Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα παιδες!

ξερετε αμα μπορει να γινει ταξινομηση τον καναλιων? κατι σαν τα μπουκετα που ειχε η νοβα? και να μην παω στο 102 για το μεγκα και στο 307 πχ για το οτε σπορτς. απλα να μπορω να τα βαλω με τη σειρα που θελω.

Ευχαριστω

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Σίγουρα σε ενα τόσο μεγάλο topic έχουν ερωτηθεί πράγματα διπλές και τριδιπλες φορές αλλά μου ειναι δύσκολο να διαβάσω τόσες ερωτοαπαντησεις. Ειμαι σε περίοδο αναζήτησης ποια εταιρία να βάλω για Internet-tv-τηλ. Σας ενημερώνω ότι μένω Πάρνηθα και ότι βρίσκομαι ανάμεσα σε connx και forthnet. To κακό ειναι ότι το οικονομικό παίζει γερά το ρόλο γι αυτό κλινω προς forthnet παρόλο που έχει ήδη ψοφησει σαν εταιρία. Θα ήθελα να βάλω connx αλλά ενδιαφερομαι για το sportpack αφού ταινιες έτσι και αλλιώς ταινιες κατεβαζουμε και απο αλλού. Ειναι ακριβώς ο ote όμως και για το λόγο αυτό σκεφτόμουν να καταβασω την ταχύτητα στα 4 Mbps. Την βοήθεια σας please αξίζουν τα 4 Mbps η θα σερνομαι; Οταν λέει 4 έχει 4 η το κάνουν όπως τα 24 και πιάνει 11.

Εσένα τι σε νοιάζει αν έχει ψοφήσει σαν εταιρία; Σε ενδιαφέρει αν τα κέρδη τα παίρνουν Γερμανοί, Αιγύπτιοι ή άραβες;
Τα δύο πακέτα δεν είναι συγκρίσιμα από άποψη περιεχόμενου, το ένα έχει champions league και πρωτάθλημα, το άλλο κύπελο και μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν παίζει ρόλο το τι θες να δεις;

Το αν θα πιάνεις 24 Mbps, εξαρτάται από το την ταχύτητα που έχεις τώρα. Με τα 4 Mbps, μάλλον θα σέρνεσαι... Ακόμα και τα 11, καλύτερα δεν θα είναι;
Αν και υπάρχει πιθανότητα κοντά στις γιορτές να βγουν προσφορές και από τους 2. Ίσως να περίμενες λίγο ακόμα;

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλά βρε δε σε βρισαμε κιόλας , παραξηγηθηκες για την forthnet τόσο πολυ μια απλή γνώμη είπα.θα περιμένω αλλά μου κανε περιέργεια εσυ τι ταχύτητα πιανεις που και τα 11 Mbps σου φενονται λίγα;

Δεν παρεξηγήθηκα, απλά ανέφερα ότι το τι γίνεται στις εταιρίες δεν μας αφορά (αν και έχει κάποια πλάκα να τα παρακολουθούμε). Και επίσης ανέφερα το διαφορετικό περιεχόμενο, που θεωρώ ότι παίζει τον σημαντικότερο ρόλο. Απόρησα όμως με την ερώτησή σου. Αν ρώταγες αν θα αγοράσεις πορτοκάλια βαλέντσια ή σαιγκουίνι, να πούμε μια γνώμη, αλλά αν θα αγοράσεις πορτοκάλια ή αχλάδια, τι γνώμη να πούμε;

Εμένα η ταχύτητα είναι πολύ καλή, γιατί είμαι 200μ από το κέντρο, πιάνω 19 και κάτι Mbps (που θα μπορούσε και πολύ καλύτερα σε τόσο μικρή απόσταση).

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Τηλεφωνησαν σημερα σπιτι μου ,απο καποια εταιρεια και ζητησαν να ερθουν να κανουν μετρησεις στο πιατο που εγκατεστησε ο τεχνικος του ΟΤΕ πριν απο καμια 20αρια μερες. Εχει συμβει σε καποιον αυτο ή να αρχισω να ανησυχω για κατι;(πιθανοι ληστες που θελουν να διερευνησουν τον χωρο απο μεσα με ανεση η και να ληστεψουν αμεσα). Μπορει αυτη η σκεψη μου να ειναι ακραια αλλα οι καιροι ειναι πονηροι

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ιδεα δεν εχω. Ημουν στη δουλεια. Η γυναικα μου μιλησε μαζι τους

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Mόνο εξουσιοδοτημένοι τεχνικοί του ΟΤΕ κάνουν τέτοιους ελέγχους. Υπάρχει αυτή η διαδικασία. Εννοείται πως ρωτάς ονόματα και Δ/νση (υπηρεσία) που δουλεύουν. Μπορώ να στο τσεκάρω όταν μάθεις.
Μην αφήσεις κανέναν άλλο να το κάνει.

