Απορίες για Cosmote TV

1. Είναι αλλά η Cosmote είναι φουλ στα ευρωπαικά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα.
Η Nova καιγόταν για τέτοιου είδους περιεχόμενο.
Βέβαια ο συνδρομητής που έχει μόνο cosmote φυσικά θα πειραχτεί που δεν βλέπει πια ιταλικό, αλλά αν θέλει να το δει κάποιος αντικειμενικά και έχει και cosmote sports και novasports για να συγκρίνει, η διαφορά στα αθλητικά τους εξακολουθεί να είναι τεράστια.

2. Xάνεις κάτι όταν οι συνδρομητές σου δεν μπορούν πια να το δουν και το έχει ο ανταγωνισμός.
Όπως μπορεί να συνεχίσει να βλέπει ο συνδρομητής της Nova όλο το ελληνικό πρωτάθλημα, ο συνδρομητής της cosmote θα συνεχίσει να το βλέπει.
Μόνο η Nova είναι δηλαδή η έξυπνη να "επωφελείται" με τα ανοίγμα της ΕΡΤ στα αθλητικά;
Αν το έπαιρνε η nova θα ήταν πραγματικά απώλεια.
Εσύ δεν είσαι που λες ότι δεν είναι απώλεια για τη Nova η αφαίρεση και του Star;

3. Δεν ξέρoυμε τι ποσά παίχτηκαν στον πρώτο γύρο για να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα. Ούτε ξέρουμε τη διαφορά της προσφοράς της Cosmote και της Nova.

1. Φίλε μου αυτό ακριβώς λέω. Ότι εκεί που έπαιζαν μπαλίτσα μόνοι τους με την απώλεια του Ιταλικού που έγινε το δεύτερο σε ενδιαφέρον αυτή τη σεζόν , μπήκαν σε ένα παιχνίδι που μόνο μα χάσουν έχουν. Αν γίνει καμία στραβή και χάσουν την πρεμιέρ θα έχουν χάσει τα Νο1 , Νο2 προϊόντα σε ξένα πρωταθλήματα. Και όλο αυτό από το ΠΟΥΘΕΝΑ. Πιστεύεις ότι αν ήξεραν ότι φέτος θα πιάσει τέτοιο πάτο η Πριμερα , δε θα έπαιρναν το Ιταλικό;

2. Η νόβα μετά την απώλεια του μισού ελληνικού πρωταθλήματος μείωσε τις συνδρομές. Όποτε παρότι έχασε μεγάλο μέρος του ΠΙΟ δυνατού χαρτιού που είχε , δελέασε του συνδρομητές με προσφορές για φουλ triple play πακέτα στα 43 ευρώ για 24αρι ή 48 για VDSL 50αρι. Άρα κερδισμένος βγήκε ο καταναλωτής. 3 χρόνια τους είχα κομμένους. Το σταρ δεν δείχνει αποκλειστικό περιεχόμενο και δεν μπορεί να συγκριθεί με την ΕΡΤ. Αν πάρει το σταρ την πρεμιέρ να το συζητήσουμε. Αν υποθετικά πάρει την πρεμιέρ όμως η ΕΡΤ δε θα πρέπει να ρίξουν άμεσα τις συνδρομές; Αυτό που είπα και στο section της νόβα είναι ότι προτιμώ να μου προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες που δεν παίζουν ελεύθερες παρά το σταρ...

3. Δεν βγάζω κανένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Θεωρώ ότι έτσι ή αλλιώς η πρεμιέρ θα καταλήξει στον ΟΤΕ πληρώνοντας υπερτιμημα. Έτσι όπως τα έκαναν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να χάσουν την πρεμιέρ. Αν γίνει κανένα κουλό και χαθεί , τελειώνει ποδοσφαιρικά ο ΟΤΕ τα Σαββατοκύριακα. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο κόσμος θα περιμένει το ΣΚ δει την αδιάφορη φέτος πριμερα , το γερμανικό που είναι λίγο πιο πάνω από το γαλλικό και όχι Ελληνικό , Πρεμιέρ , Ιταλικό.

Έτσι όπως τα κατάφεραν ΞΑΝΑΛΕΩ η πρεμιέρ θα πρέπει να αποκτηθεί και μάλιστα σε ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ.

