Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

σωστος τη τους ενοχλη αφου οδεκτης ειναι παντρεμενος με την καρτα ; εαν παρω τον δεκτη μαζι μου στο εξωχικο και εχω τοποθετηση πιατο
να βλεπω π.χ. τους αγωνες μου ; δεν το καταλαβα το παραπανω.............

σωστος τη τους ενοχλη αφου οδεκτης ειναι παντρεμενος με την καρτα ; εαν παρω τον δεκτη μαζι μου στο εξωχικο και εχω τοποθετηση πιατο
να βλεπω π.χ. τους αγωνες μου ; δεν το καταλαβα το παραπανω.............

Αν αναφέρεσαι στο δικό μου μήνυμα, φαντάζομαι θα τους ενοχλεί να είμαι πχ. εγώ συνδρομητής ΟΤΕ, να βάζω δορυφορικό OTETV και να το δίνω σε σένα που δεν είσαι, για να επωφεληθείς της έκπτωσης...

Τελικά ήρθε το πρωι άνθρωπος του ΟΤΕ ελεγξε το σήμα και έβγαλε φωτογραφια το πιάτο!

Σήμερα το απογευμα πήραν τηλ τον κουνιάδο μου (όχι απο 13888) και του ειπαν οτι θα έρθουν να ελέγξουν αν η εγκατάσταση που του έγινε πριν 2 μηνες είναι καλη! Μου έκανε εντύπωση! Έχει συμβεί και σε άλλους το ίδιο?

Και σε μένα αλλά δεν ασχολήθηκα... Ασε που μου φάνηκε λίγο περιεργο έως ύποπτο..

για το ΟΤΕ CINEMA 3 το γύρισαν σε 4:3 με μάυρες μπάρες δεξιά αριστερά για να μην παραμορφώνει τα πρόσωπα επειδή είναι παλιές οι ταινίες, έτσι θα είναι μόνιμα από εδώ και πέρα.

μίλησα με το τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

για το ΟΤΕ CINEMA 3 το γύρισαν σε 4:3 με μάυρες μπάρες δεξιά αριστερά για να μην παραμορφώνει τα πρόσωπα επειδή είναι παλιές οι ταινίες, έτσι θα είναι μόνιμα από εδώ και πέρα.

Οσοι εχουμε plasma tv ομως πιθανως θα εχουμε προβλημα - γι´αυτο το εβαλα σε "ξεχειλισμενο" 16:9

Ευχαριστουμε

Καλημερα σε ολους!εχω το full pack και εστειλα μνμ να ενεργοποιησω και το adult pack.Μου ηρθε ομως απαντηση οτι η καρτα δεν ειναι εγκυρη!!Ενω ολα τα υπολοιπα καναλια τα βλεπω κανονικα!εχει τυχει και σε αλλους;

στον δεκτη του οτε τον kaon εχω βαλει σε diseg τετραπλο 3 δορυφορους τον eutelsat του οτε τον turksat και τον arabsat και παιζουν μια χαρα.στο τεταρτο προσπαθω να βαλω και αλλο δορυφορο και δεν περνει σημα ο δεκτης η δεν τον αναγνωριζει στην θεση other.εχω κανει ολα τα γνωστα κολπα αλλαγη θεσης του οτε αλλα δεν γινετε τιποτα.οταν βαλω τον ιδιο δορυφορο σε αλλη θεση παιζει μια χαρα μονο στο other δεν παιζει.τι να κανω αλλο δεν ξερω.

Aλλαξε το DiSEqC .Καποια (ειδικά τα no name) εχουν αυό ακριβώς το πρόβλημα επικοινωνίας με τον δέκτη

δεν νομιζω οτι ειναι θεμα diseg το diseg ειναι spaun και δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο που κυκλοφορει κατι αλλο παιζει.

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Δεν νομίζω πρέπει να ρωτήσεις
Γνωρίζω οτι δεν έχει. Απλα το έγραψα για να επισημανω την διαφορά. Επιπλέον μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης δεν έχει μετάδοση HD.