικά): 9,90 Χ 12 = 118,80
Σύνολο: 342,36

Τώρα όταν θα βάλει ο οτε cinema κανάλια, η λογική λέει ότι θα αυξήσει και την τιμή ή θα φτιάξει ένα πακέτο με τις ταινίες. Το λέω λογικό, γιατί παίζουν και πνευματικά δικαιώματα που έχουν κόστος. Από την άλλη δεν νομίζω ότι η αύξηση, αν υπάρξει, να φτάσει την τιμή του πακέτου στα "ληστρικά" (προσωπική άποψη) επίπεδα της nova.

Οπότε το σενάριο για περίπου 400 το χρόνο για τον ΟΤΕ το βρίσκω πιο ρεαλιστικό.

Γεια χαρα συμφορουμιτες, μολις παρατηρησα στο kinfofsat ενα νεο καναλι; (συχνοτητα 12111 v DVB-S2 8PSK 27500 3/5) που γραφει test,γνωριζει κανεις αν προκειται για καμια καινουργια προσθηκη η απλος τυπογραφικο λαθος;;

Φίλε S.MANOS να σου εξηγήσω για τα 400 Ε:
NOVA:Είμαι ήδη συνδρομητής οπότε το κόστος είναι 9.90 Χ 12= 118,8 + 149 ο αποκωδικοποιητής PACE 865 = 267,8 + καινούριο πιάτο (υποχρεωτικά) και εγκατάσταση
110 = 377,8 + επίγειος αποκωδικοποιητής 50 Ε = 427,8
ΟΤΕ ΤV:25 X 12 = 300 + πιάτο και εγκατάσταση 115 = 415
Οπότε καλύτερα ΟΤΕ ΤV να βλέπω και PRIMERA DIVISION !!!!

Γεια χαρα συμφορουμιτες, μολις παρατηρησα στο kinfofsat ενα νεο καναλι; (συχνοτητα 12111 v DVB-S2 8PSK 27500 3/5) που γραφει test,γνωριζει κανεις αν προκειται για καμια καινουργια προσθηκη η απλος τυπογραφικο λαθος;;
μαλλον πως δεν προκειται για καποιο καναλι επειδη στα αριστερα δεν εχει το εικονισδιο "tv" προσωπικη αποψη.

μαλλον πως δεν προκειται για καποιο καναλι επειδη στα αριστερα δεν εχει το εικονισδιο "tv" προσωπικη αποψη.

Απ οτι φαινεται αν κοιταξεις και την αριθμηση του (1085) μαλλον προκειται για ειδησειογραφικο καναλι,ελπιζω να μην ειναι και να μας εκπληξη ευχαριστα ο ΟΤΕ με την εκχωρηση κανενος μουσικου η κινηματογραφικου καναλιου.

Απ οτι φαινεται αν κοιταξεις και την αριθμηση του (1085) μαλλον προκειται για ειδησειογραφικο καναλι,ελπιζω να μην ειναι και να μας εκπληξη ευχαριστα ο ΟΤΕ με την εκχωρηση κανενος μουσικου η κινηματογραφικου καναλιου.

Πρόκειται για το CNN που θα μπει σε λίγες μέρες :)

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παίδες ευχαριστώ και πάλι για τις διευκρινήσεις.
Πήγα σήμερα σε ένα oteshop, συμβλήθηκα, παρέλαβα κάρτα και αποκωδικοποιητή, η δε υπηρεσία ενεργοποιήθηκε άμεσα.
Το μεσημέρι σύνδεσα τον αποκωδικοποιητή και σε 5 με δέκα λεπτά πήρε η κάρτα τα κλειδιά και παίζει κανονικά.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πήγα σήμερα σε ένα oteshop, συμβλήθηκα, παρέλαβα κάρτα και αποκωδικοποιητή, η δε υπηρεσία ενεργοποιήθηκε άμεσα.
Το μεσημέρι σύνδεσα τον αποκωδικοποιητή και σε 5 με δέκα λεπτά πήρε η κάρτα τα κλειδιά και παίζει κανονικά.