1. Φίλε μου αυτό ακριβώς λέω. Ότι εκεί που έπαιζαν μπαλίτσα μόνοι τους με την απώλεια του Ιταλικού που έγινε το δεύτερο σε ενδιαφέρον αυτή τη σεζόν , μπήκαν σε ένα παιχνίδι που μόνο μα χάσουν έχουν. Αν γίνει καμία στραβή και χάσουν την πρεμιέρ θα έχουν χάσει τα Νο1 , Νο2 προϊόντα σε ξένα πρωταθλήματα. Και όλο αυτό από το ΠΟΥΘΕΝΑ. Πιστεύεις ότι αν ήξεραν ότι φέτος θα πιάσει τέτοιο πάτο η Πριμερα , δε θα έπαιρναν το Ιταλικό;

2. Η νόβα μετά την απώλεια του μισού ελληνικού πρωταθλήματος μείωσε τις συνδρομές. Όποτε παρότι έχασε μεγάλο μέρος του ΠΙΟ δυνατού χαρτιού που είχε , δελέασε του συνδρομητές με προσφορές για φουλ triple play πακέτα στα 43 ευρώ για 24αρι ή 48 για VDSL 50αρι. Άρα κερδισμένος βγήκε ο καταναλωτής. 3 χρόνια τους είχα κομμένους. Το σταρ δεν δείχνει αποκλειστικό περιεχόμενο και δεν μπορεί να συγκριθεί με την ΕΡΤ. Αν πάρει το σταρ την πρεμιέρ να το συζητήσουμε. Αν υποθετικά πάρει την πρεμιέρ όμως η ΕΡΤ δε θα πρέπει να ρίξουν άμεσα τις συνδρομές; Αυτό που είπα και στο section της νόβα είναι ότι προτιμώ να μου προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες που δεν παίζουν ελεύθερες παρά το σταρ...

3. Δεν βγάζω κανένα αυθαίρετο συμπέρασμα. Θεωρώ ότι έτσι ή αλλιώς η πρεμιέρ θα καταλήξει στον ΟΤΕ πληρώνοντας υπερτιμημα. Έτσι όπως τα έκαναν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ να χάσουν την πρεμιέρ. Αν γίνει κανένα κουλό και χαθεί , τελειώνει ποδοσφαιρικά ο ΟΤΕ τα Σαββατοκύριακα. Εκτός αν πιστεύεις ότι ο κόσμος θα περιμένει το ΣΚ δει την αδιάφορη φέτος πριμερα , το γερμανικό που είναι λίγο πιο πάνω από το γαλλικό και όχι Ελληνικό , Πρεμιέρ , Ιταλικό.

Έτσι όπως τα κατάφεραν ΞΑΝΑΛΕΩ η πρεμιέρ θα πρέπει να αποκτηθεί και μάλιστα σε ΟΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ.

1. Δεν χάνει μόνο αθλητικά. Αν δεν το ξέρεις τέρμα οι αγώνες champions league και europa στα ελεύθερα. Θα τα έχει όλα η Cosmote. Πήρε κάτι επιπλέον ποδοσφαιρικό, έχασε κάτι ποδοσφαιρικό.
Επίσης τα κορυφαία ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα είναι το champions league και το europa.
Προσπερνάς έτσι απλά και το ισπανικό βλέπω. Καλό το ιταλικό αλλά δεν είναι ούτε ισπανικό, ούτε αγγλικό.

2. Η Nova χάνει συνδρομητές συνέχεια. Δεν άρχισε να χάνει ξαφνικά λόγω ελληνικού πρωταθλήματος.
Το Star δείχνει αποκλειστικό περιεχόμενο. Οι εκπομπές του παίζουν μόνο στο Star, δεν παίζουν και σε άλλα κανάλια.

3. Μα βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα, ότι θα πληρώσει υπερτίμημα για να το κρατήσει. Αυτό από που προκύπτει;
Αυτό που ξέρουμε μέχρι στιγμής είναι ότι οι προσφορές ήταν χαμηλές, καμία σχέση με το συμπερασμά σου περί υπερτίμηματος.

Δεν νομίζω ο ΟΤΕ να χάσει Πρεμιερ γιατί μετά δεν υπάρχει κάτι να το αναπληρώσει.Η απώλεια αυτή είναι όντως αίτια διακοπής κι ας έχει το Champions.

