Απορίες για Cosmote TV

Οι δρομολογήσεις των καναλιών μπορεί να είναι διαφορετικές προς digea nova ote κλπ. Γι αυτό κάποιες φορές μπορεί να μην παίζουν στην digea αλλά να παίζουν κανονικά στις πλατφόρμες.

Last edited by a moderator:
Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν μεταδίδονται αγώνες του NCAA μπάσκετ από τον ΟΤE TV;

Γεια σας!

Δεν ξερω αν ειναι στο καταλληλο νημα αλλα θεωρω οτι εχει να κανει με το stb.

Εχει κανεις αλλος προβλημα με την ενταση ηχου στο Alpha, οταν μπαινουν οι διαφημισεις ? Σε κανονικο ψηφιακο σημα δεν συμβαινει, ειτε ερχεται ο ηχος μεσα απο την TV ειτε μεσα απο τον AV μου. Συμβαινει μονο οταν ειμαι σε ote tv. Εψαξα στις ρυθμισεις, εβαλα PCM παντου αλλα και παλι τιποτα. Και συμβαινει μονο οταν βαζει διαφημισεις και οχι σε ολες, σε καποιες (πχ στο διαφημιστικο σημα του alpha, πριν την εναρξη μιας εκπομπης). Και μονο στον Alpha.

Εψαξα στο forum αλλα δεν βρηκα τιποτα. Καμια βοηθεια γιατι ειναι πολυ εκνευριστικο?

Ευχαριστω.

Thank you. Αυτό ακριβώς έλεγα πριν λίγες ημέρες. imcan ακούς;

Δεν έχει να κανει με τον ΟΤΕ TV. Λογικά, είναι θέμα του Alpha.
Η ίνα που πιθανά πάει στον OTE για την μετάδοση δεν θα έχει "limiter" σε αντίθεση με τις υπόλοιπες δρομολογήσεις του Alpha για την κατανομή του σήματος του, οπότε βλέπεις και αυτά έχει το αποτέλεσμα που βλέπεις.

ΟΚ, αυτό βγάζει νόημα. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να απευθυνθούμε στον Alpha.

Last edited:

Thank you. Αυτό ακριβώς έλεγα πριν λίγες ημέρες. imcan ακούς;

Sorry, με ενα search που εκανα δεν βρηκα το post σου πριν postαρω εγω διαφορετικο μηνυμα ...

ΟΚ, αυτό βγάζει νόημα. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να απευθυνθούμε στον Alpha.

Για μενα δεν βγαζει νοημα. Νοημα θα εβγαζε πχ αν ολοι με οτε tv εχουν το ιδιο προβλημα μονιμα και στο ιδιο καναλι παντα (γιατι σε μενα συμβαινει μονιμα, δε συμβαινει μια στο τοσο). Το εχουν ολοι αυτο το προβλημα ??? (δεν ειναι δυσκολο να το παρατηρησει καποιος γιατι ειναι υπερβολικα εκνευριστικο).

^
Βγάζει νόημα τεχνικά εννοώ. Από πλευράς υπηρεσίας είναι απαράδεκτο.

Για μενα δεν βγαζει νοημα. Νοημα θα εβγαζε πχ αν ολοι με οτε tv εχουν το ιδιο προβλημα μονιμα και στο ιδιο καναλι παντα (γιατι σε μενα συμβαινει μονιμα, δε συμβαινει μια στο τοσο). Το εχουν ολοι αυτο το προβλημα ??? (δεν ειναι δυσκολο να το παρατηρησει καποιος γιατι ειναι υπερβολικα εκνευριστικο).

Και σε μένα το κάνει το συγκεκριμένο κανάλι απλά δεν έχω δώσει σημασία, όπως και πολλοί άλλοι υποθέτω.

το κολεγιακο πρωταθλημα μπασκετ μεταδιδοταν απο το espn που σταματησε να λοιτουργει.ο οτε δεν εχει τα διακαιωματα απο οσο ξερω.αλλα τα τελευταια νεα λενε οτι θα βαλει ο οτε σαν αντικατασταση του espn το fox sports που επισις μεταδιδει κολεγιακο πρωταθλημα.

Θυμαμαι περυσι που λεγαμε οτι ο ΟΤΕ θα εχει και για φετος τα δικαιωματα του κολλεγιακου μπασκετ αλλα δεν βρισκω τωρα την συζητηση.Περυσι παντως ξεκινησε να δειχνει αγωνες στα μεσα Ιανουριου με 2 παιχνιδια την εβδομαδα και πολλους αγωνες απο το March Madness

Μπορω μεσα στο ιδιο σπιτι να μοιρασω OTE TV αλλα να βλεπω διαφορετικο προγραμμα απο αυτο που βλεπει ο πρωτευων δεκτης?

Στην νοβα ομβς νομιζω γινεται? Εστω να βλεπω αυτο που δειχνει και ο πρωτος?

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Στη Νοβα υπάρχει το multiview.
Για να βλέπεις ότι και ο πρώτος , τότε γίνεται και στον ΟΤΕ με ένα tv sender ή μέσω RF modulator. Ψάξε το στο φορουμ και θα τα βρεις

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Υπαρχει καποιο συγκεκριμενο φορουμ ή τοπικ να συζητησω για αυτο? Γιατι εχω μια ενδιαφερουσα ιδεα για ενα προτζεκτ δεδομενου πως εχω και οτε τβ και νοβα. Θα μπορει η μια τηλεοραση να βλεπει το ενα και η αλλη το αλλο, απλα θα χρειαστω ενα τροπο να μπορω στο αλλω δωματιο να ελεγχω το δεκτη σαν απομακρυσμενα και ελεγχω τι καναλι θα βλεπει. Που θα μπορουσα να ρωτησω περισσοτερα?

Παιδιά, στον ΟΤΕ όταν λήξη το 12μηνο τι γίνεται? Τώρα πληρώνουμε 20 το μήνα. Αλλάζει η τιμή ή κάτι άλλο;

Λογικά δεν αλλάζει η τιμή... Τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αύξηση. Γιατί ρωτάς;

Επειδή κάπου τώρα κλείνει ένας χρόνος που έχουμε βάλει ΟΤΕ TV στο χωριό.

Εννοώ αν φοβάσαι για αύξηση τιμής, ή ψάχνεις τρόπο για κάποια προσφορά...
Η 12μηνη δέσμευση στον ΟΤΕ δεν είναι λόγω κάποιας καλύτερης τιμής, η τιμή παραμένει ίδια και μετά την λήξη της 12μηνης δέσμευσης.

Για το αν θα γίνει αύξηση πιο πολύ με νοιάζει. Ευχαριστώ για την απάντηση.