Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Εικάζεται οτι αυτο θα αλλάξει για τους πελάτες δορυφορικής, καθώς θα βγει αναβάθμιση για τον δέκτη ΚΑΟΝMEDIA τους επόμενους μήνες. Μεταξύ άλλων δυνατοτήτων , θα ειναι η εγγραφή σε εξ. σκληρό δίσκο.

Προγραμματων με περιορισμενα δικαιωματα, πχ ταινιες ; απιθανο μου φαινεται

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Προφανώς οι εγγραφές θα μπορούν να αναπαραχθούν μόνο στον δεκτή, και όχι σε κάποιο PC

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Το ισπανικο κυπελλο τελος για φετος δηλαδη ή παιζει να δειξει αγωνες πιο μετα?

Δεν μπορει με καποια εξωτερική συσκευη να γινει εγραφή? Δηλαδη, η εξοδος του σηματος το Hdmi να συνδεθει σε καποια συσκευή που θα κανει την εγραφή, και απο εκεί με αλλο hdmi στην TV. Λογικα θα γινει. Η ενδιαμεση συσκευή θα ειναι μονιμη και ανα πασα στιγμή πατας εγγραφή. Τι λετε? Υπαρχει τεττοια συσκευή?

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν δεν κάνω λάθος:
1. Γίνεται
2. Έχεις συμφωνήσει στους όρους όταν γίνεσαι συνδρομητής ότι δεν πρόκειται να το κάνεις
3. Ο δέκτης/αποκωδικοποιητής δε βγάζει σήμα αν δει ότι έχει συνδεθεί συσκευή εγγραφής και άρα πρέπει να τον παραπλανήσεις συνδέοντας άλλη συσκευή ενδιάμεσα που να απαντάει ότι είναι συσκευή αναπαραγωγής
4. Το HDMI μεταφέρει ασυμπίεστο ψηφιακό video (ο δέκτης/αποκωδικοποιητής κάνει αποσυμπίεση) και η συσκευή εγγραφής πρέπει να το ξανασυμπιέσει για να έχει σαν αρχείο λογικό μέγεθος. Η συμπίεση έχει απώλειες οπότε αυτό που γράφεις έχει κάπως χαμηλότερη ποιότητα από το αρχικό.

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Καλησπέρα σας,έχω το full pack χωρίς τηλεφωνία ote με 3 μήνες δώρο και 9 επί πληρωμη σε 12μηνο συμβόλαιο.τι πρόστιμο πρέπει να πληρώσω αν διακόψω πριν τη λήξη?δυστυχώς το αποφάσισα μετά το διάστημα 20/8-20/10 που έφευγα χωρίς ποινή?

Υπεγραψες συμβολαιο; το υπολοιπο χρονικο διαστμα.
δεν εβαλες πουθενα υπογραφη (πχ τηλεφωνικη ανανεωση); Τιποτα!

125 πληρώνεις οποτε και αν αποφασίσεις να διακόψεις ή περίμενε όταν και αν ξανακάνουν τροποποίηση στο τιμοκατάλογο τους να φύγεις αζημίως ...

Το συμβολαιο λήγει τον Ιούνιο οποτε λίγο δύσκολο να τροποποιήσουν τις τιμές μέχρι τότε αφού δεν εκκρεμεί κάποια ακριβή διοργάνωση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υπεγραψες συμβολαιο; το υπολοιπο χρονικο διαστμα.
δεν εβαλες πουθενα υπογραφη (πχ τηλεφωνικη ανανεωση); Τιποτα!
Παντως δεν επωφεληθηκα κάποιας άλλης προσφοράς πλην των τριών μηνών δώρο δηλαδή δωρεάν κεραία η εγκατάσταση οποτε σκέφτηκα αν μπορώ να φυγω με ένα συγκεκριμένο πεναλτυ διακοπής.

125 πληρώνεις οποτε και αν αποφασίσεις να διακόψεις ή περίμενε όταν και αν ξανακάνουν τροποποίηση στο τιμοκατάλογο τους να φύγεις αζημίως ...

125 ευρω ειναι ΜΟΝΟ αν εχεις κανει 24μηνο συμβολαιο και θες να το σπασεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα σε αυτους τους 24 μηνες του συμβολαιου.ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 12ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ.Γι'αυτο οσοι εχουν κανει 24μηνα συμβολαια ειναι δεμενοι χειροποδαρα,σου λεει ο ΟΤΕ "θες να φυγεις μεγαλε?Δεν εχει σημασια αν εχεις ακομη 2 η' 20 μηνες μεχρι την ληξη του συμβολαιου σου,125 ευρω για να το σπασεις".Μπορει να ειναι 2 ευρω πιο ακριβη η μηνιαια συνδρομη στο 12μηνο συμβολαιο,αλλα με την ταχυτητα που αλλαζουν τα δεδομενα στην συνδρομητικη τηλεοραση και τις συνεχεις προσφορες που υπαρχουν,ειναι καλο να εχεις καθε χρονο την δυνατοτητα της ελευθεριας σου και της επαναδιαπραγματευσης.Εγω πηγα τωρα για επαναδιαπραγματευση της τιμης και επειδη εχω ακομη 1 χρονο συμβολαιο,καθησαν πανω στο συμβολαιο.Πιστευετε οτι σε 1 χρονο,γεροι να ειμαστε πανω απο ολα,που θα ξαναπαω θα με ξαναγραψουν στα τετοια τους?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