Δεν νομίζω ο ΟΤΕ να χάσει Πρεμιερ γιατί μετά δεν υπάρχει κάτι να το αναπληρώσει.Η απώλεια αυτή είναι όντως αίτια διακοπής κι ας έχει το Champions.

Ναι, θα είναι απώλεια που δεν αναπληρώνεται, και για μένα θα είναι λόγος διακοπής.

Φίλε μου αν χάσει την πρεμιέρ το ΣΚ τι μπαλίτσα θα δείχνει; Αυτό γράφω εξ αρχής.. CL και Europa μόνο μεσοβδόμαδα παίζουν..

Στο 3 θα το κλείσω κάνοντας μόνο μια ερώτηση. Αν χάσει την πρεμιέρ από τη νόβα , ΠΟΙΟΣ θα έχει το καλύτερο περιεχόμενο ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο;; Εκεί ακριβώς πάει αυτό που γράφω ότι πλέον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΝ...

Ναι, θα είναι απώλεια που δεν αναπληρώνεται, και για μένα θα είναι λόγος διακοπής.

Μα αυτό γράφω και εγώ. Εκεί που έπαιζαν μπαλίτσα μόνοι τους στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που ήταν και το ΜΟΝΟ ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό προϊόν που είχαν το ΣΚ , με την απώλεια του Ιταλικού που εξελίχθηκε φέτος σε Νο2 τα παίζουν αναγκαστικά ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ με την πρεμιέρ.

Αν είχαν Ισπανικό , Ιταλικό , Γερμανικό και έχαναν την πρεμιέρ θα ήταν κάπως διαχειρίσιμο. Χάνοντας το Ιταλικό , ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

Φίλε μου αν χάσει την πρεμιέρ το ΣΚ τι μπαλίτσα θα δείχνει; Αυτό γράφω εξ αρχής.. CL και Europa μόνο μεσοβδόμαδα παίζουν..

Στο 3 θα το κλείσω κάνοντας μόνο μια ερώτηση. Αν χάσει την πρεμιέρ από τη νόβα , ΠΟΙΟΣ θα έχει το καλύτερο περιεχόμενο ποδοσφαίρου για το Σαββατοκύριακο;; Εκεί ακριβώς πάει αυτό που γράφω ότι πλέον ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΝ...

Αν χάσει το αγγλικό, θα πάρει για του χρόνου το γαλλικό. Και το ιταλικό. Η Nova ακόμη δεν έχει ανακοινώσει για πόσο τα έχει.
Ή νομίζεις ότι ότι πάρει η nova δεν θα το χάσει ποτέ, ας πει επιτέλους για πόσο καιρό έχει ιταλικό και γαλλικό για να δούμε τι θα κάνουμε με συμβόλαια.
Για να εξηγούμαστε, φυσικά και θα κάνω διακοπή αν χάσει το αγγλικό, από σπάσιμο όμως, όχι γιατί δεν θα έχει τίποτα ενδιαφέρον για να δω.

Αν χάσει το αγγλικό, θα πάρει για του χρόνου το γαλλικό. Και το ιταλικό. Η Nova ακόμη δεν έχει ανακοινώσει για πόσο τα έχει.
Ή νομίζεις ότι ότι πάρει η nova δεν θα το χάσει ποτέ, ας πει επιτέλους για πόσο καιρό έχει ιταλικό και γαλλικό για να δούμε τι θα κάνουμε με συμβόλαια.
Για να εξηγούμαστε, φυσικά και θα κάνω διακοπή αν χάσει το αγγλικό, από σπάσιμο όμως όχι γιατί δεν θα έχει τίποτα ενδιαφέρον για να δω.

Σε αυτό που γράφεις για τα δικαιώματα μαζί σου. Παντως δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο για ένα χρόνο γιατί τώρα θα έκαναν πάλι διαπραγματεύσεις για του χρόνου..

Σε αυτό που γράφεις για τα δικαιώματα μαζί σου. Παντως δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο για ένα χρόνο γιατί τώρα θα έκαναν πάλι διαπραγματεύσεις για του χρόνου..

Το γαλλικό έκλεισε για φέτος τον Ιούλιο..

Το γαλλικό έκλεισε για φέτος τον Ιούλιο..

Διαβάζοντας λίγο τα δικαιώματα είναι για 2 ή 3 χρόνια χωρίς να έχει διευκρινιστεί. Άρα ΚΑΙ την επόμενη σεζόν θα παίζουν Νόβα. Μόνο η πρεμιέρ παίζεται για του χρόνου.

Διαβάζοντας λίγο τα δικαιώματα είναι για 2 ή 3 χρόνια χωρίς να έχει διευκρινιστεί. Άρα ΚΑΙ την επόμενη σεζόν θα παίζουν Νόβα. Μόνο η πρεμιέρ παίζεται για του χρόνου.

Που το διάβασες αυτό; Δεν το είχαν γράψει στις επίσημες ανακοινώσεις, τουλάχιστον για το ιταλικό είμαι σίγουρος, και δεν λεει ημερομηνίες στο χάρτη.
https://avclub.gr/forum/showthread.php/109704

Καλά αυτό μη το έχεις και σίγουρο.
Η προσφορά που έκανε η cosmote για το campionato ήταν αστεία και πολύ χαμηλή και η nova φέρθηκε έξυπνα και έκανε λίγο καλύτερη.
Δεν έγινε καμία υπερκοστολόγηση στο campionato και κατάφερε να το πάρει η nova με σουπερ προσφορά που έκανε.
Δεν μπορεί η κάθε εταιρεία να κάνει ότι προσφορά θέλει σε ένα διαγωνισμό, πρέπει να μπορεί να τη καλύψει με εγγυητικές επιστολές.
Βασικά μόνο η Vodafone και η Wind θα μπορούσαν να ανεβάσουν τη τιμή της Premier, η Nova αμφιβάλω να μπορεί στη φάση αυτή.
Εκτός αν της δώσουν χρήματα η Vodafone και η Wind γιατί έχουν κι αυτοί τα novasports.

πως μπορει να γνωριζουν τι προσφορα εκανε ο ενας ή αλλος αφου ειναι κλειστες οι προσφορες ?

πως μπορει να γνωριζουν τι προσφορα εκανε ο ενας ή αλλος αφου ειναι κλειστες οι προσφορες ?

Όντως δεν είχαν γραφτεί τα ακριβή ποσά των προσφορών, νομίζω όμως ότι γράφτηκε το πόσο που έκλεισε και ήταν πολύ χαμηλότερο από όσα πλήρωνε η Cosmote μέχρι τότε. Άρα λογικά και τα ποσά των προσφορών ήταν χαμηλά για να κλείσει σε χαμηλή τιμή.

Σόρυ νόμιζα ότι εννοούσες άλλο. Αν εννοείς πως ξέρει ο ένας τη προσφορά του άλλου, πάνω κάτω τις μαθαίνουν μέσα από τις τράπεζες, μέχρι που είναι "ικανός" να χτυπήσει ο άλλος.
Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται και με αποδεικτικά ότι μπορούν να καλύψουν το ποσό.

Που το διάβασες αυτό; Δεν το είχαν γράψει στις επίσημες ανακοινώσεις, τουλάχιστον για το ιταλικό είμαι σίγουρος, και δεν λεει ημερομηνίες στο χάρτη.
https://avclub.gr/forum/showthread.php/109704

1. Η επίσημη ανακοίνωση της Νόβα γράφει ΑΠΟ το 2018-2019 και όχι για το 2018-2019. Άρα είναι για 2 ή τρία χρόνια.
http://www.nova.gr/gr/theama/kanalia-novasports/campionato/

2. Δεύτερη πηγή από εδώ.
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/22800-oristiko-i-serie-a-campionato-ekleise-sti-nova

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι φέτος το Ιταλικό το πήρε ΦΟΥΛ και δείχνει πολλούς αγώνες. Δεν πήρε δηλαδή κανένα φθηνόπακετο. Και για μένα που έχω και τις 2 πλατφόρμες μπορώ να σου πω ότι φέτος το Ιταλικό εχει οργανωθεί τρομερά και σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος στην Πριμερα , έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει κυρίως ιταλικό μετά την πρεμιέρ και όχι ισπανικό.

