Απορίες για Cosmote TV

Dimos2 θέλω να πιστεύω ότι έχεις κρατήσει το χαρτί παραλαβής του εξοπλισμού που πήρες όταν τα παρέδωσες. Αν δεν το έχεις θα ταλαιπωρηθείς πολύ και δεν το κόβω να βγάζεις εύκολα άκρη.
Εμένα από το 2013 μέχρι το 2018 φαινόμουν να μην έχω παραδώσει τον δέκτη και έσκασε στο αφμ μου όταν πήγα να κάνω νέα σύνδεση. Ευτυχώς είχα το χαρτί αλλιώς δεν τα γλύτωνα, ποτέ μην τα πετάτε κι ας περνάνε χρόνια

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω την εντύπωση ότι το έχω θα το ψάξω , ελπίζω να το βρω . Τωρα δεν έχω πρόβλημα αλλά άμα πάω να κάνω νέα σύνδεση με αυτό το αφμ σύμφωνα και με την δική σου περίπτωση θα έχω θέμα μάλλον .

Στάλθηκε από το VFD 710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικα με πηραν σημερα απο το τμημα διακοπης cosmote tv και μου προτειναν το πακετο cinema pack στα 15 ευρω απο 17.90 που το ειχα συν τις 2 ωρες προς ενα κινητο. Με βγαινει δηλαδη 6.5 ευρω το μηνα το πακετο μιας και στο κινητο αυτο θα επρεπε να βαζω 8.5 ευρω πακετο καθε μηνα. Τωρα με 2 ωρες προς ολους βγαινει ο μηνας ανετα. Ολα καλα λοιπον και βλπεουμε παλι σε 1 χρονο.

Στο σταθετο δινω 35.50 για 50αρα + 120 λεπτα προς κινητα ενω υπαρχει πακετο με 50αρα χωρις κινητα στα 31.90 και αφαιρουν και 1 ευρω για κοψιμο της εκδοσης σε χαρτη οπως στη ΔΕΗ. 30.90 δηλαδη. Οταν εκαναν την ανανεωση ομως Δεκεμβριο 2018 δεν υπηρχαν αυτα τα προγραμματα. Οποτε βγαινει 35.50+18 ευρω το cosmote tv(εχω τον pvr δεκτη) παμε στα 53.50 το μηνα. Με τις νεες προσφορες θα πηγαινε 31+18 στα 49 δηλαδη το μηνα. Μειον τα 8.5 ευρω του κινητου ενα 40αρι.

Yπόψιν οτι στο καρτοκινητό θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 10 Ευρώ το δίμηνο , δηλαδή το μίνιμουμ ποσό online ανανέωσης πλέον (από καταστήματα είναι 12 Ευρώ) για να μην μπεί φραγή.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Yπόψιν οτι στο καρτοκινητό θα πρέπει να βάζεις τουλάχιστον 10 Ευρώ το δίμηνο , δηλαδή το μίνιμουμ ποσό online ανανέωσης πλέον (από καταστήματα είναι 12 Ευρώ) για να μην μπεί φραγή.
Ναι βάζω και τα κάνω όλα μεταφορά σε άλλο νούμερο που εκεί βαζω πακέτο κανονικά. Η στέλνω από άλλο νούμερο 5 ευρώ σε αυτό και γίνετε ανανέωση της λήξης κανονικά. Μόνο χρεωστική δουλεύω εδώ και 5 χρόνια ώστε να περνω το μέγιστο των MB.

Πήρα χθες τηλέφωνο για ανανέωση. Τους λέω θέλω να συνεχίσω στα ίδια. Cinema pack στα 15 συν 2 ώρες προς όλους σε ένα κινητό. Δεν μου έδωσαν το δεύτερο και ζήτησα διακοπή. Σε 3 μέρες είπε θα πάρουν τηλέφωνο. Αν δεν το δώσουν θα φάει διακοπή.

Για 15 εσύ τους είπες ή σου το πρότειναν αυτοί από μόνοι τους;

Για 15 εσύ τους είπες ή σου το πρότειναν αυτοί από μόνοι τους;
Από μόνοι τους. Και τις 2 φορές. Απλά την δεύτερη μου έδωσαν και τις 2 ώρες σε ένα κινητό για ένα χρόνο αλλιώς θα έκανα διακοπή.

