Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα,μία απορία.Κάπου διάβασα ότι η ερτ πήρε τα δικαιώματα για τη formula 1 για τα επόμενα χρόνια,αυτό σημαίνει ότι φεύγουν από cosmote η υπάρχει περίπτωση να δείχνουν και οι δύο;

http://www.gazzetta.gr/in-motion/fo...programma-apo-toy-hronoy-i-formula-1-stin-ert

Οι τυπολογιες λένε:

<<Παρά τις πιέσεις, η ΕΡΤ διατήρησε για άλλα τρία χρόνια τα δικαιώματα της F1. Εκμεταλλευόμενοι την αναμπουμπούλα, στο Ραδιομέγαρο έγινε επιχείρηση να παραιτηθεί η ΕΡΤ από το δικαίωμα αυτόματης επέκτασης της σύμβασης της ΕΡΤ για τη F1, καθώς το δημοφιλές άθλημα ήταν στόχος άλλου δικτύου. Η ΕΡΤ όμως ανανέωσε τη συμφωνία με την Asset Oglivy, τη διαφημιστική εταιρεία που απέκτησε τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμφωνία είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια πλέον ΦΠΑ, και όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΔΣ, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, «με τη ρητή υποχρέωση της δικαιούχου εταιρείας να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αξίας 3.600.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων πελατών και επιβράβευσης για το ίδιο χρονικό διάστημα». Στη συνδρομητική τηλεόραση, την ανανέωση της σύμβασης με τη F1 διεκδικεί η Cosmote TV.>>

http://www.typologies.gr/i-f1-stin-ert/

Τις τελευταίες ημέρες ο δέκτης μου κάνει reboot στο ξεκάρφωτο μια δυο φορές την μέρα.
Είναι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ αλλά δεν έχω διακοπές και τα switch μου δουλεύουν ρολόι.
Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Οι τυπολογιες λένε:

<<Παρά τις πιέσεις, η ΕΡΤ διατήρησε για άλλα τρία χρόνια τα δικαιώματα της F1. Εκμεταλλευόμενοι την αναμπουμπούλα, στο Ραδιομέγαρο έγινε επιχείρηση να παραιτηθεί η ΕΡΤ από το δικαίωμα αυτόματης επέκτασης της σύμβασης της ΕΡΤ για τη F1, καθώς το δημοφιλές άθλημα ήταν στόχος άλλου δικτύου. Η ΕΡΤ όμως ανανέωσε τη συμφωνία με την Asset Oglivy, τη διαφημιστική εταιρεία που απέκτησε τη δυνατότητα διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων για την Ελλάδα και την Κύπρο. Η συμφωνία είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια πλέον ΦΠΑ, και όπως αναφέρεται στην απόφαση του ΔΣ, που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, «με τη ρητή υποχρέωση της δικαιούχου εταιρείας να τοποθετήσει διαφημίσεις στο πρόγραμμα της ΕΡΤ αξίας 3.600.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και λοιπών φόρων επιβαρύνσεων και προ εκπτώσεων πελατών και επιβράβευσης για το ίδιο χρονικό διάστημα». Στη συνδρομητική τηλεόραση, την ανανέωση της σύμβασης με τη F1 διεκδικεί η Cosmote TV.>>

http://www.typologies.gr/i-f1-stin-ert/

δηλαδη πληρωσε 6εκ, με σκοπο να βρει εσοδα 3,6εκ (εαν τα βρει) και στο τελος θα εχει και χασουρα 2,4εκ? εις υγειαν ολων αυτων που πληρωνουν ΕΡΤ!!

δηλαδη πληρωσε 6εκ, με σκοπο να βρει εσοδα 3,6εκ (εαν τα βρει) και στο τελος θα εχει και χασουρα 2,4εκ? εις υγειαν ολων αυτων που πληρωνουν ΕΡΤ!!

Γιατι ξερεις πρόγραμμα της ερτ που παραγει κερδος; Εδω στο μουντιαλ και καταφεραν να μπουν μεσα

Πλήρωσε 6 εκ. από τα οποία θα έχει εγγυημένα έσοδα 3,6 μέσω της σύμβασης, συν όσες διαφημίσεις φέρει η ίδια η ΕΡΤ.
Επίσης όταν ένα πρόγραμμα έχει καλη τηλεθέαση προσφέρει ισχυρό lead in με αποτέλεσμα να έχουν υψηλότερη τηλεθέαση οι επόμενες εκπομπές.
Ακόμα κι αν υπάρχει κάποια χασούρα καλύπτεται από το ανταποδοτικό τέλος. "Όλοι αυτοί που πληρώνουν" για να βλέπουν όλοι όσοι δεν μπορούν να υποστηρίξουν οικονομικά μια συνδρομητική πλατφόρμα, μεγάλες ή μικρές διοργανώσεις.
Είναι εύκολο να λέμε διάφορα ελαφρά τη καρδία, αλλά ξεχνάμε ποιος είναι ο ρόλος της ερτ. Τέλος, να υπενθυμίσω ότι τα τελευταία χρόνια η ΕΡΤ παρουσιάζει κερδοφορία.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Σου απάντησαν είδη.Τα 3,6 είναι ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ διαφημίσεις.Η ερτ σίγουρα θα φέρει επιπλέον λόγω τηλεθέασης που κάνει η F1

Σαφώς.. κάνει μεγάλα νούμερα στην ΕΡΤ.Οι Γερμανοί φαίνεται έσφιξαν τα λουριά αλλά όχι και τα κονδύλια για τις διαφημίσεις... φίσκα είναι η tv.

