Απορίες για Cosmote TV

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Εγγυημένα για τριφασικό δίνει μόνο η Devolo. Είναι φτιαγμένα για αυτό το λόγο...
Εγώ ρωτήσα το τι ειδικό έχουν και αυτό που μου έρχεται στο μυαλό ειναι πως ίσως να έχουν μια διάταξη εσωτερικά ώστε να καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ουδέτερος στην πρίζα καθώς στην εγκατάσταση ενός σπιτιού αυτός είναι ο κοινός τους κόμβος ώστε να περάσει το σήμα του δικτύου...
Για αυτό είπα απ' την αρχή ότι χρησιμοποιούν σαν κοινό καλώδιο τον ουδέτερο ώστε να περάσει το σήμα κι όχι την φάση...
Στο μονοφασικο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς και η φάση είναι κοινή σε όλο το σπίτι...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Εγώ ρωτήσα το τι ειδικό έχουν και αυτό που μου έρχεται στο μυαλό ειναι πως ίσως να έχουν μια διάταξη εσωτερικά ώστε να καταλαβαίνουν ποιος είναι ο ουδέτερος στην πρίζα καθώς στην εγκατάσταση ενός σπιτιού αυτός είναι ο κοινός τους κόμβος ώστε να περάσει το σήμα του δικτύου...
Για αυτό είπα απ' την αρχή ότι χρησιμοποιούν σαν κοινό καλώδιο τον ουδέτερο ώστε να περάσει το σήμα κι όχι την φάση...
Στο μονοφασικο δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς και η φάση είναι κοινή σε όλο το σπίτι...

Από τα faq της Devolo
Due to the high-frequency cross talk, the data signals are distributed to all phases automatically. The only requirement for this is that the phases run parallel. This high-frequency cross talk is a type of attenuation and can cause power loss.

Yes, devolo products also work if you have multiple circuits (phases) in the house. You do not have to modify the mains supply, such as by installing a phase coupler.

https://www.devolo.co.uk/technologies/range-technology/

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Ο Τσόχος ήταν στο Man U - Tottenham? Δεν παλευόταν με τίποτα! Το έβαλα στο mute εγώ..

Φίλε ΔΕΝ καταλαβαίνω τι γίνεται εκεί στον ΟΤΕ , έχουν κρατήσει όλα τα σκουπίδια.
Έφυγε ο Τσακίρης που έκανε μεταδόσεις premier 20 χρόνια για να κάνει περιγραφές αγγλίας ΠΟΙΟΣ , ο Τσόχος...
Άσε που τον άνθρωπο τον απέλυσαν προφορικά λίγο πριν βγει στην σύνταξη...
Το πρόβλημα με τον Τσακίρη ήταν ότι ήταν λίγο βαρετός στο στυλ αλλά είχε ένα κύρος και μια εξειδίκευση ο άνθρωπος..

http://fws.gr/premier-league-choris-dimitri-tsakiri/

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Φίλε ΔΕΝ καταλαβαίνω τι γίνεται εκεί στον ΟΤΕ , έχουν κρατήσει όλα τα σκουπίδια.
Έφυγε ο Τσακίρης που έκανε μεταδόσεις premier 20 χρόνια για να κάνει περιγραφές αγγλίας ΠΟΙΟΣ , ο Τσόχος...
Άσε που τον άνθρωπο τον απέλυσαν προφορικά λίγο πριν βγει στην σύνταξη...
Το πρόβλημα με τον Τσακίρη ήταν ότι ήταν λίγο βαρετός στο στυλ αλλά είχε ένα κύρος και μια εξειδίκευση ο άνθρωπος..

http://fws.gr/premier-league-choris-dimitri-tsakiri/
Έχοντας συνηθίσει στις μεταδόσεις από BBC και SKY Sports οσο ζούσα Αγγλία και μετά από την επιλογή γλώσσας όσο είχε η Nova την Premiership, όταν το πήρε η COSMOTE έπαψα να βλέπω. Είδα τον χθεσινό αγώνα τυχαία και ξενέρωσα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Έχοντας συνηθίσει στις μεταδόσεις από BBC και SKY Sports οσο ζούσα Αγγλία και μετά από την επιλογή γλώσσας όσο είχε η Nova την Premiership, όταν το πήρε η COSMOTE έπαψα να βλέπω. Είδα τον χθεσινό αγώνα τυχαία και ξενέρωσα...

To ότι ΔΕΝ έχουν την Αγγλική περιγραφή δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή έχουν τον ήχο του γηπέδου όταν το γυρνάς στο Αγγλικό αλλά όχι την αντίστοιχη περιγραφή..
Να σου πω την αλήθεια από το Νοέμβριο του 2016 το έχω το πακέτο και λόγω της κακής πορείας της ομάδας μου (Man Utd) δεν έβλεπα τόσο συχνά αγώνες.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ όταν θες να δεις Αγγλικό πρωτάθλημα , σε πιάνουν τα νέυρα σου..
Δεν ταιριάζει με την πρεμιέρ , τόσο απλά...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Kαλησπέρα στην παρέα,
Ο ανηψιός μου είχε βάλει πέρσι το καλοκαίρι την προσφορά φουλ πακ στα 25 ευρώ, πριν αρκετούς μήνες έφυγε εξωτερικό για σπουδές και σταμάτησε να πληρώνει τους λογαριασμούς.
Μαζεύτηκε ένα ανεξόφλητο γύρω στα 70 ευρώ και ενημερώθηκε ότι έγινε φραγή της συνδρομής του. Παρά τη φραγή τα επόμενα πάγια συνεχίζουν να χρεώνονται κανονικά.
Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν αυτό είναι φυσιολογικό ή αν θα έπρεπε να σταματήσουν να χρέωνονται τα πάγια αφού η υπηρεσία είναι κομμένη.
Επίσης, ξέρει κανένας αν η κοσμοτέ έχει κανένα πρόγραμμα ρύθμιση των οφειλών;
Ευχαριστώ πολύ

Δυστυχώς η χρέωση υπάρχει μέχρι να λήξει η δέσμευση. Νομίζω σε αυτή τη περίπτωση, εάν έχει πάνω από 6 μήνες ακόμα, συμφέρει το πεναλτι και διακοπή. Για ρύθμιση οφειλών φαντάζομαι κάτι θα γίνεται, ιδανικά, καλέστε στο 13888 για τα θέματα λογαριασμών.

Τα έχει.

https://www.cosmote.gr/fixed/corpor...αγωνες-των-uefa-euro-2020-fifa-world-cup-2022

Προφανώς πήραν την παράλληλη μετάδοση.

Από τη στιγμή που διαφημίζουν ότι πήραν τα δικαιώματα για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες , σημαίνει ότι το πακέτο που έκλεισε ο ΟΤΕ δεν ήταν αποκλειστικό..
Κοινώς την έκατσε...

Tην εθνικη παντα την εδειχνε και ελευθερο καναλι οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το παραξενο

Πάντα όλοι οι προκριματικοί της εθνικής προβάλλονται (και) από ελεύθερο κανάλι

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Το Ε όμως μιλαει για αποκλειστικοτητα!

Οι αποκλειστικές μεταδόσεις των αναμετρήσεων της Εθνικής συνεχίζονται με το UEFA Nations League 2020 και φτάνουν μέχρι το 2022 και την προκριματική φάση του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί στο Κατάρ! Στο “πακέτο” δικαιωμάτων που εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση το Epsilon TV περιλαμβάνονται ακόμη φιλικά παιχνίδια, καθώς και οι αγώνες της τελικής φάσης του Nations League για όλες τις κατηγορίες.

Αποκλειστικότητα και καλά ότι θα είναι το μονο ελεύθερο κανάλι που θα δείξει τους αγώνες

Καλησπέρα, παρατηρώ ότι σε αγώνες στην premier league σε ώρες που παίζουν παραπάνω από ένα match, βάζουν μονο την πιο "γνωστή" ομάδα, πχ χθες στις 6 έπαιζε μονο η Chelsie. δεν έχει η cosmote tv όλα τα δικαιώματα ώστε να προβάλει ταυτόχρονα όλους τους αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος?