Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ερώτηση::
Εχει στο VH1 πρόγραμμα απο τις 13.00 μεχρι 17.00

Εγω πάτησα record απο τις 14.00
(Εχασα μια ωρα) ωστόσο ειμαι στο ιδιο καναλι πολυ πριν απο τις 13.00

Την μια ωρα την χανω;
Η επειδη ημουν στο καναλι απο την αρχη την βαζει και αυτήν;

φιλε το ιδιο παρατηρησα και εγω αν και δεν το εχω ξανατσεκαρει..δηλαδη μου εκανε εγγραφη απο την ωρα που πατησα και μετα ενω ημουν συντονισμενος πιο πριν...περιεργο διοτι ο σκληρος δισκος εχει την δυνατοτητα να το κανει αυτο. ξαναλεω δεν το ξανατσεκαρα.παντως σιγουροτατα πριν την αναβαθμιση εκανε την εγγραφη απο την αρχη του προγραμματος εφοσων παντα ησουν συντονισμενος.

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Αυτό που περιγράφετε είναι φυσιολογικό. Από όσους δέκτες έχουν περάσει από τα χέρια μου, ποτέ και κανένας δεν έκανε εγγραφή προγράμματος σε προηγούμενο χρόνο από τη στιγμή που έδωσα τη σχετική εντολή. Κάθε δέκτης ξεκινάει μια εγγραφή από την στιγμή που θα του δώσουμε την εντολή. Τι σημαίνει "ο σκληρός δίσκος έχει τη δυνατότητα να το κάνει αυτό"? Έχετε διαπιστώσει την ύπαρξη τέτοιας δυνατότητας σε κάποιον δέκτη?

Δοκίμασε κανείς να γυρίσει πίσω στην αρχή της εκπομπής και μετά να πατήσει record;

Πριν γινει η αλλαγη σε υβριδικο αυτό γινοταν.Πολλες φορες ειχα βαλει να γραφει κατι που εβλεπα επειδή θα εβγαινα και όταν πατουσα το rec εγραφε από την ωρα που ημουν συντονισμένος στο καναλι

Re: Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο...

φιλε με βεβαιοτητα στο λεω ο αποκωδικοποιητης πριν την αναβαθμιση εκανε εγγραφη στο προγραμμα που ησουν οταν παταγες εσυ και οση προηγουμενη ωρα ησουν συντονισμενος. επιπλεον ειχε και το slow motion οπως ειχα ξαναπει. απλα αυτα καταργηθηκαν τωρα. πολλες φορες εβλεπα απο την αρχη ενα προγραμμα και επειδη το εβρισκα ενδιαφερον παταγα εγγραφη και το εγγραφε ολο ακομα και 5 λεπτα στο τελος να το παταγα...ακομα και αν ειχε περασει το συγκεκριμενο προγραμμα και ειχε αρχισει αλλο. αρκει να μην αλλαζα καναλι. σου λεω οτι εχει την δυνατοτητα αυτη ο σκληρος επειδη εφοσων μπορεις να το πας πισω αρα μπορει να το γραψει κιολας. βεβαια τωρα εχει την αλλη δυνατοτητα...αν εσυ το σταματησεις σου βγαζει παυση και ακομα και αν εχεις συντονιστει σε αλλο καναλι και μετανιωσες και θες να ολοκληρωσεις την εγγραφη πατας συνεχεια εγγραφης. θα δοκιμασω αυτο που ειπε καποιος αν το γυρισεις πισω και πατησεις μετα εγγραφη τι γινεται.

θα δοκιμασω αυτο που ειπε καποιος αν το γυρισεις πισω και πατησεις μετα εγγραφη τι γινεται.

εχω την εντυπωση δεν σε αφηνει γιατι οταν πατας το rec σου λεει και καλα εγγραφη βαση χρονου..

Πχ εχθες εγω πατησα στις 14.00 το rec αλλα το διαστημα 13.00 με 14.00 χαθηκε εν τελει

οχι τελικα..ακομα και πιω πισω να πας το προγραμμα δεν εχεις την δυνατοτητα να κανεις καν εγγραφη η να δεις το epg η το menu...διοτι σε καθε σου εντολη σου ζηταει εξοδος η συνεχιση προγραμματος...κριμα αυτο μετην εγγραφη μου ηταν χρησιμο και απορω γιατι..παντως αν θυμαμαι καλα σε αυτο στο οποιο λεγαμε οταν ησουν συντονισμενος σε ενα καναλι και σε ενα προγραμμα εκτος απο την μπλε μπαρα που ειναι τωρα που σου δειχνει ποση ωρα εχει κυλησει το προγραμμα και ποσο απομενει υπηρχε και μια κοκκινη..εκεινη ηταν της εγγραφης!

