Απορίες για Cosmote TV

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Η Cosmote έπαιξε σποτάκι στο ημίχρονο των αγώνων της Πρεμιερ,''The cup is coming home...soon.''Αν εννοουσε τον τελικο κυπέλλου της αλλης βδομαδας,δεν θα επαιζε σποτάκι εδώ και καιρό?

Το Κύπελλο Αγγλίας,που ο τελικός του είναι τέλος αυτής της βδομάδας .Αλλά προφανώς το σποτάκι αναφερόταν σε C.L. και Ε.L.

Πάντως ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας θα μεταδοθεί από το ΣΚΑΪ το Σάββατο 18/5 στις 19:00.

5649.jpg

https://rexsat.blogspot.com/2019/05/extra-cosmotesport-highlights-05-27.html

Χαιρετώ, αρχές του προηγούμενο μήνα έκανα αίτηση για να γίνω συνδρομητής στην Cosmote TV για το Sports Pack που έτρεχε σε προσφορά στα 20e. 8 Μαϊου μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός που καλύπτει την περίοδο από 08/04 μέχρι 07/05 και ανέρχεται στα 37,50. Όπως ήταν λογικό μου φάνηκαν πάρα πολλά, πήγα από το κατάστημα της περιοχής μου και μου είπαν ότι έχει έξτρα κόστος γιατί συμπεριλαμβάνεται και η περίοδος από την στιγμή που μου το ενεργοποίησαν μέχρι την έκδοση του λογαριασμού. 17,50 παραπάνω όμως; Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Κοίταξα τον αναλυτικό μου λογαριασμό και αναφέρει:

Σύνολο παρόντος λογαριασμού χωρίς ΦΠΑ - 27,371
Τέλος συνδρομητικής τηλεόρασης - 2,73
Σύνολο ΦΠΑ - 7,22

Και αναρωτιέμαι, μήπως θα πληρώνω 20 + ΦΠΑ, δηλαδή κάπου 27e αν κρίνω από αυτόν τον λογαριασμό;

H τιμές που αναγράφονται στο σάιτ είναι η τελικές, με φπα και τέλος συνδρομητικής. Οποτε τα 20 ευρώ είναι η τελική τιμή. Απλά τώρα σου ήρθε τόσο γιατί όπως σου είπανε βάλανε ένα ποσο το οποιο είναι από τη μέρα που έγινε η ενεργοποίηση μέχρι τέλους του μηνα, + τον επόμενο μηνα.
Tην σύνδεση από ότι φαίνεται την έκανες στην αρχή του μηνα, εξού και τα 17 ευρώ

H τιμές που αναγράφονται στο σάιτ είναι η τελικές, με φπα και τέλος συνδρομητικής. Οποτε τα 20 ευρώ είναι η τελική τιμή. Απλά τώρα σου ήρθε τόσο γιατί όπως σου είπανε βάλανε ένα ποσο το οποιο είναι από τη μέρα που έγινε η ενεργοποίηση μέχρι τέλους του μηνα, + τον επόμενο μηνα.
Tην σύνδεση από ότι φαίνεται την έκανες στην αρχή του μηνα, εξού και τα 17 ευρώ

Ευχαριστώ για την απάντηση. Αφού θα είναι 20e/μήνα πάλι καλά, αλλά αυτά +17,50e είναι πολύ μεγάλο ποσό. Εγώ πήγα 6 Απριλίου από το κατάστημα και 9 του μήνα έγινε η εγκατάσταση στο σπίτι. Ο λογαριασμός καλύπτει την περίοδ από τις 8/4 μέχρι τις 7/5, δηλαδή ούτε μήνα, δεν καταλαβαίνω αυτο το έξτρα ποσό που πλήρωσα για το διάστημα που έκανα χρήση της υπηρεσίας μέχρι να εκδοθεί ο λογαριασμός πραγματικά.

Στον οτε προπληρώνεις τον επόμενο μήνα, και φαίνεται στον επόμενο λογαριασμό η πληρωμή. Παράδειγμα, τώρα πλήρωσες 17 ευρώ, για την περίοδο 8/4 μέχρι 30/4 και 20 ευρώ για την περίοδο 1/5 μέχρι 30/5. σύνολο 37 ευρώ. Ο επόμενος λογαριασμός που θα σου έρθει θα λέει, περίοδος χρέωσης 1/5 έως 30/5, 20 ευρώ, τα 20 ευρώ που θα πληρώσεις όμως θα είναι για την περίοδο 1/6 έως 30/6. και ούτω καθεξής.

Ξέρει κανείς ποια περίπου είναι η διαδικασία για μεταφορά (μόνιμη) Cosmote TV σε άλλο σπίτι ;
Θα μετακομίσω προς το τέλος Ιουνίου και επειδή η σύνδεση μας λήγει πρώτη εβδομάδα Αυγούστου σκεφτόμουν να την αφήσω να λήξει και να κάνω
νέο συμβόλαιο και καινούργια εγκατάσταση.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Ξέρει κανείς ποια περίπου είναι η διαδικασία για μεταφορά (μόνιμη) Cosmote TV σε άλλο σπίτι ;
Θα μετακομίσω προς το τέλος Ιουνίου και επειδή η σύνδεση μας λήγει πρώτη εβδομάδα Αυγούστου σκεφτόμουν να την αφήσω να λήξει και να κάνω
νέο συμβόλαιο και καινούργια εγκατάσταση.
Προ λίγων ετών που είχα μετακομίσει, κάλεσα τον τεχνικό που είχε κάνει την εγκατάσταση στο προηγούμενο σπίτι και την έκανε εκ νέου, με κόστος 30 συν το κόστος του καλωδίου.
Αν δεν θέλεις να πληρώσεις θεωρώ ότι σε συμφέρει να λήξει η συνδρομή σου και να πας σε νέα με τα έξοδα εγκατάστασης δωρεάν. Αν δεν κάνω τόσο λάθος.

