Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξέρει κανείς πως αλλάζουμε κανάλια από την εφαρμογή watch on από Samsung συσκευές;

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν δεν το εχεις ενεργοποιησει το 2014, φετος δε θα δουλεψει. Τι κινητο είναι?

Βλέπω σε ένα τρέιλερ που προβάλει ο ΟΤΕ TV αυτό το διάστημα για τα αθλητικά ότι διαφημίζουν και την F1, ξέρει κανείς τι γίνετε, αν τελικά πήρε τα δικαιώματα;

Δεν εχει ανακοινωθεί επίσημα τίποτα όποτε λίγο υπομονή ακόμη

Δεν ξανα-ακουστηκε κατι για ισπανικο,ιταλικο αλλα και την προσφορα για NOVA.

Με τα hd για ευρυζωνικο τι εγινε? παει ο Γενάρης που υποτιθεται θα τα εβαζαν

Για πείτε μου κάτι...
(Εγώ δεν έχω ούτε Νόνα ούτε ΟΤΕ).
Ο πατέρας μου είναι συνδρομητής στο ΟΤΕ TV, αλλά μέχρι τώρα βλέπει σε τηλεόραση CRT (σύνδεση SCART με το δέκτη).
Πρόκειται να του κάνω δώρο μια LCD (με HD MPEG4 δέκτη).
Χρειάζεται κάτι περισσότερο απ' το HDMI καλώδιο για τη σύνδεση της TV με το δέκτη του ΟΤΕ?
Επίσης, μήπως στο πακέτο του ΟΤΕ που έχει, του έχουν δώσει και HDMI καλώδιο?

Μια απορια.Τελικα,ποσοι βλεπουν τις διοργανωσεις της Λατ. Αμερικης,ζωντατα, μετα τα μεσανυχτα;Σε ποσους συνδρομητες στοχευει ο ΟΤΕ,ετσι;Και εγω θα ηθελα να δω αλλα ειμαι κατα των επαναληψεων τις επομενες μερες.
Μια διαπιστωση.Συνειδητοποιω οτι υπαρχουν πολλες εμβολιμες αγωνιστικες στα πρωταθληματα, πολλοι αγωνες κυπελλων συν τις εθνικες ομαδες μεσοβδομαδα,οποτε με την προσθηκη των ευρωπαικων αγωνων,θα ειναι φουλ το προγραμμα.Θα χρειαστουν αραγε εξτρα αθλητικα καναλια;Εκτος αν χασει ο ΟΤΕ καμια απο τις διοργανωσεις που εχει τωρα.

Σήμερα το απογευμα πήραν τηλ τον κουνιάδο μου (όχι απο 13888) και του ειπαν οτι θα έρθουν να ελέγξουν αν η εγκατάσταση που του έγινε πριν 2 μηνες είναι καλη! Μου έκανε εντύπωση! Έχει συμβεί και σε άλλους το ίδιο?

Πρώτη φορά το ακούω, και δεν θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι ανάλογο. Προφανώς έλεγχος αν ο συνεργάτης - εγκαταστάτης έκανε σωστά την δουλειά;

Σήμερα το απογευμα πήραν τηλ τον κουνιάδο μου (όχι απο 13888) και του ειπαν οτι θα έρθουν να ελέγξουν αν η εγκατάσταση που του έγινε πριν 2 μηνες είναι καλη! Μου έκανε εντύπωση! Έχει συμβεί και σε άλλους το ίδιο?

Γίνεται περιοδικός έλεγχος από τεχνικούς τους ΟΤΕ, ειδικά σε όσους δηλώσει βλάβες, για να βεβαιώσουν ότι η εγκατάσταση έχει γίνει σωστά

Δεν είχε δηλώσει κάποιο πρόβλημα ο κουνιάδος μου, γιαυτό μου κανει εντύπωση. Πάντως δείχνει πολύ επαγγελματικο απο πλευράς ΟΤΕ να ενδιαφέρονται να ελεγξουν τις εγκαταστάσεις των πελατών τους.

Αν ήθελα να γίνω κακεντρεχής θα έλεγα ότι είναι ένας συγκεκαλυμμένος τρόπος να γίνει επιβεβαίωση της διεύθυνσης που έχει δηλώσει ο πελάτης... :p