Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ο ΟΤΕ είχε τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης στην Ελλάδα απ' το 2009 μέχρι και το 2012. Αρα σε λίγες ημέρες λήγει το συμβόλαιο για την μετάδοση και των τριών αυτών πρωταθλημάτων.

Ο ΟΤΕ είχε τα δικαιώματα αποκλειστικής μετάδοσης στην Ελλάδα απ' το 2009 μέχρι και το 2012. Αρα σε λίγες ημέρες λήγει το συμβόλαιο για την μετάδοση και των τριών αυτών πρωταθλημάτων.
προβλεπω μαχη το καλοκαιρι μεταξυ των δυο για τα ευρωπαικα πρωταθληματα και δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο θερμη ειναι η Nova με τα δικαιωματα του ελληνικου πρωταθληματος.πολλα λεφτα για το τιποτα...

Την ΝΟΒΑ την βλεπω να το αφηνει το Ελληνικο. Δεν νομιζω πως αποτελει πλεον ανταγωνιστικο πλεονεκτημα για την πλατφορμα.

Αν οχι να το αφηνει, μπορει να επιτρεψει (τεχνητες) διαρροες ομαδων προς τον ΟΤΕ. Να του δωσει ομαδες περιφερειακες κρατωντας τον κυριο κορμο (ΟΛΥ, ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΑΕΚ). Με αυτο τον τροπο μπορει να ζητησει μεριδιο ομαδων απο το Ισπανικο και το Ιταλικο πρωταθλημα, αντιστοιχης χαμηλοτερης δυναμικοτητας απο τις κλασσικες Ισπανικες ομαδες. Τελευταιες δηλωσεις στελεχων της ΝΟΒΑ δεν αφηνουν και πολλα περιθωρια αμφισβητισης για το γεγονος πλεον πως η ΝΟΒΑ δεν βλεπει και πολυ ζεστα την επενδυση της αφου τελικα οπως φαινεται δεν ηρθαν οπως τα περιμεναν. Δεν ξερω, γνωμη μου ειναι...ιδωμεν.

ειδικα τωρα που παο και αεκ ισως και ο παοκ πανε για οικονομικη διαλυση,το φετινο πρωταθλημα θαναι το χειροτερο.

Για το καλό του ΟΤΕ, της γοβα και όλων μας σαν φιλάθλους πρέπει να μπουκοταριστέι το πρωτάθλημα από τους αναμεταδότες
ή να μπουν πολύ αυστηρές ρήτρες για επεισόδια κτλ που προσβάλλουν το συνδρομητή μήπως και αποκτήσει αξία αυτό το μπάχαλο.
Κσι ας μοιραστεί η πίτα όπως θέλουν.

το καλοκαιρι θα ξερουμε τι θα δειχνει το ΟΤΕ ΤΒ ?για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ποτε θα ειναι στον ΟΤΕ και επειδη εδω που μενω απο TV αστα να πανε θα ηθελα προτασεις για ελευθερα δορυφορικα καναλια ει δυνατον με τις συχνοτητες για μουσικη ποδοσφαιρο και οτι καλο εχετε βρει.ευχαριστω

Tα info έχουν βρεθεί στο μέσο της τηλεόρασης. Πως το επιλύω αυτό; Και το μενού που δείχνει όταν αλλάζω κανάλι.

εδώ και κάμποση ώρα τα ελληνικά ιδιωτικά και η Βουλή είναι dead...το ίδιο και mtv iconcerts ενώ το 4Ε έχει μπάρες....

Last edited:

εδώ και κάμποση ώρα τα ελληνικά ιδιωτικά και η Βουλή είναι dead...το ίδιο και mtv iconcerts ενώ το 4Ε έχει μπάρες....

Πάντως πραξικόπημα δεν έγινε ... ευτυχώς! :singer:

Κατα τις 2 το βραδυ της Δευτερας προς Τριτη βγηκαν ολα τα καναλια απο την συχνοτητα στις 12264 v οπως επισης και τα 4Ε, βουλη και MTV.Με μια σαρωση που εκανα με εναν αλλο δεκτη στη συγκεκριμενη συχνοτητα μου εμφανισε ολα τα ελληνικα ραδιοφωνα και καναλια που επεμπουν απο τον Hellas Sat.Ειπα ωραια εδω ειμαστε με την προσθηκη αυτων των υπηρεσιων θα βγει και καμια αναβαθμιση για τις υπηρεσιες ραδιοφωνου.Ολο αυτο κρατησε μεχρι τις 4 το πρωι και επειτα επανηλθαν ολα οπως ηταν πριν.

