Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχει 200αρι σκληρό νομίζω 2.5 ιντσών. Δεν επιτρέπει σύνδεση εξωτερικού από το λογισμικό του δέκτη είναι κλειδωμένη
για εγγραφές η θύρα USB. Μπορείς όμως να φορτίζεις το κινητό σου ή ότι άλλο θες από εκεί!! :)
Το φορμάτ εγγραφής δε ξέρω ποιο είναι, αλλά κρατάει εκτιμώ καμιά 100αδα ώρες πρόγραμμα, αφού το σέσσιον της F1 είναι κανένα 1,5ωρο και τρώει περιπου το 1% του δίσκου.

Υπέροχα τότε, απο αύριο θα έχω νεότερα με τις πληροφορίες του ΟΤΕ

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κατάλαβα, θα κατέβουμε κι άλλο το "σκαλί" δηλαδή :bang: Άρα να υποθέσω πως σε συνδυασμό OTE TV και Internet θα μιλάω για το δεύτερο σκέλος μια ταχύτητα στα 4 για χρήση.:grandpa:

Εάν χρησιμοποιείς και τα δύο ταυτόχρονα ναι....όταν δεν βλέπεις όμως OTE TV βάλε το STB σε Standby για να μην σου τρώει bw

Εάν χρησιμοποιείς και τα δύο ταυτόχρονα ναι....όταν δεν βλέπεις όμως OTE TV βάλε το STB σε Standby για να μην σου τρώει bw

Κατάλαβα, τότε μια χαρά :award: Εξάλλου για "κατεβάσματα" κάνω συνήθως το βράδυ που κοιμάμαι, οπότε την υπόλοιπη ημέρα μπορώ να κάνω χρήση το OTE TV, άσε που όταν έχει F1 & MotoGP "νεκρώνουν" όλα σπίτι, κανόνας :grandpa:

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Κατάλαβα, τότε μια χαρά :award: Εξάλλου για "κατεβάσματα" κάνω συνήθως το βράδυ που κοιμάμαι, οπότε την υπόλοιπη ημέρα μπορώ να κάνω χρήση το OTE TV, άσε που όταν έχει F1 & MotoGP "νεκρώνουν" όλα σπίτι, κανόνας :grandpa:

Απαράβατος κανόνας!!!

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Απαράβατος κανόνας!!!

Έτσι :ernaehrung004:

Επικοινώνησα σήμερα με το τεχνικό τμήμα στο 13888 και κάνοντας έναν έλεγχο στη γραμμή είδαν πως συγχρονίζω στα 10.8 και πως μπορώ να καλύψω την υπηρεσία αυτή. Οι μέγιστες απαιτούμενες ταχύτητες που χρειάζονται για το OTE TV είναι απο 6-8.
Επίσης μαζί με αποκωδικοποιητή θα παραλάβω και ένα router.

Αυτό που μένει είναι να κάνω αύριο πάλι τηλέφωνο για να προωθηθεί το αίτημα και μέσα σε 2 ημέρες να έχω στην κατοχή μου με Courier το πακέτο. :worshippy:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έτσι :ernaehrung004:

Επικοινώνησα σήμερα με το τεχνικό τμήμα στο 13888 και κάνοντας έναν έλεγχο στη γραμμή είδαν πως συγχρονίζω στα 10.8 και πως μπορώ να καλύψω την υπηρεσία αυτή. Οι μέγιστες απαιτούμενες ταχύτητες που χρειάζονται για το OTE TV είναι απο 6-8.
Επίσης μαζί με αποκωδικοποιητή θα παραλάβω και ένα router.

Αυτό που μένει είναι να κάνω αύριο πάλι τηλέφωνο για να προωθηθεί το αίτημα και μέσα σε 2 ημέρες να έχω στην κατοχή μου με Courier το πακέτο. :worshippy:

Κ εγώ τηλεφωνικά το παρήγγειλα και έρχεται με ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα.
Η άλλη λύση είναι να πας σε ΟΤΕσοπ και φορτώνεις εξοπλισμό, παίρνεις και από εκεί τηλ τους τεχνικούς και με ένα απλό "ρε παιδιά ενεργοποιήστε του ανθρώπου τη γραμμή τώρα" σε λίγα λεπτά θα βλέπεις κιόλας. Εμένα έκανε 1 ημέρα να ενεργοποιηθεί που το άφησα αλλά δνε είχα παραλάβει εξοπλισμό έτσι κ αλλιώς.
Αγόρασε και ένα καλό καλώδιο HDMI γιατί παλιά δεν είχαν μαζι με τον PIrelli αποκωδτή που πήρα. Καλό όμως γιατι είναι επένδυση και το
φτηνιάρικο μου έβγαλε πολλά προβλήματα.

Καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να θέσω ένα ακόμα ερώτημα μιας και σήμερα επισκέφτηκα ένα κατάστημα OTE SHOP. Ο Υπάλληλος εκεί που του έδωσα τα στοιχεία της τηλεφωνικής σύνδεσης με ενημέρωσε ότι δεν θα έχω τόσο καλά αποτελέσματα με OTE TV μέσω Conn-x και πως καλό θα είναι να πάω στο πακέτο OTE TV μέσω Δορυφόρου κάνοντας χρήση το ήδη "πιάτο" που έχω απο τη NOVA, απλά με ρυθμίσεις από τον τεχνικό τους για την ρύθμιση με το Δορυφόρο.
Ο δε υπάλληλος απο το 13888 μου είπε τα άκρως αντίθετα.

Σαν να μπερδεύτικα σήμερα. Τι να κάνω τελικά; Αν επιλέξω μέσω Conn-x και δεν έχω αποτελέσματα θα μπορέσω να ζητήσω αλλαγή ή δεν θα γίνει δεκτή; Να βάλω στο νου μου και την σκέψη πως θέλουν μέσω Δορυφόρου για τα 100 που θα με χρεώσει ο τεχνικός ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι.

Καλησπέρα και πάλι,

Θα ήθελα να θέσω ένα ακόμα ερώτημα μιας και σήμερα επισκέφτηκα ένα κατάστημα OTE SHOP. Ο Υπάλληλος εκεί που του έδωσα τα στοιχεία της τηλεφωνικής σύνδεσης με ενημέρωσε ότι δεν θα έχω τόσο καλά αποτελέσματα με OTE TV μέσω Conn-x και πως καλό θα είναι να πάω στο πακέτο OTE TV μέσω Δορυφόρου κάνοντας χρήση το ήδη "πιάτο" που έχω απο τη NOVA, απλά με ρυθμίσεις από τον τεχνικό τους για την ρύθμιση με το Δορυφόρο.
Ο δε υπάλληλος απο το 13888 μου είπε τα άκρως αντίθετα.

Σαν να μπερδεύτικα σήμερα. Τι να κάνω τελικά; Αν επιλέξω μέσω Conn-x και δεν έχω αποτελέσματα θα μπορέσω να ζητήσω αλλαγή ή δεν θα γίνει δεκτή; Να βάλω στο νου μου και την σκέψη πως θέλουν μέσω Δορυφόρου για τα 100 που θα με χρεώσει ο τεχνικός ή όχι;

Ευχαριστώ και πάλι.

Αν επιλέξεις Conn-x και έχεις προβλήματα ο ΟΤΕ θα στείλει τεχνικό να το πιστοποιήσει και θα μεταβείς στο Δορυφορικό.
Το τελευταίο μην το σκέφτεσαι καν.... άλλωστε η τιμή πλέον για πλήρη εγκατάσταση δορυφορικού κατόπτρου ειναι 50 αλλά και πάλι για εσένα που διαθέτεις κάτοπτρο η τιμή για επαναπροσανατολισμό είναι μόνο 25 !!!! πάντα με εγκατάσταση απο εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη και με πλήρη εγγύηση απροβλημάτιστης λήψης...

Αν επιλέξεις Conn-x και έχεις προβλήματα ο ΟΤΕ θα στείλει τεχνικό να το πιστοποιήσει και θα μεταβείς στο Δορυφορικό.
Το τελευταίο μην το σκέφτεσαι καν.... άλλωστε η τιμή πλέον για πλήρη εγκατάσταση δορυφορικού κατόπτρου ειναι 50 αλλά και πάλι για εσένα που διαθέτεις κάτοπτρο η τιμή για επαναπροσανατολισμό είναι μόνο 25 !!!! πάντα με εγκατάσταση απο εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη και με πλήρη εγγύηση απροβλημάτιστης λήψης...