Πήγα να πώ.. Καλά είχες πιάτο στις 9.0Ε?
Αλλά μετά θυμήθηκα ότι (κάπου έχω διαβάσει) έχεις μοτέρ.
Καλορίζικος και καλές θεάσεις κι εκεί!

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλορίζικο AlexT!! Αναμένουμε εντυπώσεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Πήγα να πώ.. Καλά είχες πιάτο στις 9.0Ε?
Αλλά μετά θυμήθηκα ότι (κάπου έχω διαβάσει) έχεις μοτέρ.
Καλορίζικος και καλές θεάσεις κι εκεί!
Εδώ και καιρό έχω χάσει τα μοτέρ και τα ..πασχάλια.
Λόγω μετακόμισης το 2006 αποχωρίστηκα το 1.80 offset κινητό μου και έκτοτε περιορίζομαι σε σταθερό πιάτο multifocus.
Συγκεκριμένα αυτό:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/3767-NECO-Toroidal-T90?highlight=Neco+Toroidal

Επιπλέον με πήραν τα χρόνια και δεν είναι ότι πιο απλό να κάνω τον κεραμιδόγατο σε κεραμοσκεπή με αρκετή κλίση..
Σήμερα ανέβηκα μετά από πολύ καιρό για να αντικαταστήσω το μονό με διπλό lnb (twin) στις 9 Ε και διαπίστωσα ότι το Neco κρατάει γερά.
Περασμένα μεγαλεία..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλορίζικο AlexT!! Αναμένουμε εντυπώσεις...
χμ..
Η επιλογή του OTE TV έγινε προκειμένου να βλέπουν τα παιδιά επιλεγμένα παιδικά προγράμματα και να μη βομβαρδίζονται από διαφημίσεις.
Για τα χρήματα που ζητά είναι μάλλον τίμια πρόταση, αν και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα τα 15 /μήνα θα ήταν πιο ρεαλιστική προσέγγιση για ένα πακέτο που δεν έχει κινηματογραφικά κανάλια πρώτης γραμμής.
Φανερή υπεροχή του ιδιοκτησιακού δέκτη έναντι αυτού της Νόβα. Πολύ καλή συμπεριφορά σε ρύθμιση Diseqc 1.0 όπου ο Eurobird είναι το τρίτο lnb.
Τα υπόλοιπα στην πορεία!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

χμ..
Η επιλογή του OTE TV έγινε προκειμένου να βλέπουν τα παιδιά επιλεγμένα παιδικά προγράμματα και να μη βομβαρδίζονται από διαφημίσεις.
Για τα χρήματα που ζητά είναι μάλλον τίμια πρόταση, αν και με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα τα 15 /μήνα θα ήταν πιο ρεαλιστική προσέγγιση για ένα πακέτο που δεν έχει κινηματογραφικά κανάλια πρώτης γραμμής.
Φανερή υπεροχή του ιδιοκτησιακού δέκτη έναντι αυτού της Νόβα. Πολύ καλή συμπεριφορά σε ρύθμιση Diseqc 1.0 όπου ο Eurobird είναι το τρίτο lnb.
Τα υπόλοιπα στην πορεία!
Συμφωνώ μαζί σου στα περισσότερα αλλά υπομονή γιατί έρχονται περισσότερες εκπλήξεις σύντομα ... και ίσως τα 19.90 να είναι λίγα..

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Με το σταγονόμετρο τα νεα του ΟΤΕ ΤV πείτε μας και μας κάτι βρε παιδιά να έχουμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!!!!!

Ανακοινώσεις θα βγάλουν οι υπεύθυνοι γι αυτό το σκοπό όταν θα έχουν κάτι να παρουσιάσουν.. αυτή τη στιγμή κάνουν δοκιμές..-bye-

Τότε γιατί μας το αναφέρεις φίλε μου? Ή γράψτο ή μην το λες καθόλου...πήξαμε στους χρησμούς...

θα βάλουν ποτέ κανάλια cinema ή οι εκπλήξεις θα είναι τόσο αργές που δε θα μας εκπλήξουν τελικά?