Tα info έχουν βρεθεί στο μέσο της τηλεόρασης. Πως το επιλύω αυτό; Και το μενού που δείχνει όταν αλλάζω κανάλι.

Μόνο σε μένα έχουν μετακινηθεί στο μέσο της τηλεόρασης; Η είναι καμιά πατέντα του ΟΤΕ; Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό. Στη νόβα πχ είναι στο κάτω μέρος της οθόνης.

Μόνο σε μένα έχουν μετακινηθεί στο μέσο της τηλεόρασης; Η είναι καμιά πατέντα του ΟΤΕ; Πάντως είναι πολύ ενοχλητικό. Στη νόβα πχ είναι στο κάτω μέρος της οθόνης.
Νίκο έκανες καμιά επανεκκίνηση του δέκτη μήπως είναι κάποιο κόλλημα; Μετά από αυτό πάρε στην τεχνική υποστηριξη στο 13888
και θα σου πούν. Στους άλλους παίζει κανονικά στο κάτω μέρος...

Παιδες μια ερωτηση...
εχει κ για του χρονου το ΟΤΕ ΤV τα δικαιωματα του ισπανικου ποδοπσφαιρικου πρωταθληματος;

Υ.Γ Ειμαι τεμπελακος το ομολογω!!! Οταν ειδα οτι κανονικα θα πρεπε πρωτα να διαβασω 73 σελιδες...μου κοπηκαν τα γονατα!
Με το μπαρδον λοιπον αν εχει α;παντηθει ηδη σε αυτες η ερωτηση μου!

απ' ότι έχω διαβάσει εδώ φίλε, η γερμανία και η ισπανία λήγουν το καλοκαίρι, ενώ το ιταλικό το έχει για ακόμη 1 χρόνο...

απ' ότι έχω διαβάσει εδώ φίλε, η γερμανία και η ισπανία λήγουν το καλοκαίρι, ενώ το ιταλικό το έχει για ακόμη 1 χρόνο...

:music-smiley-005:

Παιδες μια ερωτηση...
εχει κ για του χρονου το ΟΤΕ ΤV τα δικαιωματα του ισπανικου ποδοπσφαιρικου πρωταθληματος;

Υ.Γ Ειμαι τεμπελακος το ομολογω!!! Οταν ειδα οτι κανονικα θα πρεπε πρωτα να διαβασω 73 σελιδες...μου κοπηκαν τα γονατα!
Με το μπαρδον λοιπον αν εχει α;παντηθει ηδη σε αυτες η ερωτηση μου!

Ισπανικό, Γερμανικό πάνε για ανανέωση, το Ιταλικό παίζεται ακόμα.....

Απορια νουμερο δυο:
Εβαζε ποτε η νοβα πιατα μικροτερα των 60cm; Ειχα βαλει γυρω στο 2002 το βασικο πιατο που εδιναν τωτε
Ρωταω γιατι ειδα πως το ΟΤΕ TV λεει πως ειναι συμφωνο να κανει την εγκατασταση σε αλλη κεραια αρκει αυτη να ναι τουλαχιστον 60αρα και σε καλη κατασταση (δεν εχει δυο μηνες που τεχνικοι της νοβα μου ειχε αλλαξει το LNB)
Μαλιστα αν καταλαβα σωστα τοτε η χρεωση του τεχνικου πεφτει στα 25 ευρω.
Ισχυουν αυτα ή ο τεχνικος ψαχνει προφασεις ωστε να σε οδηγησει στην αγορα νεου πιατου;

Το καλύτερο είναι να βάλεις κάτοπτρο 80αρι. Το κόστος είναι μικρό (γύρω στα 30 ευρώ μαζί με lnb).

Όσο είχα το ταψάκι της NOVA με μια μέτρια βροχή έχανα το σήμα , με το 80αρι χρειάζεται να ρίχνει καρεκλοπόδαρα.