Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αντώνη εγώ σε ταράτσα το μετάνοιωσα. 2 φορές το χρόνο τεχνικό ήθελα για να ξανασυντονίσει.
Γιατί, την παίρνει ο αέρας; Problem...

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτό λέγεται κακή εγκατάσταση.. υπάρχει ένα απλό κολπάκι για να μπλοκάρεις το κάτοπτρο για να μην στο γυρίσει στη βάση του ο αέρας.. τρύπα και βίδα...

Εμένα σε ταράτσα και μάλιστα στο ψηλότερο σημείο (στο σπιτάκι της ταράτσας), δεν έχει γυρίσει με τα αρκούδια που κατεβάζει η Πεντέλη. Αυτό που έχει γίνει μια φορά ήταν να στραβώσει ο ιστός!!! Λίγες μοίρες μεν αλλά το είδα αμέσως. Οπότε έκτοτε έχω στερεώσει και με σύρμα την βάση σε τρία σημεία του 'πατώματος'.

Το Σεπτέμβρη που θα το ξαναβάλω θα το δω πιο λεπτομερώς το θέμα. Πάντως από αέρηδες και εγώ καλά τα πάω...

Δημήτρη σίγουρα κάτι δεν έγινε σωστά από αρχή. Δεν δικαιολογείται το *δυο φορές το χρόνο* Ο τεχνικός κάθε περιοχής ξέρει τα τερτίπια του καιρού, εκτός αν μιλάμε για ακραία φαινόμενα...

Προφανώς το κάνει επίτηδες για να αναγκάζεσαι να τον φωνάζεις πάλι.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εαν υπάρχει καποιο πρόγραμμα για προπληρωμή της συνδρομής

Το καλοκαρι κλεινεται τον δεκτη οταν δεν χρησιμοποιειται ? ο τεχνικος οταν το ειχε βαλει ειχε πει οτι δεν εχει προβλημα και ας τον εχω συνεχεια ανοιχτο οταν μια φορα τον ακουμπησα ομως ηταν αρκετα ζεστος οποτε αποφασισα να τον κλεινω(απο το κοντρολ με το Power οχι τελειως απο το ρευμα).Μεχρι μια μερα που οταν πηγα να τον ανοιξω επαθε κολλημα και δεν ανοιγαν τα καναλια!χρειαστηκε να κανει μια δυο επανακινησεις για να ξεκινησει και να διαβασει την καρτα(η οτι αλλο ειχε φαει το κολλημα).Οποτε τι ειναι καλυτερο να τον κλεινω λογω ζεστης η να μην τον κλεινω γιατι παιζει παλι κανα τετοιο κολλημα η να προκληθει βλαβη απο το καθημερινο ανοιξε κλεισε

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Anto πάντοτε κλείνω όλες συσκευές ΕΝΤΕΛΏΣ με τον διακόπτη του πολυπριζου- ουτε standby ούτε τίποτα, ΝΕΚΡΆ! Ίσως γι αυτό όλες οι συσκευές μου είναι, κυριολεκτικά, αθανατες!

Οντως το καλύτερο είναι αυτό! Πολυμπριζο ασφαλείας και τουλαχιστον το βράδυ off τελειως! Τώρα αν κάποια μέρα κανει λίγο χρονο να συντονιστεί ο αποκωδικοποιητης , δεν πειράζει.

Τον Αύγουστο 2013 υπέγραψα για 2 (δωρεάν + 12 μήνες). O λογαριασμός εκδίδεται 23 του μηνός. Ποια είναι η διαδικασία για διακοπή και πότε πρέπει να γίνει?

Τον Οκτωβριο θα μπορέσει να κανεις διακοπή εφόσον η δέσμευση είναι για 14 μηνες.

Ναι όντως τον Οκτωβριο. Ακριβως το ίδιο εκανα και εγω. Είναι η δέσμευση 12 μηνες + 2 μηνες δώρο σύνολο 14 μηνες. Εμένα μου ειπαν στο τηλέφωνο οτι και να διακοψω νωρίτερα δεν υπάρχει κάποια ποινή..ΑΠΛΑ... θα πληρωνω κανονικά μέχρι τον Οκτωβριο.

Ευχαριστώ πολύ, τελευταία απορία. Ο αποκωδικοποιητής μετά την διακοπή επιστρέφεται?

Καλημερα παιδια,

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.
Μου εχουν κανει προσφορα να γυρισω στον ΟΤΕ (ειμαι Forthnet/nova).
Εκανα αιτηση στη NOva επειδη ειχα την προσφορα απο τον ΟΤΕ (τηλ, 24αρι internet,αστικα υπεραστικα,FULL PACK, δωρεαν εγκατασταση,πιατο, αποκωδικοποιητης-που μου μενει μετα το 12μηνο, ολα μαζι στα 34,κατι ευρω) , και μου ειπαν οτι μπορει ο ΟΤΕ να προσφερει FULL PACK αλλα καποια καναλια απο το cinema ΔΕΝ περιλαμβανονται στο FULL Pack και πρεπει να πληρωσω extra, αρα δεν ειναι FULL.

Επειδη μου φαινεται λιγο ...κουφο το συγκεκριμενο, μπορει καποιος που εχει FULL pack στον ΟΤΕ να με εννημερωσει περι αυτου?

Καλημερα παιδια,

Θα ηθελα να σας ρωτησω κατι.
Μου εχουν κανει προσφορα να γυρισω στον ΟΤΕ (ειμαι Forthnet/nova).
Εκανα αιτηση στη NOva επειδη ειχα την προσφορα απο τον ΟΤΕ (τηλ, 24αρι internet,αστικα υπεραστικα,FULL PACK, δωρεαν εγκατασταση,πιατο, αποκωδικοποιητης-που μου μενει μετα το 12μηνο, ολα μαζι στα 34,κατι ευρω) , και μου ειπαν οτι μπορει ο ΟΤΕ να προσφερει FULL PACK αλλα καποια καναλια απο το cinema ΔΕΝ περιλαμβανονται στο FULL Pack και πρεπει να πληρωσω extra, αρα δεν ειναι FULL.

Επειδη μου φαινεται λιγο ...κουφο το συγκεκριμενο, μπορει καποιος που εχει FULL pack στον ΟΤΕ να με εννημερωσει περι αυτου?

Μήπως εννοούν τα cinema on demand. Για αυτά πρέπει να πληρώσεις για να δεις ταινίες.
Θα έχεις ελεύθερα στο full cinema 1 *ξένες,2 (ξένες),3 (ελληνικές ταινίες) και με πληρωμή τα On demand που παίζουν πιο νέες ταινίες. Αυτό φαντάζομαι εννοεί.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Μήπως εννοούν τα cinema on demand. Για αυτά πρέπει να πληρώσεις για να δεις ταινίες.
Θα έχεις ελεύθερα στο full cinema 1 *ξένες,2 (ξένες),3 (ελληνικές ταινίες) και με πληρωμή τα On demand που παίζουν πιο νέες ταινίες. Αυτό φαντάζομαι εννοεί.

Να σου πω την αληθεια, τωρα που το ειπες, θυμηθηκα οτι κατι ειχαν αναφερει για "καινουριες ταινιες"....
Μαλλον αυτο θα εννοουν.

Ερωτηση: αυτο το On demand που παιζει πιο καινουργιες ταινιες, οι ταινιες αυτες δεν θα παιχτουν και στα αλλα καναλια?
Μετα απο ποσο καιρο παιζονται?