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Καλησπέρα,
Εχω μια απορία ερώτηση. Υπαρχει ενας κωδικός 000C2372 που βγαίνει ανα τακτά διαστήματα σε διάφορα σημεία της τηλεόρασης. Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο, γνωρίζουμε τι ειναι?

Καλησπέρα,
Εχω μια απορία ερώτηση. Υπαρχει ενας κωδικός 000C2372 που βγαίνει ανα τακτά διαστήματα σε διάφορα σημεία της τηλεόρασης. Εχει παρατηρήσει κανείς άλλος κάτι τέτοιο, γνωρίζουμε τι ειναι?

Δεν ειναι παντα ο ιδιος,ειναι κυλιομενος και εχει να κανει με τον κωδικο της υπηρεσιας.
Παλαιοτερα πολυ παλιουερα οταν αυτος ηταν σταθερος ηταν ενας τροπος καποιος να τον περναει manually σε δορυφορική δεκτή και να βλέπει( πολλά χρόνια πριν)
Τώρα αυτό πλέον δεν παίζει

Sent from my iPad using Tapatalk

#dtzev είναι τεστ που κάνει η Cosmote Tv (αλλά και η Nova) για να ανακαλύψει περιπτώσεις streaming, πειρατείας κλπ...

Δεν ειναι παντα ο ιδιος,ειναι κυλιομενος και εχει να κανει με τον κωδικο της υπηρεσιας.
Παλαιοτερα πολυ παλιουερα οταν αυτος ηταν σταθερος ηταν ενας τροπος καποιος να τον περναει manually σε δορυφορική δεκτή και να βλέπει( πολλά χρόνια πριν)
Τώρα αυτό πλέον δεν παίζει

Sent from my iPad using Tapatalk

Είναι ο ίδιος αριθμός πάντα, απλά είναι συγκεκριμενος για κάθε συνδρομητη.
Δλδ πάντα για τη συγκεκριμενη συνδρομητική κάρτα θα εμφανίζεται αυτός ο αριθμός.
Σε μένα πχ εμφανίζεται ενας αλλος, χρόνια τωρα.

Καλημέρα. Εγώ νομίζω ότι ο κωδικός δουλεύει ως tag αναγνωρισης. Αν κάποιος δηλαδή κάνει streaming την υπηρεσία του σε άλλους να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ποιος είναι αυτός που την κάνει και να δρα και αποτρεπτικά για όσους σκέφτονται να την κάνουν.

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Καλημέρα. Εγώ νομίζω ότι ο κωδικός δουλεύει ως tag αναγνωρισης. Αν κάποιος δηλαδή κάνει streaming την υπηρεσία του σε άλλους να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι ποιος είναι αυτός που την κάνει και να δρα και αποτρεπτικά για όσους σκέφτονται να την κάνουν.

Ακριβώς αυτό!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το βρίσκω λίγο ενοχλητικο προσωπικά....
Εχει διαφορα αν είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ η όχι? Το πρώτο χρονο να πω δεν το ειχα προσεξει τωρα το βλεπω συνεχεια!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το βρίσκω λίγο ενοχλητικο προσωπικά....
Εχει διαφορα αν είναι συνδεδεμένο στο ιντερνετ η όχι? Το πρώτο χρονο να πω δεν το ειχα προσεξει τωρα το βλεπω συνεχεια!

Που να δεις στη Nova πως είναι..!

Επειδή το σκέφτομαι να μην ανανεώσω , χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια τώρα που λήγει η συνδρομή μου ;
Επιστρέφουμε τον δέκτη ;

Πήρα χθες τηλέφωνο για ανανέωση. Τους λέω θέλω να συνεχίσω στα ίδια. Cinema pack στα 15 συν 2 ώρες προς όλους σε ένα κινητό. Δεν μου έδωσαν το δεύτερο και ζήτησα διακοπή. Σε 3 μέρες είπε θα πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν το δώσουν θα φάει διακοπή.

Επειδή το σκέφτομαι να μην ανανεώσω , χρειάζεται να κάνω κάποια ενέργεια τώρα που λήγει η συνδρομή μου ;
Επιστρέφουμε τον δέκτη ;

Ναι τον επιστρέφεις.

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Ήταν να βάλω Cosmote tv αλλά τελικά δεν έβαλα επειδή ο μόνος τρόπος για να μπει το πιάτο ήταν να κάνω τρύπα κάτι που ήθελα να αποφύγω.Ο τεχνικός είπε να πάρω για ακύρωση στο 13888 κάτι που έκανα και επέστρεψα και τον δέκτη σε ένα κατάστημα Γερμανός.Παρολο που έκανα τα παραπάνω λαμβάνω εδώ και ένα εξάμηνο κανονικά διμηνιαίους λογαριασμούς για μια υπηρεσία που δεν έχω . Τι να κάνω ; Ευχαριστώ πολύ .

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk