Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Γνωρίζω οτι δεν έχει. Απλα το έγραψα για να επισημανω την διαφορά. Επιπλέον μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης δεν έχει μετάδοση HD.
Άρα διαλέγεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα αν και πιστεύω ότι με ένα απωδικοποιητη με σκληρό δίσκο λογικά θα γίνεται

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

καλησπερα! θα ειμαι χωρις τηλεοραση 2 μερες μαλλον.
παιζει να δω OTE TV στο pc μου? μπορω να συνδεσω τον αποκωδικοποιητη με hdmi στην καρτα γραφικων και να δω εικονα με καποιο τροπο στην οθονη? η καρτα γραφικων μου ειναι ati radeon hd 6950 2gb. εχει 2 θυρες hdmi +2 dvi αλλα δεν ξερω αν ειναι μονο για εξοδο video... εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω!

υποθετω οτι αυτο που λες ειναι καποια συσκευη ετσι? τι κοστος εχει?
αν και μαλλον θα μεινω ετσι και θα περιμενω να ερθει η τηλεοραση γιατι δεν νομιζω να αξιζει. μεχρι να το παρω μπορει να ερθει και η τηλεοραση περα απο οτ οπιο κοστος.
σε ευχαριστω παντως!

κριμα που δεν εχει παρομοια υπηρεσια με αυτη του novago να βλεπουμε απο το ιντερνετ....
αραγε θα γινει κατι τετοιο...?

η εικόνα στο OTE CINEMA 3 είναι κανονικά πάλι όπως πρίν, χωρίς τις μάυρες μπάρες δεξιά αριστερά.

έκαναν παράπονα οι συνδρομητές και το έκαναν όπως πρίν.

μίλησα με το τεχνικο τμήμα του ΟΤΕ

Ναι ειναι διαφορετικη συσκευη. To κοστος του ειναι αναλογο της ποιοτητας που θέλεις. Απο 10 ευρω για composite ποιοτητα μεχρι 50+ για ενα με hdmi εισοδο.

Λεγεται πως υπάρχει σε πιλοτικό προγραμμα αντιστοιχο otego, αλλα όχι διαθεσιμο στο κοινο ακομη.

σε ευχαριστω πολυ! εριξα μια ματια στο σκρουτζ αλλα λεω να περιμενω λιγο. εχω καρτα τηλεορασης στο pc και βλεπω digea αλλα ειναι λιγο παλια και δεν εχει εισοδο hdmi ή rca....

Αν εχει αναλογικο δεκτη η καρτα τηλεορασης σου και υπάρχει κεντρική κεραία μπορεις να παρεις καποια στιγμη εναν οικονομικο rf modulator και να εχεις μονιμα σημα του οτε σε όλες τις μπριζες, μαζί και στον υπολογιστη σου.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν εχει αναλογικο δεκτη η καρτα τηλεορασης σου και υπάρχει κεντρική κεραία μπορεις να παρεις καποια στιγμη εναν οικονομικο rf modulator και να εχεις μονιμα σημα του οτε σε όλες τις μπριζες, μαζί και στον υπολογιστη σου.

Φίλε ,το εξηγείς λίγο αυτό πιο αναλυτικά, ακούγεται ενδιαφέρον.
Έχω ένα pc με μια παλιά (αναλογική κάρτα τηλεόρασης σε pci θύρα). Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω κάπως αυτήν την κάρτα tv avermedia (είχε λόγω ύπαρξης όταν τα κανάλια δεν ήταν ψηφιακά).
Ευχαριστώ.

Αμα είχα θυρα HDMI ή άλλη που να μπορεί να συνδεθεί με τον αποκωδικοποιητή απευθείας θα ήμασταν καλά...

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Φίλε ,το εξηγείς λίγο αυτό πιο αναλυτικά, ακούγεται ενδιαφέρον.
Έχω ένα pc με μια παλιά (αναλογική κάρτα τηλεόρασης σε pci θύρα). Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω κάπως αυτήν την κάρτα tv avermedia (είχε λόγω ύπαρξης όταν τα κανάλια δεν ήταν ψηφιακά).
Ευχαριστώ.

Το rf modulator ειναι μια σχετικά χαμηλου κοστους συσκευη (αναλογα με την ζητουμενη ποιοτητα βεβαια. Ο αποκωδικοποιητης της νοβα την εχει ενσωματωμενη, ενω για τον οτε πρεπει να αγοραστει ξεχωριστα) η οποια μπορει να μετατρεψει ενα σημα (τα απλα modulators μετατρεπουν composite σημα: κιτρινο-κοκκινο-λευκο rca) σε τηλεοπτική συχνότητα, η οποια μπορει να μεταφερθει μεσω της κεντρικής κεραιας (αν υπάρχει) σε όλες τις τηλεορασεις που βρισκονται συνδεδεμένες σε αυτη.

Τελικα,δεν το εχω ξεκαθαρισει,οταν κανω αιτημα φορητοτητας, θα κανω μονο για σταθερο και ιντερνετ και οταν με παρουν απο ΟΤΕ,θα πω αλλη τιμη απο αυτη που θα μου δωσουν απο το νεο παροχο,ΟΚ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το rf modulator ειναι μια σχετικά χαμηλου κοστους συσκευη (αναλογα με την ζητουμενη ποιοτητα βεβαια. Ο αποκωδικοποιητης της νοβα την εχει ενσωματωμενη, ενω για τον οτε πρεπει να αγοραστει ξεχωριστα) η οποια μπορει να μετατρεψει ενα σημα (τα απλα modulators μετατρεπουν composite σημα: κιτρινο-κοκκινο-λευκο rca) σε τηλεοπτική συχνότητα, η οποια μπορει να μεταφερθει μεσω της κεντρικής κεραιας (αν υπάρχει) σε όλες τις τηλεορασεις που βρισκονται συνδεδεμένες σε αυτη.

Όλες οι τηλερόασεις θα βλέπουν το ίδιο κανάλι όμως, σωστά;

καλημερα ερωτηση ποιο ειναι το νουμερο τηλεφωνου που μπορουμε να καλεσουμε απο εξωτερικο για ενεργοποιηση φουλ πακετου οτε του οτε___?????