Μετά το Καμπιονάτο , άλλη μια μεγάλη απώλεια. Στην αρχή θεωρούσα το Καμπιονάτο πρωτάθλημα Β´ διαλογής και δευτεραντζα ως προσθήκη στη Νόβα όμως φέτος με τον ανταγωνισμό στην Ισπανία να είναι ανύπαρκτος , με τον Ρινάλντο να έχει δημιουργήσει hype έχω πιάσει τον εαυτό μου να παρακολουθεί περισσότερο Καμπιονάτο παρά Πριμέρα.

Βέβαια ο βασιλιάς όλων παραμένει η πρεμιέρ η οποία ας μην ξεχνάμε ότι λήγει η σύμβαση που έχει με τον ΟΤΕ στο τέλος της σεζόν...

Μπράβο στην ΕΡΤ παντως , τόσα λεφτά δίνουμε , ας πάρουν και κανα προγραμμα ποιότητας.

Από τη στιγμή παντως που στον ΟΤΕ δεν διεκδίκησαν το Ελληνικό πρωτάθλημα και από τη στιγμή που έχασαν άλλα δυο σημαντικά προϊόντα όπως το Καμπιονάτο και η Φόρμουλα περιμένω ακόμα πιο επιθετική πολιτική στις τιμές στο επόμενο διάστημα. Και η φόρμουλα , και το Καμπιονάτο είναι προϊόντα που έχουν φανατικό κοινό και λίγο πολύ θα πονέσουν ως απώλειες.

Δεν την έχασε.

Formula 1 (-2018): Όλοι οι αγώνες (μετάδοση χωρίς διαφημίσεις), οι κατατακτήριες και οι ελεύθερες δοκιμές (Όλοι οι αγώνες - εκτός από τους πρωϊνούς - παράλληλα με την ΕΡΤ), εκπομπή επίσης με τις ειδήσεις της F1 με το όνομα GP 2018 *Η ΕΡΤ μεταδίδει live μόνο τους αγώνες, με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια τους ανά διαστήματα

Απο το χάρτη του Φώτη

Δεν την έχασε.

Formula 1 (-2018): Όλοι οι αγώνες (μετάδοση χωρίς διαφημίσεις), οι κατατακτήριες και οι ελεύθερες δοκιμές (Όλοι οι αγώνες - εκτός από τους πρωϊνούς - παράλληλα με την ΕΡΤ), εκπομπή επίσης με τις ειδήσεις της F1 με το όνομα GP 2018 *Η ΕΡΤ μεταδίδει live μόνο τους αγώνες, με διαφημίσεις κατά τη διάρκεια τους ανά διαστήματα

Απο το χάρτη του Φώτη

Το λέει καθαρά:<<Αυτό σημαίνει πως η Cosmote TV που είχε το πλήρες πακέτο προβολής του σπορ από το 2011 μένει εκτός χορού ενώ τονίζεται πως η Formula 1 διατηρεί το δικαίωμα αναμετάδοσης των αγώνων μέσω της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας που ακούει στο όνομα F1 TV. Ωστόσο με τον περιορισμό αυτή να πραγματοποιείται «…σε αλλοδαπή γλώσσα»>>

Μάλλον το έχασε κι αυτο.Πραγματική υποβάθμιση περιεχομένου κι ας μη βλέπω F1.

ωραία f1 θα παρακολουθούμε, θα γινεται χαμός στην πιστα κι εμεις θα βλεπουμε διαφημίσεις λες και προκειται για αγωνα μπασκετ, με σχολιαστες που βαριουνται κι αμα τους κοψει λόρδα αραδιαζουν και μερικά μεζεκλίκια και τρώνε ενώ παραλληλα κανουν αναμετάδοση. :bang: :bang: :bang:

Ίσως είδε ότι δεν είχε ανάλογη τηλεθέαση. Εγώ πιστεύω ότι έπιασε και διαλέγει και κρατάει αθλήματα με βάση τηλεθέαση

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πως παρακολουθει δηλαδη την τηλεθεαση ο οτε για τα καναλια του?
Δεν γίνεται να μην την παρακολουθεί γενικά, με ποιο τρόπο τώρα δεν τ ξέρω αλλά δεν παίζει μια στο εκατομμύριο να μην ξέρουν τι βλέπει ο κόσμος.