Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Και με το 60άρι εντάξει θα είσαι αλλά προτείνεται το 80άρι για μεγαλύτερη άνεση λήψης σε κακές καιρικές συνθήκες.
Αυτή είναι η σωστή απάντηση.... στο ερώτημα σου για 60άρι ή 80άρι κάτοπτρο.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το μονο που με ανησυχει ειναι πως η ΟΤΕ-Τν παιζει μεσω Eurobird 9A o οποιος ειναι ενας σχετικα παλιος δορυφος.. σε βαθος χρονου ισως υπαρχει θεματακι..

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γιατί ανησυχείς? Έρχεται ο Eurobird ή Eutelsat 9B τέλος του 2014.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Σε έκλεψε φίλε μου, η σύμβαση λέει 0.8€ /χμλ πάνω από τα 30χλμ δηλ. θα έπρεπε να σου πάρει 12€ επιπλέον

παιδια το BER μου ειναι 3.7-Ε-5 ειναι καλο η οχι?

μια χαρα ειναι.αφου παιζει μην το πειραζεις.εμενα ειναι 3,9ε4 και παιζει και με φουλ κακοκαιρια

Η εγκατάσταση κοστίζει πλέον 50 .
Για τα 45 χιλιόμετρα απόσταση από τη βάση του εγκαταστάτη το κόστος μετάβασης είναι 12 .
Φιλικά
Δημήτρης
πόσο ήταν πριν η εγκατάσταση?ο ΟΤΕ τα παίρνει αυτά ή ο αντιπρόσωπος που κάνει την εγκατάσταση?

60 , η αμοιβή για την εγκατάσταση αφορά τον εγκαταστάτη.

Παιδια ποια ειναι τα hd καναλια του ΟΤΕ TV; Υπαρχει καποια λιστα;

Παιδια ποια ειναι τα hd καναλια του ΟΤΕ TV; Υπαρχει καποια λιστα;

otesports hd , sundance channel, eurosport hd ,mtv greeece,luxe tv ,nickelodeon, ert hd, nat geo wild hd, discovery hd showcase,penthouse hd,

Ok ευχαριστω. Μένω Παλαιο Φάληρο σε 1ο όροφο από 4 της πολυκατοικίας. Πιάνω 10Mbps ταχυτητα connx. Nα βάλω μέσω internet ή μέσω δορυφόρου λέτε?

Ok ευχαριστω. Μένω Παλαιο Φάληρο σε 1ο όροφο από 4 της πολυκατοικίας. Πιάνω 10Mbps ταχυτητα connx. Nα βάλω μέσω internet ή μέσω δορυφόρου λέτε?

Μέσω δορυφόρου για να βλέπεις και τα HD κανάλια.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ σου προτείνω να βάλεις μέσω connx γιατί έχεις τα πλεονεκτήματα του replay tv, του video on demand και του αποκωδικοποιητή με σκληρό. Το έχω κάπου στα 3 χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα σου πέσει λίγο ο συγχρονισμός. Τα κανάλια hd έχουν πει ότι γίνονται δοκιμές και θα μπούν και αυτά!

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εγώ σου προτείνω να βάλεις μέσω connx γιατί έχεις τα πλεονεκτήματα του replay tv, του video on demand και του αποκωδικοποιητή με σκληρό. Το έχω κάπου στα 3 χρόνια και δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι θα σου πέσει λίγο ο συγχρονισμός. Τα κανάλια hd έχουν πει ότι γίνονται δοκιμές και θα μπούν και αυτά!

Και ο KAON έχει ακουστεί ότι θα ξεκλειδωθεί η usb και θα μπορεί να γίνει PVR , οπότε θα έχουμε και video on demand και replay.

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τα σημερινά δεδομένα.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Και ο KAON έχει ακουστεί ότι θα ξεκλειδωθεί η usb και θα μπορεί να γίνει PVR , οπότε θα έχουμε και video on demand και replay.

Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τα σημερινά δεδομένα.
το να ξεκλειδωσουν τη usb και να γινει ο δεκτης pvr δεν νομιζω να εχει σχεση με video on demand kai me to replay tv.απλα θα μπορουμε να κανουμε πραγρματισμενες εγγραφες και pause σε ζωντανες εκπομπες.