Αυτό γίνεται μόνο από τον ΟΤΕ για να ελέγχει την ποιότητα εγκατάστασης των επίσημων συνεργατών του (εγκαταστάτες).

Ok. To μονο που εχω ειναι ενα σταθερο τηλεφωνο απο 21063..... Αλλα δεν υπηρχε καταχωρημενο στον τηλεφωνικο καταλογο. Εμαθα απο τη γυναικα μου πως αυτο ειναι προαιρετικο,ο ελεγχος,οπως της ειπαν,οποτε δε θα τους δεχτω.

To δικό μου στο Μαρούσι που έχω σπίτι ξεκινάει από 21061-..... τι σημαίνει ότι είμαι του ΟΤΕ???? Απλά το 61 είναι αν θυμάμαι καλά κέντρο μελισσιών, Αμαρουσίου κλπ!!

Ok. To μονο που εχω ειναι ενα σταθερο τηλεφωνο απο 21063..... Αλλα δεν υπηρχε καταχωρημενο στον τηλεφωνικο καταλογο. Εμαθα απο τη γυναικα μου πως αυτο ειναι προαιρετικο,ο ελεγχος,οπως της ειπαν,οποτε δε θα τους δεχτω.

Η διαδικασία ελέγχου υφίσταται από υπαλλήλους του ΟΤΕ για τον έλεγχο της ποιότητας των εγκαταστάσεων. Εάν έχεις αμφιβολίες μπορείς να καλέσεις την Τεχνική Υποστήριξη του ΟΤΕ ΤV στο 13888. Νομίζω ότι έχουν και τη λίστα με τα ραντεβού.

Τελικα ετυχε κατι και δεν ηταν κανεις σπιτι οποτε δεν εγινε η επισκεψη. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας

ρε παιδια ειναι νομιμο εμεις που εχουμε υπογραψει συμβολαιο στα 19,90 να μας στελνουν λογαριασμο στα 21,90 επειδη λεει εκαναν μια μικρη αυξηση...

Γεια σας!

Δεν ξερω αν ειναι στο καταλληλο νημα αλλα θεωρω οτι εχει να κανει με το stb.

Εχει κανεις αλλος προβλημα με την ενταση ηχου στο Alpha, οταν μπαινουν οι διαφημισεις ? Σε κανονικο ψηφιακο σημα δεν συμβαινει, ειτε ερχεται ο ηχος μεσα απο την TV ειτε μεσα απο τον AV μου. Συμβαινει μονο οταν ειμαι σε ote tv. Εψαξα στις ρυθμισεις, εβαλα PCM παντου αλλα και παλι τιποτα. Και συμβαινει μονο οταν βαζει διαφημισεις και οχι σε ολες, σε καποιες (πχ στο διαφημιστικο σημα του alpha, πριν την εναρξη μιας εκπομπης). Και μονο στον Alpha.

Εψαξα στο forum αλλα δεν βρηκα τιποτα. Καμια βοηθεια γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο?

Ευχαριστω.

Last edited by a moderator:
Δεν έχει να κανει με τον ΟΤΕ TV. Λογικά, είναι θέμα του Alpha.
Η ίνα που πιθανά πάει στον OTE για την μετάδοση δεν θα έχει "limiter" σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δρομολογήσεις του Alpha για την κατανομή του σήματος του, οπότε βλέπεις και αυτά έχει το αποτέλεσμα που βλέπεις.

Οποτε συμβαινει σε ολους σας ?

Αλλα και παλι, γιατι στα κανονικα προγραμματα δεν συμβαινει και μονο στα σποτ συμβαινει ?

Δεν συμβαίνει μόνο σε σρνσ. Έχει σχολιαστεί ήδη στο forum το φαινόμενο αυτό. Είναι τακτική των καναλιών για να σου τραβήξει την προσοχή. Κάποιους τους ενοχλεί κάποιους τους αφήνει αδιάφορους

Αυτο που λες ακουγεται λογικο. Αλλα, αν οντως ηταν αυτο δεν θα συνεβαινε μονο στο δορυφορικο σημα του Alpha στον Ote TV, θα συνεβαινε και στο απλο ψηφιακο του σημα. Σε εμενα τουλαχιστον οταν το γυριζω στη digea δεν συμβαινει...