εχω την εντυπωση δεν σε αφηνει γιατι οταν πατας το rec σου λεει και καλα εγγραφη βαση χρονου..

Πχ εχθες εγω πατησα στις 14.00 το rec αλλα το διαστημα 13.00 με 14.00 χαθηκε εν τελει

Αφού στις 1400 πατησες rec, πως να γράψει από τις 1300; Δεν έχει σημασία τι κανάλι βλέπεις στην εγγραφή. Μπορεί να βλέπεις και άλλο κανάλι και να γράφει άλλο.

το αναφερω με την λογικη λογο time shift <ενσωματωμενος σκληρος δισκος> βαζοντας χρονοδριαγραμμα 13.00 με 17.00 μηπως επαιρνε την ωρα που εχασα

Απάντηση: Απορίες για ΟΤΕ TV

Ξέρει κάποιος γιατί κάποια προγράμματα και ιδικά στον alpha δεν είναι διαθέσιμα στο Replay TV έχει κάνει συμφωνία ο ΟΤΕ με τον alpha ώστε κάποια προγράμματα του καναλιού να μην είναι διαθέσιμα στο Replay TV έχει να κάνει με πνευματικά δικαιώματα το όλο θέμα

φιλος που εχει παλιο δεκτη (3 ετων) θελει να δοκιμασει το otetvplus μεσω ethernet,
εχει τετοια θυρα ο δεκτης του; ή θα πρεπει (μπορει ; ) να ζητησει αλλαγη δεκτη;

φιλος που εχει παλιο δεκτη (3 ετων) θελει να δοκιμασει το otetvplus μεσω ethernet,
εχει τετοια θυρα ο δεκτης του; ή θα πρεπει (μπορει ; ) να ζητησει αλλαγη δεκτη;

Αν ειναι ο πρώτος δεκτη ο compo αυτός που ειναι και ψηφιακός δεκτης δηλαδή θέλει αντικατάσταση.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ξέρει κάποιος γιατί κάποια προγράμματα και ιδικά στον alpha δεν είναι διαθέσιμα στο Replay TV έχει κάνει συμφωνία ο ΟΤΕ με τον alpha ώστε κάποια προγράμματα του καναλιού να μην είναι διαθέσιμα στο Replay TV έχει να κάνει με πνευματικά δικαιώματα το όλο θέμα

Ότι δεν ειναι διαθέσιμο στο replay tv ειναι καθαρά θεμα πνευματικών δικαιωμάτων.

μπορει να ζητησει αντικατασταση; δικαιουται;
Αν ειναι ο δεκτης που αναφέρω ναι δικαιούται αντικατάσταση δωρεάν για να μπορέσει να έχει πρόσβαση στις υβριδικές υπηρεσίες.

ωχ, σε πυροβολημενο επεσα, sorry, πως καταλαβαινει αν ειναι combo/ψηφιακος;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

(δεν μιλαω για σενα, προφανως)

Δες μπροστά στην πρόσοψη του δέκτη αν έχει τα βελάκια των επιλογών πάνω κάτω δεξιά αριστερά στο κέντρο του δέκτη είναι καινούργιος, αν τα έχει στην δεξιά μεριά είναι ο παλιός.

ωραια, ευχαριστω, του τα μετεφερα,

αλλη ερωτηση: τι προτιματε; το ethernet ή τον δισκο;
προσωπικα μου φαινεται καλυτερη λυση το ethernet, κατ αρχην δεν εχω δισκο που να "καθεται" ωστε να μου τον δεσμευσει για δικο του,
κατα δευτερον γλιτωνει καποιος το "χασομερι" να καθεται να βαζει να προγραμματιζει κλπ,
οταν μπορει να συνδεσει το ethernet και να δει οτι εχει χασει τις προηγουμενες 48 ωρες, ετσι δεν ειναι;

κι αλλη μια: επειδη θελω να το δοκιμασω για nba, ξερει κανεις αν κοβει τις διαφημισεις/διακοπες του ματς στο ethernet;