Σόρυ νόμιζα ότι εννοούσες άλλο. Αν εννοείς πως ξέρει ο ένας τη προσφορά του άλλου, πάνω κάτω τις μαθαίνουν μέσα από τις τράπεζες, μέχρι που είναι "ικανός" να χτυπήσει ο άλλος.
Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται και με αποδεικτικά ότι μπορούν να καλύψουν το ποσό.

Οι εγγυητικές είναι κυρίως από ΞΕΝΕΣ τράπεζες καθώς το rating των ελληνικών είναι για τα σκουπίδια όποτε σίγουρα δεν ξέρουν που θα φτάσει ο καθένας...

1. Η επίσημη ανακοίνωση της Νόβα γράφει ΑΠΟ το 2018-2019 και όχι για το 2018-2019. Άρα είναι για 2 ή τρία χρόνια.

2. Δεύτερη πηγή από εδώ.
https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/22800-oristiko-i-serie-a-campionato-ekleise-sti-nova

Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι φέτος το Ιταλικό το πήρε ΦΟΥΛ και δείχνει πολλούς αγώνες. Δεν πήρε δηλαδή κανένα φθηνόπακετο. Και για μένα που έχω και τις 2 πλατφόρμες μπορώ να σου πω ότι φέτος το Ιταλικό εχει οργανωθεί τρομερά και σε συνδυασμό με την έλλειψη ενδιαφέροντος στην Πριμερα , έχω πιάσει τον εαυτό μου να βλέπει κυρίως ιταλικό μετά την πρεμιέρ και όχι ισπανικό.

Μα το άρθρο του digitaltvinfo είχε γραφτεί μόλις είχε σκάσει η είδηση.
Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση αυτό. Έτσι είπαν στους ανθρώπους όταν έσκασε η είδηση αυτό έγραψαν.
Σου φαίνεται λογικό να μην έχει ανακοινώσει ακριβώς τις σεζόν που έχει; Μόνο τη σεζόν 2018-19 επιβεβαιώνουν στην επίσημη ανακοίνωση.
Θέλω να δω ανακοίνωση που θα λεει ότι θα έχει το ιταλικό τη σεζόν 2019-20. Δεν υπάρχει πουθενά.
Αν τις είχαν θα το έγραφαν μέχρι το 2020 μέχρι το 2021.
Γιατί δεν το λένε ξεκάθαρα όπως κάνουν σε ότι άλλο παίρνουν αν την έχουν;
Πως δίνουν ακριβείς σεζόν σε ότι άλλο έχουν πάρει και το αφήνουν φλου για το ιταλικό;
Φίλε δες τον χάρτη, σε ότι έχει κλείσει και έχει ανακοινωθεί επίσημα για πολλά χρόνια, το γράφει στο χάρτη.
Και αν είχε ανακοινωθεί επίσημα πολυετής συμφωνία για το ιταλικό και το γαλλικό θα το είχαν προσθέσει.
Αποκλείεται να τους είχε ξεφύγει κάτι τέτοιο.

Οι εγγυητικές είναι κυρίως από ΞΕΝΕΣ τράπεζες καθώς το rating των ελληνικών είναι για τα σκουπίδια όποτε σίγουρα δεν ξέρουν που θα φτάσει ο καθένας...

Ναι, αλλά "σπιούνοι" υπάρχουν πάντου:) Είναι πολύ μεγάλα παιχνίδια για να μην υπάρχουν.. πληροφορίες.

2. Δεύτερη πηγή από εδώ.

Κι εγώ φέτος που έβαλα και Nova εχω ήδη δει 3 ματς από Ιταλικό (και λόγω Ροναλντο θα βλεπω περισσοτερα).Όταν τα τελευταία 4 χρόνια,ζήτημα να είδα 10 ιταλικά στον ΟΤΕ.

Ναι, αλλά "σπιούνοι" υπάρχουν πάντου:) Είναι πολύ μεγάλα παιχνίδια για να μην υπάρχουν.. πληροφορίες.

Πιο πιθανό να μαθαίνει ο ΟΤΕ παντως τι έχει δώσει η ΝΟΒΑ παρά το αντίθετο καθώς ο ΟΤΕ μπορεί να εκδόσει εγγυητική και απευθείας από Γερμανία με το μέγεθος που έχει η μητρική.

Εγγυητικές επίσης εκδίδονται και από ασφαλιστικές εταιρίες και εκεί δεν εμπλέκονται καθόλου οι τράπεζες... ;)