Απορίες για Cosmote TV

Καλησπερα, εμενα παλι μου συμβαινει το εξης οταν βλεπω replay tv πολλες φορες επαννεκινει ο δεκτης kaon NS1110H δηλ κατι σαν χανει το δυκτιο το εχει παθει κανεις;

Αυτό το παθαίνει κι όταν χάνει την σύνδεση με το Internet. Πιθανόν να έχει θέμα το lan καλώδιο που τό έχεις συνδεμένο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.. ο αποκωδικοποιητης ειναι χωρις σκληρο δισκο τωρα με το καλωδιο θα το δοκιμασω με αλλο να δω.

Μαλλον θεμα internet θα ειναι.. ομως η γραμμη μου ειναι vdsl 50αρα προβλημα πουθενα αλλου δεν εχω. Να φταιει η γραμμη αραγε;;

Πάντως παλαιότερα καθώς πλέων δεν έχω cosmote TV όταν έχανε το internet έκανε επανεκκίνηση. Μήπως έχεις αποσύνδεσης από το internet και δεν το καταλαβαίνεις

Παιδιά επειδή έχω μπερδευτεί αρκετά με την ναε υπηρεσία θέλω κάποια διευκρίνιση. Κάποιος που μπορεί να έχει βάλει το ote go σε ένα boxaki και παίζει σε tv, σε λίγο καιρό θα χάσει αυτή τη δυνατότητα ? Θα πρέπει ή να αγοράσει το boxaki της cosmote με αλλά 20 ευρώ περίπου ή να πάρει καινούρια Samsung ή LG TV για να έχει το νέο τους app όταν το βγάλουν αλλά και πάλι δεν θα μπορεί να δει ταυτόχρονα τα sport κανάλια και στο app και στο δορυφόρο ? Σωστά ?

Σε λιγους μηνες θα καταργηθει το go του οτε. Θα μπορεις να βλεπεις με το app smart tv ote ταυτοχρονα με την δορυφορικη τα αθλητικα.

Μέχρι τον Μάιο θα καταργηθεί πλήρως η εφαρμογή. Σε όλες τις συσκευές. Θα αντικατασταθεί με τη νέα OTT εφαρμογή.

Το box θα δίνεται και με ποια τιμή, από το Μάιο, για τους δορυφορικούς;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

γιατι να παρεις συσκευη αφου μπορεις να βλεπεις δωρεαν ειτε στην tv ειτε στο κινητο;για τους δορυφορικους το λεω.

Γιατι στην tv δεν ειναι go και δεν μπορεις να το βλεπεις σε οποια τηλεοραση θελεις και εχεις μια αλλαγη το μηνα, και στο κινητο δεν το απολαμβανεις οπως στην τηλεοραση. Εμεις τοσα χρονια οι δορυφορικοι βλεπουμε απο media boxes και το πηγαιναμε οπου θελαμε. Τωρα ισως καποιος να χρειαζεται κουτι οτε για να βλεπει σε τηλεοραση αν δεν εχει smart tv. Εγω για παραδειγμα που απλα θελω να βλεπω τα αθλητικα απο το σπιτι μονο, θα βαλω το νεο app της τηλεορασης που βγαινει γιατι εχω smart lg oled του 2018 και θα ειμαι κομπλε. Αλλοι ομως δεν εχουν οποτε αν θελουν να δουν σε τηλεοραση είτε θα αγορασουν smart tv ειτε θα αγορασουν το κουτι του οτε.

Κουτί OTT μόνο με 12μηνη δέσμευση με συνδρομή...όχι για να βλέπουν σε δεύτερη τηλεόραση οι δορυφορικοί.... Οι δορυφορικοί μόνο αν έχουν smart tv και μάλιστα συγκεκριμένες μάρκες.....όταν βγει το app για smart...

Ας μη προτρέχουμε. Ακόμα είναι νωρίς. Όταν έρθει εκείνη η ώρα θα δούμε πώς θα παρέχουν την υπηρεσία.

Απάντηση: Re: Απορίες για Cosmote TV

γιατι να παρεις συσκευη αφου μπορεις να βλεπεις δωρεαν ειτε στην tv ειτε στο κινητο;για τους δορυφορικους το λεω.
Θα μας δωσουν και smart tv? Σουπερ!!

Λογικά θα επιλέγεις τη συσκευή που θες. Μία συσκευή και αντικατάσταση κάθε μήνα.

Είναι ένα σύστημα αναγνώρισης σήματος. Το χρησιμοποιούν και στη Nova για να βρίσκουν από πού κλέβουν το σήμα τα πειρατικά stream.