Σ ευχαριστώ για την πληροφορία, σε Conn-X (ιντερνετ) είμαι ούτως η άλλως αυτή τη στιγμή απλά σκεφτόμουν τα πλεονεκτήματα που αναφέρθηκαν σε σχέση με τα μειονεκτήματα μέσω του δορυφόρου. (δεν με καίει και πολύ τα HD κανάλια (δεν πιστεύω να βλέπω και διαφορά με HD Ready τεχνολογία στην TV μου). Ανακεφαλαιώνοντας δηλαδή στον ΟΤΕ το κάτοπτρο χρεώνεται (μαζί και η τοποθέτηση/ρύθμιση) ενώ ο αποκωδικοποιητής παρέχεται δωρεάν και στις δύο περιπτώσεις;

Συγνώμη αν σας κουράζω απλά οι υπάλληλοι μου φαίνεται γνωρίζουν πολύ λιγότερα απ ότι εσείς εδώ...

ΥΓ: 100 μου είπαν απο το κατάστημα πως χρεώνεται η πλήρη τοποθέτηση απο εξουσιοδοτημένο τεχνικό, σε περίπτωση Δορυφορικού πακέτου...
:idea:

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

(δεν με καίει και πολύ τα HD κανάλια (δεν πιστεύω να βλέπω και διαφορά με HD Ready τεχνολογία στην TV μου).
Θα βλέπεις διαφορά και σημαντική μάλιστα. Κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται δίλημμα: δορυφορικό.

οι υπάλληλοι μου φαίνεται γνωρίζουν πολύ λιγότερα απ ότι εσείς εδώ... ακριβως οπως τα λες και τα 60 euro ειναι μεχρι 25 χλμ τα επομενα χλμ τα πληρωνεις εσυ οπως εγω για 45χλμ 100euro

Θα βλέπεις διαφορά και σημαντική μάλιστα. Κατά τη γνώμη μου δεν τίθεται δίλημμα: δορυφορικό.

Χμμμ, πάλι σκέψη :), Γνωρίζεις αν το κάτοπτρο παρέχεται δωρεάν ή όχι;

οι υπάλληλοι μου φαίνεται γνωρίζουν πολύ λιγότερα απ ότι εσείς εδώ... ακριβως οπως τα λες και τα 60 euro ειναι μεχρι 25 χλμ τα επομενα χλμ τα πληρωνεις εσυ οπως εγω για 45χλμ 100euro

Απο το κέντρο του ΟΤΕ (κεντρικό και μη κατάστημα) απέχω περίπου 4-6 χιλιόμετρα...

Απο το κέντρο του ΟΤΕ (κεντρικό και μη κατάστημα) απέχω περίπου 4-6 χιλιόμετρα... δεν καταλαβες απο την βαση του εγκαταστατη(εγω χωριο 45χλμ απο τοΡεθυμνο)και εδωσα 100euro

το κάτοπτρο το πληρώνεις σύντροφε...

Σ ευχαριστώ.

Δεν το είχα προσέξει αυτό, ευχαριστω και πάλι.

*δηλαδή το 60άρι της nova βλέπω να το βγάζει εκτός ο τεχνικός σε σχέση με το 80άρι του ΟΤΕ, αν ο ένας υπάλληλος μου ανέφερε πως κάνει και ο δεύτερος (13888) πως δεν κάνει.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Και με το 60άρι εντάξει θα είσαι αλλά προτείνεται το 80άρι για μεγαλύτερη άνεση λήψης σε κακές καιρικές συνθήκες.

Κατάλαβα! Μήπως να σας προτείνω στον ΟΤΕ για τεχνική κάλυψη αφού οι υπάλληλοι δένδρο έχουν και τόσο; Χε χε

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Οι περισσότεροι εδώ είμαστε εραστές της δορυφορικής λήψης και ως γνωστόν ο έρως είναι ... ανιδιοτελής! :)

Last edited by a moderator:

Απο το κέντρο του ΟΤΕ (κεντρικό και μη κατάστημα) απέχω περίπου 4-6 χιλιόμετρα... δεν καταλαβες απο την βαση του εγκαταστατη(εγω χωριο 45χλμ απο τοΡεθυμνο)και εδωσα 100euro
Η εγκατάσταση κοστίζει πλέον 50 .
Για τα 45 χιλιόμετρα απόσταση από τη βάση του εγκαταστάτη το κόστος μετάβασης είναι 12 .
Φιλικά
Δημήτρης