Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχεις απόλυτα δίκιο και παράλειψη που δεν το διευκρίνησα. Παίζει ρόλο μόνο για την ορθότερη εγκατάσταση του κατόπτρου.

Ειδικά σήμερα και για παρά πολυ ώρα σε βαθμό εκνευριστική ειδικά αν έχεις plasma εμφανιζόταν κάτω αριστερά ένας αριθμός ...
Τι στο καλό ειναι αυτο πάλι; Και γιατί διαρκεί τόσο πολυ; Τις σόι fingerprint να ειναι οταν βγαίνει μετα το τέλος του αγώνα;

Γενικα αυτο βγαινει καιρο τωρα και μαλιστα αρκετα συχνα..Παντως εμενα μου φαινεται πολυ διακριτικο..Ισως επειδη εχω ως κριτηριο το fingerprint της nova..

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να φέρω τον αποκωδικοποιητή στην Κύπρο, όπου έχω έτοιμη εγκατάσταση. Ζήτησα απο τους γονείς μου που είναι Αθήνα (και έχουν σταθερή γραμμή ΟΤΕ) να κάνουν την παραγγελία και να τους πουν πως την εγκατάσταση θα την κάνουμε μόνοι μας, ώστε απλά να τους στείλουν το κουτί και στη συνέχεια να μου το στείλουν Κύπρο ώστε να κάνω τα δικά μου... Το πρόβλημα είναι πως επιμένει ο ΟΤΕ οτι πρέπει να έρθει τεχνικός στο σπίτι να κάνει ο ίδιος τη ρύθμιση-ενεργοποίηση (χωρίς κάποια χρέωση). Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, τι είναι αυτό το τόσο δύσκολο που θα κάνει ο τεχνικός και δε μπορώ να κάνω μόνος μου? Αν έβαζα ένα πρόχειρο πιάτο στην Αθήνα μέχρι να έρθει ο τεχνικός (να κάνει οτι είναι να κάνει) και μετά έπερνα το κουτί Κύπρο, θα είχα κάποιο πρόβλημα? Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Προχθές έβαλε και ο κουνιάδος μου ΟΤΕTV! Τους είπε οτι έχει ήδη κεραία και οτι θα φέρει δικό του τεχνικό να την κεντράρει! Πήρε τον αποκοδικοποιητή και όλα ΟΚ! Ετσι έίχα κάνει και εγώ! Να άλλαξε κάτι από προχθές Πέμπτη μέχρι σήμερα δεν νομίζω!

Έτσι είναι,λες πως έχεις ήδη πιάτο και σου στέλνουν μόνο τον εξοπλισμό. Να επιμείνεις γιατί μου μυρίζει ασχετοσύνη του εκπροσώπου του ΟΤΕ!

Και κάτοπτρο να μην έχεις, τίποτα να μην έχεις και να θέλεις να κάνεις μόνος σου την εγκατάσταση παίρνεις μόνο τον δέκτη..

Απλά δεν υπάρχει η εγγύηση της εγκατάστασης από τεχνικό και δεν μπορείς να ζητήσεις τα ρέστα αν έχεις κάνει λάθος στην εγκατάσταση..

Αν γνωρίζεις προχώρα μόνος σου..

Επειδή κι εγώ μυρίζομαι ασχετοσύνη, μάλλον θα πρέπει να επιμείνω λίγο περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, απλά ήθελα να επιβεβαιώσω οτι όντως δεν απαιτείται παρουσία τεχνικού για την ενεργοποίηση του πακέτου (όπως μου λένε απο τον ΟΤΕ).

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να φέρω τον αποκωδικοποιητή στην Κύπρο, όπου έχω έτοιμη εγκατάσταση. Ζήτησα απο τους γονείς μου που είναι Αθήνα (και έχουν σταθερή γραμμή ΟΤΕ) να κάνουν την παραγγελία και να τους πουν πως την εγκατάσταση θα την κάνουμε μόνοι μας, ώστε απλά να τους στείλουν το κουτί και στη συνέχεια να μου το στείλουν Κύπρο ώστε να κάνω τα δικά μου... Το πρόβλημα είναι πως επιμένει ο ΟΤΕ οτι πρέπει να έρθει τεχνικός στο σπίτι να κάνει ο ίδιος τη ρύθμιση-ενεργοποίηση (χωρίς κάποια χρέωση). Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν ναι, τι είναι αυτό το τόσο δύσκολο που θα κάνει ο τεχνικός και δε μπορώ να κάνω μόνος μου? Αν έβαζα ένα πρόχειρο πιάτο στην Αθήνα μέχρι να έρθει ο τεχνικός (να κάνει οτι είναι να κάνει) και μετά έπερνα το κουτί Κύπρο, θα είχα κάποιο πρόβλημα? Παρακαλώ για τη βοήθειά σας.
Απλά κάνε την αίτηση μέσω ίντερνετ και ξε-τσέκαρε το κουτάκι «εγκατάσταση από τεχνικό του ΟΤΕ» ή κάτι τέτοιο. Problem solved. :smile:

