Απορίες για Cosmote TV

Re: Απορίες για ΟΤΕ TV

Τα πάντα είναι θέμα προτιμήσεων του καθενός, δηλαδή τι τον βολεύει τον καθένα καλύτερα.
Πράγματι, με το Replay TV έχεις αυτές τις ευκολίες που περιγράφεις.
Όμως έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα σε σχέση με τις εγγραφές στο σκληρό δίσκο. Η παρακολούθηση όλων των προγραμμάτων στο Replay TV είναι σε μορφή SD, ενώ οι εγγραφές στο δίσκο γίνονται σε HD.
Αν λοιπόν θέλεις να βλέπεις τις επαναλήψεις αποκλειστικά σε HD, τότε ο δίσκος και το "χασομέρι" των εγγραφών είναι μονόδρομος!

Όσον αφορά το δεύτερο ερώτημά σου, στο Replay TV οι επαναλήψεις είναι αυτούσιες όπως ήταν και στην κανονική/ζωντανή τους ροή, χωρίς καμία περικοπή σε διαφημίσεις/διακοπές.

Καλησπέρα στην παρέα . Μετα την αναβάθμιση σε hybrid , έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό για εγγραφές. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Ενώ δεν εχω γεμίσει το δίσκο , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος για νεα εγγραφή . Επίσης δεν βλέπει τις οποίες εγγραφές εχω κανει μέχρι τότε , οπότε η μόνη λύση είναι η εκ νέου διαμόρφωση δίσκου. Οπότε στην ουσία η υπηρεσία δεν λειτουργεί καθώς ότι εγγραφές προλάβω να κάνω , πιθανότατα δεν θα της δω γιατί θα πρέπει να κάνω διαμόρφωση. Εν τω μεταξύ το λαμπάκι του σκληρού αναβοσβήνει συνέχεια , χωρίς όμως να γίνεται εγγραφή εκείνη την ώρα ή να βλέπω κάτι γραμμένο . Ο δισκος είναι βγαλμενος απο laptop σε κουτί μετατροπής σε εξωτερικό της turbo-x.

Στάλθηκε από το SM-N910C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:

Καλησπέρα στην παρέα . Μετα την αναβάθμιση σε hybrid , έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό για εγγραφές. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Ενώ δεν εχω γεμίσει το δίσκο , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος για νεα εγγραφή . Επίσης δεν βλέπει τις οποίες εγγραφές εχω κανει μέχρι τότε , οπότε η μόνη λύση είναι η εκ νέου διαμόρφωση δίσκου. Οπότε στην ουσία η υπηρεσία δεν λειτουργεί καθώς ότι εγγραφές προλάβω να κάνω , πιθανότατα δεν θα της δω γιατί θα πρέπει να κάνω διαμόρφωση. Εν τω μεταξύ το λαμπάκι του σκληρού αναβοσβήνει συνέχεια , χωρίς όμως να γίνεται εγγραφή εκείνη την ώρα ή να βλέπω κάτι γραμμένο ....

Ο δίσκος ειναι καινούργιος η παλιός; Το προβλημα έτσι οπως το αναφέρεις μου φαίνεται ότι ειναι προβλημα του δίσκου και οχι του δέκτη. Καλού κακού άλλαξε και ενα καλωδιο USB μήπως έχει προβλημα αυτο.

Καλησπέρα στην παρέα . Μετα την αναβάθμιση σε hybrid , έχω συνδέσει έναν εξωτερικό σκληρό για εγγραφές. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Ενώ δεν εχω γεμίσει το δίσκο , μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει χώρος για νεα εγγραφή . Επίσης δεν βλέπει τις οποίες εγγραφές εχω κανει μέχρι τότε , οπότε η μόνη λύση είναι η εκ νέου διαμόρφωση δίσκου. Οπότε στην ουσία η υπηρεσία δεν λειτουργεί καθώς ότι εγγραφές προλάβω να κάνω , πιθανότατα δεν θα της δω γιατί θα πρέπει να κάνω διαμόρφωση. Εν τω μεταξύ το λαμπάκι του σκληρού αναβοσβήνει συνέχεια , χωρίς όμως να γίνεται εγγραφή εκείνη την ώρα ή να βλέπω κάτι γραμμένο . Ο δισκος είναι βγαλμενος απο laptop σε κουτί μετατροπής σε εξωτερικό της turbo-x.

Για να ειναι βγαλμενος απο λαπτοπ παλιος θα ειναι λογικα

turbo-x? μαλλον εκει ειναι το προβλημα..

Ο δίσκος λειτουργεί όταν τον συνδέσεις "εξωτερικά"/με το κουτί σε κάποιο PC? Δοκίμασε να τον κάνεις φορμάτ πρώτα και να βεβαιωθείς ότι λειτουργεί κανονικά.

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Ο δίσκος ειναι παλιός , περίπου 5 ετών . Όπως είπα ειναι σε κουτάκι turbo x . Αν τον συνδεσω τώρα σε pc θα τον δει ? Θυμάμαι την πρώτη φορά που έγινε αυτο που σας περιέγραψα το pc δεν τον είδε . Δεν ξέρω μήπως φταίει το format που κάνει ο δέκτης για αυτο. Κανονικά λοιπόν θα πρέπει να μπορώ να κάνω format στο pc ?