125 ευρω ειναι ΜΟΝΟ αν εχεις κανει 24μηνο συμβολαιο και θες να το σπασεις οποιαδηποτε στιγμη μεσα σε αυτους τους 24 μηνες του συμβολαιου.ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 12ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ,ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ 12ΜΗΝΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΟΥ.Γι'αυτο οσοι εχουν κανει 24μηνα συμβολαια ειναι δεμενοι χειροποδαρα,σου λεει ο ΟΤΕ "θες να φυγεις μεγαλε?Δεν εχει σημασια αν εχεις ακομη 2 η' 20 μηνες μεχρι την ληξη του συμβολαιου σου,125 ευρω για να το σπασεις".Μπορει να ειναι 2 ευρω πιο ακριβη η μηνιαια συνδρομη στο 12μηνο συμβολαιο,αλλα με την ταχυτητα που αλλαζουν τα δεδομενα στην συνδρομητικη τηλεοραση και τις συνεχεις προσφορες που υπαρχουν,ειναι καλο να εχεις καθε χρονο την δυνατοτητα της ελευθεριας σου και της επαναδιαπραγματευσης.Εγω πηγα τωρα για επαναδιαπραγματευση της τιμης και επειδη εχω ακομη 1 χρονο συμβολαιο,καθησαν πανω στο συμβολαιο.Πιστευετε οτι σε 1 χρονο,γεροι να ειμαστε πανω απο ολα,που θα ξαναπαω θα με ξαναγραψουν στα τετοια τους?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Δηλαδή για να φυγω πρέπει να πληρώσω 33,63*6 μήνες περίπου 200 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πάντως στο 24 μηνο στο cosmote.gr γράφει 100€ ανεξαρτήτως του μήνα διακοπης

@kingluther ευχαριστώ για τη διόρθωση γιατί δε προσεξα στη ταχύτητα που διάβασα το ερώτημα για το δωδεκαμηνο απλα χαλάρωσε λίγο το ύφος με το οποίο γραφείς.Προθεση ολων είναι η αλληλοβοήθεια εδώ και η περιπτωση λάθους δε σημαίνει οτι μοιράζω ανακριβείς ειδήσεις.Και παλι ευχαριστώ για τη διόρθωση του λάθους.

Απάντηση: Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αν θέλουμε να τονίσουμε κάτι δεν χρησιμοποιούμε τα κεφαλαία αλλά την έντονη γραφή ή υπογραμμίζουμε το σχετικό κείμενο.

Εν κατακλειδι κρατάω τη συνδρομή μέχρι τη λήξη του αφού και 1 μήνα νωρίτερα να διακοπεί ούτως η άλλως θα πληρωθεί το αντίστοιχο ποσο.φυσικα ο λόγος που θελω διακοπή δεν είναι το περιεχομενο που το θεωρώ αρκετά ελκυστικό αλλα το οικονομικό κόστος που δυστυχώς κατάλαβα ότι δε μπορώ να το σηκώσω μετά τις 20/10 που έληξε η προθεσμία διακοπής αζημιως?θεωρώ ότι θα έπρεπε μετά από κάθε αύξηση εκ μέρους της εταιρίας να καταργείται και η συμβαση που υπεγράφη δίνοντας τη δυνατότητα να φυγεις οποτε θέλεις και όχι σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα(στην προκειμένη περίπτωση 2 μήνες μετά)φυσικά αν υπάρχει κάποιος ορος στον οποίο μπορώ να πατήσω για λύση του συμβολαίου θα ήμουν υπόχρεος αν μου τον αναφέρει κάποιο μέλος έστω και σε p.m. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

KingLuther Θα σε παρακαλέσω να είσαι προσεκτικός στον τρόπο γραφής σου, και στους χαρακτιρισμούς απέναντι στα μέλη της κοινότητας.
Μην επανέλθεις με ανάλογο μήνυμα.

Κανονικά θα έπρεπε όπως μας αύξησαν τη συνδρομή λόγω αναβάθμισης περιεχομένου, σε κάποιους που έχουν το σινεμά πακ να μειωθεί λόγω μείωσης του περιεχομένου. Λιγότερες ταινίες,πολλές έως παρά πολλές επαναλήψεις,μετατροπή του ΟΤΕ 4 σε καναλιού σειρών λόγω έλλειψης στούντιο για ταινίες κλπ... Σίγουρα δεν είναι το χάλι που ήταν πριν ένα χρόνο πχ όπως έγραψαν και άλλοι συμφορουμίτες αλλά σίγουρα για κάποιους που βλέπουν κυρίως ταινίες και κάποια σημαντικά μόνο αθλητικά γεγονότα πονάει το πακέτο εκεί...Και πιστεύω πως αυτοί δεν είναι λίγοι....

Επειδη εχω και τα 2 πιστευω οτι οι σινεφιλ που δεν τους ενδιαφερουν τα αθλητικα, απλα πρεπει να προτιμουν το αλλο πακετο. Καλο αυτο με τις σειρες αλλα δεν μπορεις βρε παιδι μου τις Παρασκευες να εισαι απο το απογευμα ως τα μεσανυχτα κλεισμενος να βλεπεις ολες τις σειρες. Κακο μοιρασμα προβολων

Ποσο είναι τα τέλος επανασύνδεσης στο full pack για μη συνδρομητές otetv?επίσης σε περίοδο φραγής χρεώνεται η υπηρεσία η πιστώνονται οι μέρες που βρίσκεται σε φραγή?

Καλησπέρα.

Μου ήρθε ο λογαριασμός και είναι +2 από την αύξηση του προηγούμενου μήνα. Πριν την αύξηση ήταν 85.5 , με την αύξηση πήγε 90.5 και τώρα μου ήρθε στα 92.5 .

Υπάρχει νέα αύξηση?

Έχω την προσφορά με 24μηνη δέσμευση, 24αρι ίντερνετ, full pack OTE και από σταθερά απεριόριστα με 30 λεπτά σε κινητά.