Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

αλλο bitrate το hd videο στο youtube και αλλο στο δορυφορικο που θελει 8-11 mbps το λιγοτερο..

αλλωστε τα hd ειναι μονο στο δορυφορικο.
3.Η μετάδοση καναλιών σε Υψηλή Ευκρίνεια (High Definition), γίνεται προς το παρόν μόνο στην ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μα για δεν λέμε για το δορυφορικό, για την iptv έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι δεν πρόκειται να παίζουν τα hd σωστά

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μα για δεν λέμε για το δορυφορικό, για την iptv έγραψε ο φίλος πιο πάνω ότι δεν πρόκειται να παίζουν τα hd σωστά

μα τα hd ΔΕΝ τα δινει στο iptv !
εκτος αμα μου διαφευγει εμενα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχουν πει ότι θα τα δώσουν και ο φίλος είπε ότι δεν πρόκειται να δουλεύουν σωστά όπως στο δορυφορικό.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

οοοταν επεκταθει το vdsl θα παιζουν απροβληματιστα

Αυτή την στιγμή HD μόνο δορυφορικά.

Σε Χ, Υ χρόνια που θα έχουμε vdsl , fiber to home κτλ. θα τα δούμε και επίγεια.

Re: Πόσα μέλη αγόρασαν το νέο πακέτο του ΟΤΕ TV?

Το μονο που με ανησυχει ειναι πως η ΟΤΕ-Τν παιζει μεσω Eurobird 9A o οποιος ειναι ενας σχετικα παλιος δορυφος.. σε βαθος χρονου ισως υπαρχει θεματακι..

Ναι αλλά έχει χαμηλότερες χρεώσεις πράγμα που σημαίνει τιμές πολύ καλύτερες του ανταγωνισμού που είναι στον ακριβό δορυφόρο (hotbird).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

μα τα hd ΔΕΝ τα δινει στο iptv !
εκτος αμα μου διαφευγει εμενα

Γίνονται δοκιμές και θα προστεθούν σύντομα.

Έχουν πει ότι θα τα δώσουν και ο φίλος είπε ότι δεν πρόκειται να δουλεύουν σωστά όπως στο δορυφορικό.

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Όποιος έχει σύνδεση ~15 mbps θα λειτουργούν απροβλημάτιστα.Και θα τα δώσουν και στο IPTV.Εάν θέλετε ένα χρονικό πλαίσιο,υπολογίζεται από το καλοκαίρι.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γίνονται δοκιμές και θα προστεθούν σύντομα.

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα.Όποιος έχει σύνδεση ~15 mbps θα λειτουργούν απροβλημάτιστα.Και θα τα δώσουν και στο IPTV.Εάν θέλετε ένα χρονικό πλαίσιο,υπολογίζεται από το καλοκαίρι.

Έχει δηλαδή τόσο bandwidth για πέταμα ο ΟΤΕ στο Backbone του για να δίνει με multicast 10 κανάλια HD ;
Πιο πιθανό μου φαίνεται να δώσουν 2-3 κανάλια (OTE Sports/Discovery πχ), τα πιο δημοφηλή.
Φυσικά και αυτό είναι πολύ καλή κίνηση αλλά πάντα το δορυφορικό θα είναι μπροστά.

Εκτός βέβαια κι αν τα HD τα δώσουν με unicast (wow :D ).

O ΟΤΕ έχει για το GRIX 40 Gbps bandwidth.Σύνδεση Αθήνα-Θεσσ. 40 Gbps και με το εξωτερικό 100 gbps.

Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα.Εξ άλλου έχει θυγατρική την OTE globe....

Το θεμα ειναι το παντρεμα δορυφορικου και iptv με τα πλεονεκτηματα του ενος και του αλλου.

Εβαλαν και οι γονεις μου OTE TV (σε αντικατασταση NOVA) και ειδα οτι το τηλεοκοντρολ εχει αλλαξει και ειναι πλέον πιο ομορφο σε σχεδιασμό.

χμμ...είχαν κάποιον από τους παλιούς panasat;Ο pace παραξένως συνοδεύεται με ωραίο τηλεκοντρόλ.

Εβαλαν και οι γονεις μου OTE TV (σε αντικατασταση NOVA) και ειδα οτι το τηλεοκοντρολ εχει αλλαξει και ειναι πλέον πιο ομορφο σε σχεδιασμό.

Όντως το τηλεχειριστήριο είναι πιο όμορφο σε σχεδιασμό πλέον.... στους καινούριους δέκτες.

Θελω να μου απαντησει καποιος γνωστης τι γινεται με τα συμβολαια του ΟΤΕ για ΙΤΑΛΙΚΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ.
ποτε ληγουν?μεχρι ποτε τα εχει κλεισμενα ο ΟΤΕ?
πιστευω οι μισοι συνδρομιτες εχουν ΟΤΕ γι'αυτον τον λογο και ενας απο αυτους ειμαι κι εγω