Επειδή κι εγώ μυρίζομαι ασχετοσύνη, μάλλον θα πρέπει να επιμείνω λίγο περισσότερο. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας, απλά ήθελα να επιβεβαιώσω οτι όντως δεν απαιτείται παρουσία τεχνικού για την ενεργοποίηση του πακέτου (όπως μου λένε απο τον ΟΤΕ).

Επειδή κι εγώ κάτι αντίστοιχο έκανα, να σε ενημερώσω πως πρώτα φώναξα κάποιον τεχνικό (όχι του ΟΤΕ) για να κάνει εγκατάσταση (120 Ευρώ μαζί με πιάτο 80άρι EDISION) και τον ενημέρωσα πως θέλω να βάλω OTE TV. Με το πεδιόμετρο έκανε τις ρυθμίσεις για ΟΤΕ TV και έφυγε, ενώ ακόμα δεν είχα πάρει τον αποκωδικοποιητή. Πάω στον Γερμανό, κάνω εγγραφή στην υπηρεσία και μου δίνουν επι τόπου τον αποκωδικοποιητή. Πάω σπίτι, τον συνδέω, κάνει κατι updates και στη συνέχεια δείχνει μόνο το κανάλι της βουλής, ενώ για όλα τα άλλα κανάλια βγάζει το μήνυμα "η συνδρομητική κάρτα δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον συγκεκριμένο αποκωδικοποιητή". Παίρνω τηλ στο 13888 και μου ενεργοποίησαν την υπηρεσία αμέσως! Συνολικά δηλαδή σε < 30´λεπτα από την αγορά του αποκωδικοποιητή είχα OTE TV SAT!

Tελικα ποσο κοστιζει πλεον το full πακετο στον OTE TV ?
Στο site αναφερουν οτι κοστιζει 27,38 για μη συνδρομητες τηλεφωνιας ΟΤΕ .
Μου ηλθε ομως σημερα ο λογαριασμος και με χρεωνουν απο 08/08/13 - 07/10/13 το ποσο των 58,50 δηλαδη 29,25 τον μηνα .
Εννοειται οτι δεν εχω προηγουμενες οφειλες οπως αλλωστε το αναγραφει και ο λογαριασμος ..

Μήπως ενεργοποιήθηκες μερικές μέρες νωρίτερα από 08/08?? Αν υποθέσουμε πως πάει 27,38 για 30 μέρες => 0,912 την μέρα, σου χρέωσαν 58,50-54,76 = 3,74 ευρώ παραπάνω.. δηλαδή 3,74/0,912 ~ 4 μέρες. Βγάζει νόημα? :-)

Last edited by a moderator:

Επίσης, στο 13888 νομίζω έχουν τμήμα για ανάλυση λογαριασμών. Μπορεί να σου πουν για την χρέωση.

Thank's Petasis , θα επικοινωνησω .

Last edited by a moderator:

Παιδιά το adult pack απενεργοποιηται αυτόματα ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο-μήνυμα. Νομίζω ότι πέρασε ο μήνας που έκανα εγγραφή αλλά δεν έχει απενεργοποιηθει

Η συχνοτητα 12226 για 1-2λεπτα δεν ειχε καθολου σημα και τωρα εχω ber 425E-7 τι γινεται?

Και το οτεσπορτ 4

Έφτιαξε γρήγορα. Πρέπει να ήταν σοβαρό black out πάντως.

Ναι μαλλον κατι παιχτηκε στο δορυφορο ηταν σαν να μην δινει καθολου σημα

Το Nickelodeon σε αυτη τη συχνότητα ειναι; Εχασα και εγω το σημα την ωρα που εχε τον σφουγκαράκη και φρικαρε η τριχρονη κορη μου...