καλησπέρα ξέρει κανείς ποιον δέκτη δίνουν τώρα για νέες συνδέσεις ote tv;

Λογικά για απλή σύνδεση τον kaon 2000 και για pvr συνδέσεις τον technicolor 810HYB
Και όμως ακόμα τον παλιό δίνουν. Φίλος ενεργοποιήθηκε χθες με τον ns1110( έτσι λεγόταν αν θυμάμαι καλά ο παλιός) ο ns2000 είναι σε έλλειψη

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήρα σήμερα στο 13888 τηλέφωνο ,για μη ανανέωση,και μου είπαν ότι επειδή λήγει το συμβόλαιο μου στις 11/7 να ξαναπάρω τηλέφωνο γύρω στις 5 ημέρες πριν από τη λήξη του.
Τελικά επέμενα αν μπορεί να γίνει από τώρα η μη ανανέωση και το πέρασε από τώρα .
Θα με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα διακοπών για επιβεβαίωση και μετά τη λήξη μου είπε να γυρίσω πίσω το δέκτη για να μην μου το χρεώσουν .

συγγνωμη που το ρωταω εδω αλλα δεν ξερω που!! επειδη ειχε αναφερθει κ στο παρελθον καπου... το eurosport player γνωριζει καποιος εφοσων το ενεργοποιησεις κλπ εχει δυνατοτητα παρακολουθησης με τους ιδιους κωδικους( που φανταζομαι δινουν) περισσοτερων απο μια συσκευης? οπως πχ το netflix? και αν ναι και ταυτοχρονα? διοτι τα πακετα που ειχα κοιταξει ειναι απλα δυο κ εχουν να κανουν με τον χρονο δεσμευσης. εκτος κ το αναφερει κ δεν το ειχα δει. οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. ευχαριστω κ συγγνωμη αν δεν επρεπε να το ρωτησω εδω.

Αν και συνδρομητής του eurosport Player, αυτή την πληροφορία ούτε εγώ έχω καταφέρει να την βρω κάπου επίσημα στους όρους χρήσης ή στο faq της υπηρεσίας. Σίγουρα δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες συσκευές θα το εγκαταστήσεις. Εγώ το έχω σε δύο android tv, δύο κινητά και ένα chromebook. Για ταυτόχρονη παρακολούθηση τωρα δεν γνωρίζω καθώς κανένας από τους δικούς μου δεν ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει eurosport. Μέσα στο σπίτι πάντως, δοκιμαστικά έχω ανοίξει δύο συσκευές και γιατα λίγα λεπτά που το αφήνω παίζουν και οι δύο...
Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις μια συνδρομή ενός μήνα για να το δεις μόνος σου

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Kάποιος από εσάς που έχει το sports pack μπορεί να μου πει με σιγουρια σε ποιες on demand υπηρεσίες έχω πρόσβαση;
Εννοώ έχω: 1.μόνο στις επί πληρωμή ταινίες1
2. και στις δωρεάν ταινιες και σειρές (ote tv plus)
3. σε τίποτα;

Ευχαριστώ πολύ

Moυ φαινεται απιθανο να εχει καποιος με sports pack Προσβαση στις δωρεαν ταινιες-σειρες
στο cosmote tv plus θα εχει μονο το cosmote history
και στα αλλα οσα περιλαμβανει το πακετο sports (fox-bbc Κλπ)

Πάντως το πακετο έχει και το cimema 3 οπότε λογικά πρέπει να εχει και τις δωρεάν σειρές.
Για αυτό ερωτώ αν μπορεί να το δει κάποιος που το έχει.

Δεν έχει τις σειρές προφανώς. Μόνο το cinema 3 δίνουν ακόμα και στο family.

Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Δεν έχει τις σειρές προφανώς. Μόνο το cinema 3 δίνουν ακόμα και στο family.

Δηλαδή έχει μόνο τις επί πληρωμή; Εχεις sports pack;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Απορίες για Cosmote TV

Δηλαδή έχει μόνο τις επί πληρωμή; Εχεις sports pack;
Cinema pack έχω. Οι σειρές ταινίες πανε πακέτο με τα κανάλια του cinema pack.