Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Παιδιά το adult pack απενεργοποιηται αυτόματα ή πρέπει να πάρω τηλέφωνο-μήνυμα. Νομίζω ότι πέρασε ο μήνας που έκανα εγγραφή αλλά δεν έχει απενεργοποιηθει
Εάν θέλεις να το απενεργοποιήσεις πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στο 13888 ή να περάσεις από κατάστημα

Καλησπερα παιδια

Συγγνωμη αν το ερωτημα μου το κανω σε λαθος συζητηση, αλλα εδω θεωρησα πως ειναι το πιο σχετικο

Εχουν παψει οι υποτιτλοι στο TLC? Με εχει ζαλισει η γυναικα μου απο το πρωι οποτε αν ξερει καποιος θα με απαλλαξει απο εναν μεγαλο μπελα :D

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Έχει υπότιτλους.Πότε-πότε τρώει κάτι κολλήματα και δεν έχει, μα συνήθως είναι ολιγόλεπτα.

Last edited by a moderator:

Να ρωτησω κατι. Το bitrate στο iptv ειναι το ιδιο με το δορυφορικο? Σκεφτομαι οτι τωρα που θα μπουν τα HD στο IPTV θα μπορει να εχει μεγαλυτερο bitrate. Αφου θα ενεργοποιείται σε γραμμές με 30Mbps και πανω

γνωριζει καποιος μεχρι ποτε εχει συμβολαιο ο ΟΤΕTV με το ιταλικο πρωταθλημα?

Mεχρι το 17 νομιζω αλλα και να ληξει θα τo ανανεωσει 100%...ποιος θα του το παρει;

Δεν εχεις αδικο...μαλλον μεχρι και το 15 τα εχει τωρα που το θυμηθηκα καλυτερα

Ιταλία-Ισπανία-Γερμανία μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015.

Παιδιά απο την εμπειρία σας ξέρετε πόσος χρόνος μεσολαβεί απο την παράδοση του αποκωδικοποιητη (μου ήρθε σήμερα) μεχρι την εγκατάσταση απο τον τεχνικό της κεραίας?

Εξαρτάται από την περιοχή, το φόρτο που έχει ο Τεχνικός που του το ανέθεσαν, κλπ Συνήθως είναι από 2-4 ημέρες.
Σε περιόδους προσφορών ανεβαίνει όμως

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε γιατί στις διαφημίσεις δυναμώνει ο ήχος; Το έχετε παρατηρήσει; Πολλές φορές είναι πολύ ενοχλητικό.

Ναι κάποτε το ρώτησα κι εγώ αυτό.
Μου απάντησαν "για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του θεατή"

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε γιατί στις διαφημίσεις δυναμώνει ο ήχος; Το έχετε παρατηρήσει; Πολλές φορές είναι πολύ ενοχλητικό.

Διότι βαριούνται / δεν είναι ικανοί να κάνουν normalize τον ήχο.

Για να γίνει σωστή ισοστάθμηση του ήχου χρειάζονται αρκετά μηχανήματα, που δεν είναθι και φτηνά και καλή παραμετροποίηση

Ναι εντάξει. Τα οποία έχει πχ. η digea και το Τσέλιγκας TV, αλλά όχι μια δορυφορική συνδρομητική πλατφόρμα όπως ο ΟΤΕ με τα πολλαπλάσια έσοδα...

Τέλος πάντων, δε θα μπω σε αντιπαράθεση μαζί σου, δεν αποφασίζεις εσύ για το τι μηχανήματα θα μπουν (υποθέτω). Αλλά όλα αυτά μου φαίνονται half-assed δικαιολογίες τύπου ΑΝΤ1. Και είναι κρίμα να καταντήσετε έτσι.

Για σύγκριση δες το επίπεδο ήχου στα "μεγάλα κανάλια" (π.χ. MEGA, ANT1, ALPHA) όταν παίζουν διαφημίσεις.
Δεν θα διαφωνήσω ότι μπορεί να γίνει manually, τουλάχιστον αρχικά, αλλά δεν είναι μόνιμη λύση

Μα γι' αυτό ακριβώς το λέω, επειδή τόσα χρόνια που έβλεπα τηλεόραση (πρώτα αναλογικά και μετά μέσω Digea), ποτέ δεν το είχα παρατηρήσει σε τέτοιο βαθμό. Πρώτη φορά το είδα -σε διαφημίσεις του Alpha συγκεκριμένα, και μάλιστα ακόμα και *μεταξύ* διαφημίσεων- στη δορυφορική πλατφόρμα του OTE!... Σε σημείο μάλιστα που πήγα να το τσεκάρω σε άλλη τηλεόραση που έδειχνε το ίδιο κανάλι μέσω επίγειας.