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τη βοήθεια σας. Ο δίσκος ειναι παλιός , περίπου 5 ετών . Όπως είπα ειναι σε κουτάκι turbo x . Αν τον συνδεσω τώρα σε pc θα τον δει ? Θυμάμαι την πρώτη φορά που έγινε αυτο που σας περιέγραψα το pc δεν τον είδε . Δεν ξέρω μήπως φταίει το format που κάνει ο δέκτης για αυτο. Κανονικά λοιπόν θα πρέπει να μπορώ να κάνω format στο pc ?

Τον δίσκο για να τον δεις στο υπολογιστή σου πρεπει να μπεις στο control panel των windows και να βρεις απο τα administrating tools την εφαρμογή disk management, εκεί μέσα θα το βλέπεις πάντα και απο εκεί θα τον κανεις format κανονικό ποτέ το γρήγορο.

Καλησπερα!

Αν αφαιρεσω την υπηρεσια PVR σημαινει οτι πρεπει να παραδωσω τον δεκτη με τον ενσωματομενο δισκο και παιρνω αλλο δεκτη χωρις δισκο ή κατι αλλο?

Καλησπερα!

Αν αφαιρεσω την υπηρεσια PVR σημαινει οτι πρεπει να παραδωσω τον δεκτη με τον ενσωματομενο δισκο και παιρνω αλλο δεκτη χωρις δισκο ή κατι αλλο?

Όλο αυτο το κανεις σε κάποιο κατάστημα cosmote. Φυσικά επιστρέφεις τον PVR δεκτη και παιρνεις τον απλό.

συνδιασμος παλιου βγαλμενου δισκου απο λαπτοπ +εξαρτημα turbo-x...

παρε ενα καινουργιο εξωτερικο να κανεις την δουλεια σου

Όλο αυτο το κανεις σε κάποιο κατάστημα cosmote. Φυσικά επιστρέφεις τον PVR δεκτη και παιρνεις τον απλό.

ο λογος που ρωταω ειναι ο εξης:

Στο δευτερο σπιτι στο νησι εχω pvr <αρχικη εγκατασταση> και κατεβαινουν 2 καλωδια απο lnb.

Τωρα που θα επιστρεψω Αθηνα απο αρχες Νοεμβριου η εγκατασταση του σπιτιου εχει κεραιοσυστημα nova 80cm με μονο Lnb

Δευτερο καλωδιο δεν περναω για κανεναν λογο

Τι να κανω?

Να κρατησω την υπηρεσια pvr με δισκο η να το δωσω πισω.

Νομιζω εχει ειπωθει παλιοτερα οτι μπορουμε να γραφουμε 2 καναλια ακομα και με ενα lnb οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.
ισχυει?

Και εγώ σκληρό 3,5 πενταετίας έχω συνδέσει σε κουτί turbo x πάνω στο δέκτη και μια χαρά παίζει....

Στάλθηκε από το P9000_Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ξερει κανεις;

Με κεραιοσυστημα nova 80ρι πιατο και μονό lnb (ενα καλωδιο) ξερετε αν μπορω να γραφω 2 διαφορετικά καναλια ;

Εχω δεκτη pvr 500GB

Ένα γράφεις, ένα βλέπεις. Ή γράφεις δύο διαφορετικά προγράμματα, χωρίς να παρακολουθείς κάποιο κανάλι.

Απλά να είναι κανάλια ίδιας πόλωσης (τα πιο δημοφιλή κανάλια είναι ίδιας πόλωσης).

Ένα γράφεις, ένα βλέπεις. Ή γράφεις δύο διαφορετικά προγράμματα, χωρίς να παρακολουθείς κάποιο κανάλι.

Απλά να είναι κανάλια ίδιας πόλωσης (τα πιο δημοφιλή κανάλια είναι ίδιας πόλωσης).

Ευχαριστω

Οταν βλέπω γραμμένο έργο δεν μπορεί να ξεκινήσει μια προγραμματισμένη εγγραφή. Το κάνει σε κανέναν ή είναι βλάβη δική μου;

Πως να κανει εγγραφη αν χρησιμοποιεις τον δισκο για να δεις γραμμενο εργο...

Δεν ειναι PC με Windows, για να κανει multitasking.

Πριν την αναβάθμιση γινόταν. Και τώρα συμφωνα με τον ΟΤΕ γίνεται.
Σε σένα γίνεται;

Πως να κανει εγγραφη αν χρησιμοποιεις τον δισκο για να δεις γραμμενο εργο...

Δεν ειναι PC με Windows, για να κανει multitasking.

αγγλική γλώσσα στις μεταδόσεις μπορούμε να βάλουμε; το δοκίμασα αλλά δεν έπαιζε

Η αγγλική γλώσσα στις μεταδόσεις είναι μια πικραμένη ιστορία. Από την εποχή του cardsharing και από συνεχείς κρούσματα πειρατικής Nova στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε καφετερίες πλέον δεν μεταδίδουν την αγγλική γλώσσα έτσι ώστε και πειρατεία να γίνει να μην μπορεί κάποιος με σπασμένο ελληνικό πακέτο να προβάλει στην Αγγλία με αγγλική επιλογή ήχου. Την Αγγλική γλώσσα την έχω ακούσει μόνο σε απεργίες δημοσιογράφων που δεν υπάρχει περιγραφή αγώνα.