Απορίες για Cosmote TV

To cinema 3 ειναι που εχει αποκλειστικα παλιες ελληνικες ταινιες.δεν εχει σειρες αυτες ειναι σε αλλο καναλι

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις;
Οπότε έχει τις επί πληρωμή μόνο αν κατάλαβα σωστά.
Τωρα αν κάποιος αλλος έχει το sports pack και μπορει ας το επιβεβαιώσει

Ξέρει κανείς να μου πει αν ο καινούργιος αποδικοποιητης(android)που θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Σεπτέμβριο θα υποστηρίζει τα sport κανάλια μέσω iptv κ σε ποια ποιότητα?οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα έχουν δυνατότητα απόκτησης του συγκεκριμένου project?

Καλησπέρα.
Έχω δορυφορικό cosmote TV και βρίσκομαι υπό μετακόμιση.
Στο νέο χώρο δυστυχώς είναι αδύνατο να έχω δορυφορικό tv γιατί από το μπαλκόνι μου δε βλέπει δορυφόρο και από την ταράτσα δεν υπάρχει τρόπος να πέσει το καλώδιο.
Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει δει εικόνα και σε δορυφορικό και σε ευρυζωνικο αν θα είναι πολύ χτυπητη η έλλειψη των HD καναλιών στο ευρυζωνικο.
Στην περιοχή δεν υποστηρίζεται vdsl. Το adsl κλείδωσε στα 15mbps.
Η τηλεόραση μου είναι 32αρα.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά με 15mbit να βλέπεις tv να ανοίξεις και κανένα YouTube θα κρασαρει το σύμπαν. Για εμένα όχι. Αλλά ειδικός δεν είμαι.

Σκέφτομαι να βάλω το cosmote tv,έχω ήδη nova.Να ρωτήσω με την εγκατάσταση τι παίζει,θα βαλει και το πιάτο της cosmote και θα κατέβει και δεύτερο καλώδιο κάτω; Γίνεται κάτι άλλο;

Sent from my iPad using Tapatalk

Φίλοι καλησπέρα, μόλις παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή και περιμένω τον τεχνικό για την εγκατάσταση. Αντίθετα με την Nova (παλαιότερα), δεν μου ήρθε μαζί και το πιάτο, υποθέτω το φέρνει ο τεχνικός?

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Φίλοι καλησπέρα, μόλις παρέλαβα τον αποκωδικοποιητή και περιμένω τον τεχνικό για την εγκατάσταση. Αντίθετα με την Nova (παλαιότερα), δεν μου ήρθε μαζί και το πιάτο, υποθέτω το φέρνει ο τεχνικός?

ναι ο τεχνικος φερνει το πιατο και το σχετικο καλωδιο

ποιον αποκωδικοποιητη σου εδωσαν? NS1110H η NS2000H?

Ερώτηση... Ο ns2000 που έχω είναι καταπληκτικός δέκτης με εξαιρετική εικόνα αλλά δεν έχει rca να στείλω την εικόνα με modulator στο δωμάτιο. Ο 1110 είχε. Έχετε βρει καμία άλλη λύση;

Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

Τον NS1110H μου έφεραν και μάλιστα γράφει και ανακαινίσμενος στο κουτί. Λογικά είναι used αν και φαίνεται σε καλή κατάσταση.

Το να είναι refurbished δεν είναι αρνητικό καθώς είναι με χρησιδανεισμό και αν χρειαστεί στον αλλάζουν ανά πάσα στιγμή.
Και σε μένα στο multiroom έτσι ήταν και δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα :2thumb22sup:

Ξαφνικά το to link extender που έχω,δε λειτουργεί και δεν μπορώ να χρησιμοποιησω τις υπηρεσίες της υ βριδικης.Εχω ανοιγοκλεισει αποκωδικοποιητή, ρουτερ,γενικό ,τίποτα.Καμιά ιδεα?Σε απλά ελληνικα,αν γινεται...

TL Wa85.Υποθέτω ότι πρέπει να το ξανασεταρω και δεν βρίσκω τις οδηγίες.. Θα το ψάξω βέβαια.

Καλησπερα, εμενα παλι μου συμβαινει το εξης οταν βλεπω replay tv πολλες φορες επαννεκινει ο δεκτης kaon NS1110H δηλ κατι σαν χανει το δυκτιο το εχει παθει κανεις;

Καλησπερα, εμενα παλι μου συμβαινει το εξης οταν βλεπω replay tv πολλες φορες επαννεκινει ο δεκτης kaon NS1110H δηλ κατι σαν χανει το δυκτιο το εχει παθει κανεις;

Αν έχεις επάνω του σκληρό δίσκο αποσυνδέσε τον, τουλάχιστον σε μένα δούλεψε.

Sent from my iPad using Tapatalk